Защо е тази покана?

• 12 246
  • 261
  •   1
Отговори
# 180
Има хора, упорити и търпеливи в преследването на целите си. Готови да преминат през много унижения, но категорично решени да постигнат целта. И много от тях успяват. Авторката според мен е с точно такава нагласа и намерения.
Връзката на мъжът и жена му очевидно не е здрава, щом вратата за авторката е оставена отворена. Точно на това разчита тя, някой ден тази връзка да приключи и тя да заеме мястото на жена му.

# 181
Е разбирам да е някой готин мъж, да я носи на ръце , ама ...
Може ли линк към други теми, че съм пррз телефона и не нога да търся?

# 182
Е той ако е готин мъж и я носи на ръце, ще означава, че държи на нея, обича я и няма да й се налага да драпа за него. Драпа се точно за такива - хлъзгави, емоционални манипулатори.

# 183
Пухи, ти приятели, роднини, близки, с които да прекарваш време, да споделяш, да се веселиш  имаш ли? Други "страсти" някакви пък било то кариера, хоби, пътуване? Звучиш много самотна и примирена, че не заслужаваш нищо по-добро. В тази "връзка" перспектива няма - мъжът е боклук. Работи /с квалифицирана помощ, може би/ над себе си! Не е наложително да имаш мъж, за да бъдеш цялостна и щастлива. И излишните килограми не са пречка затова!

# 184
... усещане, че е различна и  по-специална. Ситуацията й храни болното самочувствие на непопулярната девойка. Непопулярна, нехаресвана - ма я какви секс трилъри изживява, а?
Това мисля и аз. Особено ако в нейните очи другата жена я превъзхожда.
Четка своето его, не на "жребеца" и за това не прекъсва връзката. А това дали има наранени, дали някой ще страда, не интересува авторката (тя и заради това не задава въпроси). Главата в пясъка, а краката.... нейде там - на високо.
Не знам защо те кани. За да отговоря, трябва да се поставя на мястото на канещия, но дори и моята развинтена фантазия не е толкова извратена.
За сметка на това, ми е ясно защо си я приела.
Потърси помощ. Заради детето.

# 185
Авторката си е харесала ролята на жертва и ще си я играе, защото "пляскането" и униженията я възбуждат. Вероятно и другата жена е същата или не ѝ пука поради някаква причина, няма значение. Извратеното, и то много извратеното за мен в цялата история е, че са замесени и децата.

# 186
Пухи,
То се видя, че ще ходиш. Барем вземи да помогнеш на хората да отсервират, измийте чиниите с домакинята, барем нек'ва файдъ да има от тебе, не да ми седнеш да се наплюскаш на готово и да си биеш камшиха после, ни секс, ни нищо. Те бяха така добри да те поканят, заедно с детето. Прояви уважение към домакините и се представи в добра светлина, като млада булка скокни и се разшетай, че тоз ако реши да те вземе един ден, да знае човека какво взима. Призори, като станеш вземи една баница с къпани кори да замесиш да му скриеш шапката. Аз ако съм мъж, веднага та взимам.

# 187
  • София
Аз пък познавам една мацка, дето така си събра мъжа и любовника. Живеят си тримата. Тук на същото ми докарва. Може мъжът и жена му да са ок с тройките и да са решили хем децата да празнуват заедно, хем после тримата възрастни да се позабавляват. Щом това устройва авторката. Щом вече и почивки ходят така целият харем. Явно проверяват почвата. Иначе жената нямаше да чака 15 месеца в неведение. Няма такъв филм. Още не познавам жена, която да не усеща, че й слагат рога, ако това не е част от нейната любовна игра. Нито познавам съжителстващи мъж и жена след вече прекратени отношения между тях, а имам богат житейски и професионален опит по моя преценка.

# 188
  • Велико Търново
Ее, много е загрубяла темата Sad все едно всички сте безгрешни и само вярната посока сте хващали.
Аз съм правила толкова идиотщини, осъзнато при това, че не намирам за такава лудост увлечението й и съответно решенията. Не я подкрепям, нито аплодирам, но кой не се е увличал по нещо/ някого?

# 189
  • София
Едно е да се увлечеш по неправилен човек и съвсем друго е да ходиш на гости на любовника си и жена му.
Второто е липса на себеуважение.

# 190
Fever ray,
То да е туй, добре. Ама таз помъкнала и детето с нея.

# 191
Ее, много е загрубяла темата Sad все едно всички сте безгрешни и само вярната посока сте хващали.
Аз съм правила толкова идиотщини, осъзнато при това, че не намирам за такава лудост увлечението й и съответно решенията. Не я подкрепям, нито аплодирам, но кой не се е увличал по нещо/ някого?
Ама какво означава да хлътнеш? Тук става въпрос, че любовницата прави секс с мъжа, докато жената е в съседната стая. Ходят заедно на почивки, смятат да празнуват и празници заедно, та и децата замесили. И не виждаш нищо извратено в това. Едно е мъж да има любовница и да изневерява и да се прикрива, но тук става въпрос вече за връзка между тримата едва ли не. Имам чувството, че я използват за някакъв извратен техен фетиш, от вчера се опитвам да разбера цялата тая конфигурация.

# 192
Къде е написала, че прави секс с мъжа, докато жена му е в другата стая? Оляхте се с измислиците!

# 193
Къде е написала, че прави секс с мъжа, докато жена му е в другата стая? Оляхте се с измислиците!
Върни се назад и прочети детайлно.

# 194
  • Велико Търново
И аз чета темата от началото и авторката не е казвала такова нещо.
Възможно е да е форма на покана за тройка по Коледа, казвам го за н-ти път, а децата да са параван.

Общи условия

Активация на акаунт