Защо е тази покана?

• 12 251
  • 261
  •   1
Отговори
# 165
И аз не разбирам наглостта любовницата да ходи на гости при семейството!   Всеки човек трябва да има някакво самоуважение, не само като му свирнат и да скача. За разлика от животните, имаме възможност да не робуваме на инстинктите си. На мнение съм, че авторката не уважава никого, включително себе си и детето си.  А подарък за жената си е чиста подигравка.

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 07:46 от acer

# 166
Какво значение има защо те е поканил, след като не само си приела, но и възнамеряваш да се задействаш.
Имате шанс да я докарате до френска комедия.
Желая ти приятни преживявания!

# 167
Предложи му той да дойде при вас, със или без детето.
И го питай най-сетне разделени ли са с майката или не са.

# 168
  • Пловдив
Предложих му /не за празника, а преди това/ да дойде той с детето, за да се видят децата и да играят щом искат. Изобщо не коментира въпроса. Може би единствено, че ще е по-удобно /относно условия/ да идем ние.
Другата част от темата вече ще оставям без коментар относно морал, самочувствие, дефекти в характера, гадни постъпки и т.н. Във форума се е доказало, че е лесно да се съди.
В присъствието на всякакви познати хора и/или деца моето категорично решение е да бъдем просто в нормални приятелски отношения. Навярно и неговото мнение е такова. Категорично не отивам на среща с любовник.
За мен може би едно такова приятелство би било трудно, но се научавам да се справям. Може би щеше да ми бъде по-лесно, ако просто този човек беше изчезнал окончателно от живота ми или имаше ясна категоричност дали сме приятели, любовници, непознати и т.н. Аз също съм отговорна за липсата на такава категоричност.

# 169
Ми изгони го от живота си! 15 месеца са това!
Наистина ли искаш да седнеш с този мъж и жена му на една маса на Коледа?

# 170
  • Тра-ла-ла
Офффф, оффф! Искаш да се мъчиш и това е. Предала си се в живота. Пуснала си се по течението като еди каква си риба. Ние колкото и остро да ти говорим, че барем да се стреснеш и рЕзко да се осъзнаеш - все тая.

Той не ти е приятел. Прочети дефиницията на думата.

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 09:17 от Джулая

# 171
  • Пловдив
Ти си приятелка с него, ти си уж приятелка с другата жена, децата ви са приятели, той е само приятел с "жена си", явно приятелството има някаква нова дефиниция. Rolling Eyes Жалко за децата, замесени в тази нездрава ситуация, ако разбира се е реална.

# 172
Четох, четох викам си ще пиша и аха да пиша някой е написал какво мисля.
Толква жени тук дадоха и положителна енергия и насока, и грубо отношение (дано се стреснеш и да превключиш режима), но действително каузата е загубена. Държиш да отидеш и това е!
Предполагам, че всяка от нас е правила глупости, всяка е правила компромиси със себе си, всяка е прекрачвала някакви граници, но моментно. Ти обаче не спираш.
Малко хаотично ми стана изказването, но искам да кажа че сприятеляването на любовница със съпруга далеч не е изключение. Има сигурно някакво психологическо обяснение защо го прави съпруга и какво му носи то. Аз също бях тази съпруга, която посреща празници и ходи на море със сегашната партньорка на мъжа си. Ми усещах, знаех си, противих се, ама пусто всичко било в главата ми, луда съм и т.н. Та искам да кажа няма никакъв шанс жена му да не се усеща. И просто това го прави толкова извратено, че чак да му стане лошо на човек.
А сетих се и какво друго исках да напиша. Имам близки, които като теб очакват някой друг да им разясни положението, не питат, не започват трудни разговори, все са пасивната страна. Ми не са прокопсали. Когато заявиш какво очакваш, когато питаш "какво става", "къде сме" е те тогава става магията Simple Smile вземаш че разбираш истината и си действаш както решиш.

