Намаления – пролет 2021 г.

• 117 243
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Това са действащите кодове в Парфимо - 8ONLINEPROMO намалява 8 лв. за поръчки над 85  и 9SAVEBG намалява 9 лв. за такива над 130 лв.

# 196
Здравейте, днес получих поръчката си от Stradicarius. Е за първи път ми се случва такова нещо, едното горнище съвсем различен цвят, вътре ми бяха сложили скъсана разписка, на която не си и личи текста. Оставам разочарована за първи път. Сега искам да върна нещата, но откъде се прави? Не намирам такава опция, макар че описват, че има. Писах в чата и по имейл, но на едното казват, че техен консултант ще ми съдейства скоро, а по имейла дори не отговарят. Кореспонденцията я водя на английски, може би къстъм сървиса на бг не е на линия. Знам ли?! Та, моля да ми съдействате с връщането. Какъв е процеса, откъде се заявява, направих поръчката като гост, сега направих профил в опит да открия тази опция за връщане, но все още не намирам.

# 197
  • Sofia
Мисля, че е в реда на нещата забавянето на цялата тая лудница, в която всеки, като види безплатна доставка и връщане и  поръчва в несвяст, без да му пука 'щото и без тва няма да плаща такси, да го види пък ще го върне после /не визирам конкретно някой, да няма пак засегнати/.

Малко отклонение, но... По принцип, всички знаем, че в държави, като САЩ, например, можеш да купиш дадена стока от физически магазин и не просто да я видиш, ами да си я ползваш, както прецениш за добре, а после да я върнеш в магазина, от който си я купил, без да дължиш обяснение защо се отказваш от покупката. Аз лично силно подкрепям и одобрявам тази практика, защото няма как да знаеш дали даден артикул ще ти свърши работа и дали е качествено изработен, преди да го тестваш, и то – за по-продължителен период от време.
Та, в това отношение ние сме поне 3 десетилетия назад от американците. У нас, дори да имаш "късмета" да закупиш дефектна стока, търговецът ще се бори до кръв, само за да не ти върне парите.
С оглед на това, на мен ми е малко странно да трябва "да проявяваме разбиране" и "да се стискаме свенливо", само защото сме закупили стока с БД. Малко на липса на самочувствие като потребители, ми лъха на мен лично.

# 198
Аз пък не  подкрепям тази политика. Ако е дефектно ще го върна, да, но да го използвам и да го върна, защото вече съм си "взела мерака" ..
Интересно ми е търговците какво ги правят тези върнати стоки.
Че сме назад много, назад сме, но специално в това отношение добре, че сме ...
Тук въобще не говоря за "свенливо стискане", защото да и аз звънях разбира се да си потърся парите след изтичане на 14 дневния срок и помолиха за търпение, аз съответно казах, че другата седмица пак ще ги търся, а отговора беше, че "няма смисъл да се звъни постоянно, парите ще бъдат възстановени, просто има забавяне, заради огромния брой поръчки и съответно върнати такива"!!
Относно БД мисля, че достатъчно ясно го казах!

# 199
...но да го използвам и да го върна, защото вече съм си "взела мерака" ..

Питай Kaufland и Lidl, защото те имат такава политика и в България.

# 200

Пускат ги отново да се продават.
В Лидл слагат оранжев или зелен етикет.
В Кауфланд слагат оранжев етикет.

Купувала съм сокоизтисквачка за 9 лв, от редовна цена 155 в Кауфланд. Връщана беше и след това захвърлена до касите в кошовете тип "боклучарник", където има чорапи само по един, скъсани тетрадки и прочие...

# 201
Задължително!

# 202
  • Street of Dreams
Много се радвам, че най после и в България има практика за безплатна доставка и връщане, пък за 50% намаление в about you - браво, браво.

Като се има предвид че българите са нови в тази практика, представям си каква лудница е в склада и обработването на връщанията, естествено че могат да станат човешки грешки. Просто търпение и спокойствие, едва ли искат да ви завлекат с парите.

Аз със съвсем друг въпрос идвам - кои онлайн магазини в България приемат плащане с PayPal?

# 203
Аз със съвсем друг въпрос идвам - кои онлайн магазини в България приемат плащане с PayPal?
https://reno.bg
https://paolobotticelli.com/
https://orangecenter.bg
https://helikon.bg/
https://ebag.bg

# 204
  • Mediterraneo
Пейпал, безплатна доставка и безплатно връщане са основните неща за мен за онлайн пазаруване. Не пазарувам, ако не мога да платя с Пейпал( Амазон е изключение). В Испания също връщането във физически магазин е до 14- 30 дни без обяснения. ММ е връщал работна машина- даде дефект дни преди да изтече месец от закупуването й. Изобщо не стана въпрос за ремонт, върнаха му парите и той си взе нова. Дрехи, козметика, всичко се връща без обяснения.

# 205
Рино пускат ли промоции в началото на годината? Питам з нещо от сорта на 40% за няколко артикула(както покрай Коледа)

# 206
  • София
Аз направих грешката (според мен) да поръчам комплект бразилиана и корсет от бг сайт с бг производство на бельо. Премерила съм само корсета и се оказа, че изобщо не отговаря на посочените размери, да не говорим, че не ми хареса и как стои. Бразилианата пък вместо поръчаният М размер, се оказа S. Пак казвам, не е пробвана! (което отчитам, че няма как да докажа), говоря по етикет. Обадих се, обясних, че е станала грешка и ми отговориха, че бельо не заменят. Съгласна съм с политиката за долно бельо, но при абсолютно несъответствие на описаните размери и доставената стока, трябва ли да пия една студена вода? Продължих да настоявам и в крайна сметка се съгласиха да ми изпратят по-голям размер, уж отговарящ на размер М. Все още не съм го получила, но се надявам да си удържат на думата. Харесвам нещата, които предлагат, в момента имат намаление на бански костюми и съм харесала 3 чифта, но много се колебая отново да не стане същия фал с размерите.

# 207
  • Sofia
Кой е този сайт?
Аз за пръв път чувам, че бельо не може да се връща. Къде е логиката? Във физически магазин винаги дават да пробваш долнища (на бански, бикини и т.н.), та ми е странно защо онлайн не може. Thinking

# 208
Онлайн закупено бельо също може да се върне при определени условия.

# 209

Общи условия

Активация на акаунт