Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли връзка между диетата на майката и пола на бебето?
Как да се справя с киселините, които ме тормозят?
Как усещате движенията на бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли връзка между диетата на майката и пола на бебето?
-
Как да се справя с киселините, които ме тормозят?
-
Как усещате движенията на бебето?
-
Защо се препоръчват феталната морфология и биохимичният скрининг?
-
Какво представлява 4D измерването при ултразвуково изследване?
не споря. Въпреки всичко обаче, предпочитам да не са по-често от 1 на месец
/, бях в един магазин, който не беше обезопасен и пропаднах с единия крак, сплеска ми се гръдния кош и съм ужулена. Това не беше от недоглеждане, а от супер недомислица на тези, които са правили магазина, няма какво да ви го описвам, но ако беше малко повече разстояниото, щях да падна цялата на долния етаж. 
... Сигурно пак ще ми изпишат гадното течно желязо и как ще го пия не знам
Скоро не съм се включвала, но днес за сметка на това ще бъда първа... 
Не си въобразявай такива неща, че са те проклели или тем подобни... В наща кирлива държава има безброй недомислици и милион абсурдни неща, които могат да се случат на човек... Но ти вярвай, че всичко ще е наред, пази се и се възстановявай бързо от неприятната случка! 
и да вярвам, че всичко ще бъде наред...
. Не мисля, че това е вманиачаване, а просто любопитство. Един път бебето ти подскача и маха интензивно с крачета и ръчички, а следващия път ти се прозява. Страхотно е да си го гледкаш
. И аз като Манго се очертава да ходя на няколко доктора
.
Дано скоро се оправиш.