# 173
Когато дружка ми сподели, че иска да остане приятелка с женен мъж, даже му се моли за това, въобще не се занимавам да я “вкарвам в пътя”, наливам акъл и обяснявам къде бърка. Безсмислено е, както и тук. Една жена като си е наумила - мъж го искам, да си счупи главата, защо пък все наготово да се дават решенията.

# 174
Явно е голям кеф за някои мъже да запознават двете жени. И аз знам за 2 такива случая, даже в единия мъжът, детето и новата изгора спяха в 1 общ апартамент на морето за цяла почивка. Луда работа...

# 175
Моралът настрана, за мен е ужасно безотговорно да присъединяваш дъщеря си в такива гадни конфигурации.
Я си представи, че съпругата му изпие две чаши вино и й падне пердето, и вземе че ти вдигне луд скандал - коя си точно ти и какво правиш в семейството им? Може и да те шамароса, за теб знам, че и това можеш да преглътнеш, но как не ти е жал за дъщеря ти - умишлено да я вкарваш във взивоопасна обстановка.
Подобен развой на събитията съвсем не е нереален и ще си травмираш жестоко детето - да стане свидетел на подобна грозна сцена.
Ти спи с когото и където поискаш, явно акъл не може да ти се налее, но си майка - пази си детето.

# 176
Когато дружка ми сподели, че иска да остане приятелка с женен мъж, даже му се моли за това, въобще не се занимавам да я “вкарвам в пътя”, наливам акъл и обяснявам къде бърка. Безсмислено е, както и тук. Една жена като си е наумила - мъж го искам, да си счупи главата, защо пък все наготово да се дават решенията.
Това сигурно е най-правилното решение. Така или иначе всеки прави каквото е решил и трудно да не кажа невъзможно е да му се въздейства.

# 177
Тази тема ме остави без думи... Пухито, ясно е, че искаш да се тикаш в тази шокираща ситуация и ти харесва по някакъв извратен начин да те тъпчат, но направи още един опит с психолог, сменяй ги, докато не намериш някой, който да ти помогне. Имаш огромен проблем със себе си. Защо не пишеш на психолога, който има тема във форума? Останала съм с впечатление, че е доста отзивчив и умерен.

# 178
Предложих му /не за празника, а преди това/ да дойде той с детето, за да се видят децата и да играят щом искат. Изобщо не коментира въпроса. Може би единствено, че ще е по-удобно /относно условия/ да идем ние.
Другата част от темата вече ще оставям без коментар относно морал, самочувствие, дефекти в характера, гадни постъпки и т.н. Във форума се е доказало, че е лесно да се съди.
В присъствието на всякакви познати хора и/или деца моето категорично решение е да бъдем просто в нормални приятелски отношения. Навярно и неговото мнение е такова. Категорично не отивам на среща с любовник.
За мен може би едно такова приятелство би било трудно, но се научавам да се справям. Може би щеше да ми бъде по-лесно, ако просто този човек беше изчезнал окончателно от живота ми или имаше ясна категоричност дали сме приятели, любовници, непознати и т.н. Аз също съм отговорна за липсата на такава категоричност.

този сценарий дори на мен, бивайки любовница и ме оплюха в една тема, ми се струва странно... твърде комунално е това, този мъж е кретен, а ти от любов или някаква друга емоционалнаа зависимост правиш глупости...

# 179
Не знам Пухи какъв живот е живяла в младежките си години, но ми се струва, че сега се опитва да изживее "луди, забранени и диви емоции и страсти". Не мисля, че й е кеф да я тъпчат, тя не го усеща така, кефи се колко нестандартни неща й се случват, за разлика от на повечето хора. Това й дава чувство на особен трепет, усещане, че е различна и  по-специална. Ситуацията й храни болното самочувствие на непопулярната девойка. Непопулярна, нехаресвана - ма я какви секс трилъри изживява, а?

Общи условия

Активация на акаунт