Защо е тази покана?

• 12 258
  • 261
  •   1
Отговори
# 135
Аз познавам един хитрец, който сприятели жена си и любовницата, но жена му не знаеше за истинските му отношения с любовницата.
Не е изключено и тази жена да не знае. Пухито може да е представена като голяма приятелка на благоверния. Аз съм стояла до сутринта на маса с моя най-добър приятел, а жена му е спяла в другата стая. Но мен наистина ме свързва само приятелство с този човек.
Обаче тук главния герой може и да е голям играч и да ги върти и двете и да ги лъже и така да си поддържа болното его. Лъже жена си,че Пухито му е духовна сестра и тя хал хабер да си няма, че е в отворени отношения с мъжа си. Авторката пък очевадно си е бяла птица и не са нужни кой знае какви усилия за да бъде излъгана. Едната вярва, другата не пита. Какво по-хубаво за него?
Някакси много нереалистично ми се вижда този да е такъв плейбой и да сменя любовници и да ги води вкъщи. Коя ще си легне с дебелак? Аз колкото и да съм закръглена пак предпочитам по-атлетични мъже.

# 136
Очевидно не я задоволява, но иначе ще бъде съвсем сама

# 137
Не мога да знам дали са приключили. Нищо не е коментирано, като окончателно. Винаги, когато съм повдигала директно въпроса, винаги отговора е бил, че не са приключили.
В един момент спрях да питам.
То няма и какво да питаш. Отговорът е кристално ясен.
Въпросът е ти защо си го причиняваш?

# 138
Много лошо и се нахвърляте на авторката.
И защо винаги любовницата ви е виновна?
Едва ли не мислите господина за ангелче. Направо тя го изнасилила едва ли не.
Авторката е свободна да си ходи с който иска. Дали от липса на морал или от комплекси все попада на подходящи си е нейна работа.
Ама не забравяйте, че той е по-виновния.
Ако един женен мъж е мъж на място, ако просто каже не, няма да изневери. А дали ще изневери с Пухито, Мухито, няма значение. Той е виновния. И не е добър човек. Вижда, че тя е комплексирана, с ниско самочувствие без собствено мнение и защо да не се позабавлява. Винаги може да я изхвърли като му омръзне.
Абе щом има търсене, има и предлагане.

# 139
Аз по-скоро се чудя какво и дава този мъж, освен някакъв секс чат-пат. Какво отношение има към нея?

# 140
И ще кажеш, че не познаваш жени, за които сексът е по-важен от всичко. Такива, които се излагат, спят с женени, често във всякаква обстановка. Иначе казваме, че всяка жена може да намери мъж за секс. Е, това не е вярно.

# 141
Много лошо и се нахвърляте на авторката.
И защо винаги любовницата ви е виновна?
Едва ли не мислите господина за ангелче. Направо тя го изнасилила едва ли не.
Авторката е свободна да си ходи с който иска. Дали от липса на морал или от комплекси все попада на подходящи си е нейна работа.
Ама не забравяйте, че той е по-виновния.
Ако един женен мъж е мъж на място, ако просто каже не, няма да изневери. А дали ще изневери с Пухито, Мухито, няма значение. Той е виновния. И не е добър човек. Вижда, че тя е комплексирана, с ниско самочувствие без собствено мнение и защо да не се позабавлява. Винаги може да я изхвърли като му омръзне.
Абе щом има търсене, има и предлагане.
Да бе да. Зряла жена, станала майка, не отговаря за постъпките си ? Че те мъжете си предлагат на всяка, от жената зависи дали ще приеме или ще откаже. Никой не я насилва да спи с него, нали така ? Как пък ли не мъжът е виновен ? Даже е бил коректен да и каже, че живее с жена си и не я е лъгал, че гледа на тази връзка сериозно.

# 142
Авторката е свободна да си ходи с който иска...
Абсолютно. Въпросът е, когато вижда, че той се подиграва с чувствата ѝ, дали си заслужава да продължава отношения, които ѝ причиняват болка и ѝ е казано в прав текст, че няма да има промяна.

# 143
  • USA
Тя свободна да си ходи с когото иска-да, но ако беше доволна от тази ситуация, нямаше да пуска тази тема. Дори ми е чудно, защо е пусната, защото въпреки съветите и мненията на потребителите, тя си има своето решение и с нищо не се е променило след написаното тук. Чудя се каква беше идеята, да я подкрепим, да я укорим?!
  Иначе да, всеки си живее според разбиранията и не бива хорското мнение да влияе на решенията му, но е факт-тя не е щастлива!

# 144
  • Тра-ла-ла
Може би въпроса по друг начин би бил "Желае ли този човек умишлено да ме наранява и защо просто не ме остави на мира?".
Все тая е дали нарочно или без да иска те наранява. Болката е една и съща. И за какво ти е този отговор? Какво ще ти донесе?! Сещам се...ще ти стане добре, ако разбереш, че бъгът не е в теб, а в него. Че причината да не те желае не е в теб, а в него. И ще ти олекне може би. Временно. Но няма да ти вдiгне самочувствието. А следващият токсичен мъж вече те дебне някъде наоколо.

Защо да те остави на мира?! Котката като гепи мишка как си я размята наляво-надясно да си играе. Без да я яде. Оставя я когато изгуби интерес или се умори. На бас, че ако застанеш смело да му задаваш въпроси и не го оставиш на мира, ако започнеш да имаш изисквания и не отстъпваш- бързо ще се изпари.

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 22:15 от Джулая

# 145
Пухи, въпросът изобщо не е зашо той не те остави на мира. Въпросът е ти защо чакаш той да те остави намира, вместо да му биеш шута? Защо чакаш той да свърши твоята работа?

# 146
  • USA
Аз разбирами той да иска връзка, да му се връзва, но той иска само секс.Може би авторката смята, че той ще си промени мнението, като е мила с майката на децата или им донесе подаръци за коледа...

# 147
  • София
Има нещо дълбоко ненормално в цялата ситуация, но най-втрещяващ е отказът на авторката да поеме отговорността за собствения си живот. Това щеше да е донякъде приемливо, ако не беше замесено и дете, което на драго сърце включва в общата лудост.
Ако не ми беше позната авторката и не бях чела и други нейни мнения, щях да си помисля, че е пързалка. Възрастен човек, родител, да превърне в такава тиня живота си, невероятно е.

# 148
Баси някои мъже и жени ме изумяват. Толкова са нагли. Няма значение от ниско самочувствие от лошо възпитание ли, важни са делата на човека. По делата ни съдят.
Аз ако съм на мястото на съпругата, на Коледа като си разменяме подаръците на мъжът ще подаря едни еленски рога, а на милата семейна приятелка един вибратор.

# 149
Има два прости морални принципа:
1. Не прави на другите, това което не искаш да правят на теб.
2. Не прави неща, които не можеш да споделиш с родителите и децата си.
Авторката явно е толкова отчаяна, че им тегли по една майна и на двата.
Единственото лошо е, че са намесени и деца в градинска възраст....

Общи условия

Активация на акаунт