На пазар във Варна - тема 61

• 41 071
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Много съм НЕдоволна от Киндерленд. Специално зимно яке сме взимали оттам, бебешко, за 65 лв, разпадна се за 2 месеца. Скъса се качулката, ръкава, паднаха копчета... По средата на зимата търсихме ново яке. А детето седеше в количката само тогава. И другите дрехи са с ужасно качество. Не влизам вече там.

# 166
  • Варна
Ами аз веднъж съм купувала, миналата зима го носи синът ми, тази пак. Нищо не му се е разпаднало, хубаво, дебело, топло яке. Особено ми харесва как завършват ръкавите - с онова допълнително "ръкавче", в което се мушва палецът. Така при игри в снега примерно ръкавите няма да се пълнят.

# 167
И нашето беше много сладурско, умрях си от яд, че не ставаше за носене вече. Но се потресох от качеството му. Ето пък вие сте доволни...

# 168
  • Варна
На късмет е работата явно. Че нашето го взех и на някакво хипер намаление през март за 20 лева Crazy
Иначе зимни якета досега съм купувала от ХМ (хубави, но не работят в момента), Чочко и Бочко (само онлайн са вече за съжаление), Лидл (не са особено дебели) и това въпросното от Киндерланд. Karnival Kids имат магазин, но нямам идея как са като качество. Не се сещам други.

# 169
След като се скъса това от Киндерледн, взехме едно компромисно от Карнивал Кидс, щото само там имаше в средата на зимата. И то се разши на едно място и щампата се изрони след едно пране Joy Че и то беше 40-50 лв. Нямахме късмет през онази зима с якетата. Тази се заредих от Пепко с две якета от по 15 лв и да се скъсат, няма да ме е яд. Да чукна на дърво не са мръднали още.

# 170
  • Варна
Карнивал за мен са абсолютни китайски боклуци, облечени в красиви снимки на проф. фотографи. Киндерланд предлагат някаква турска масовка, с не добро качество. Тоест, аз симпатизирам на турските изделия, но тук качеството е ниско. Якета поръчвам Бенетон, Некст, Манго, Зара. От манго аутлет понякога са на смешни цени 19-30 лв. Във ФД има понякога добри цени на Гап и Бенетон.
За Смарт часовник за дете бих взела нещо от типа Хуауей, които са свързани за разговор с телефона. Изключително полезна и мотивираща вещ. С family link всичко е под контрол. Изобщо съжалявам, че взехме боклук тип Майки, но преди 6 години нямаше толкова модели Смарт часовници. Децата бързо порастват и тази вещ се обезсмисля и си трябва ъпгрейд.

# 171
  • Варна
Има ли някой, чието дете посещава курсовете по ментална аритметика на Смарти Кидс ? Търся мнения, в други теми откривам такива, но са за София.

Моето във филиала в "Мама и аз"
Ако мога да помогна?

# 172
  • Варна
Във ФД има понякога добри цени на Гап и Бенетон.
Какво е ФД?
Лошото е, че поне якетата за момчета масово са в изключително скучни цветове! То бива, бива, ама всички да са дюс тъмносиньо, дюс кафяво, дюс черно... Ето сега в Зарата, хубави цени, ама момчешките десени един не ми хваща око. Единствено базовите пухенки, че сега са и на супер цена, ама и те едноцветни - червено, горчица, светлосиво (хубаво, ама ще се цапа за норматив) и войнишки принт... Ми вкарайте малко цвят, малко пъстрота да има.

# 173
  • Варна
ФД= Фешън дейс.

# 174
  • Варна
Вчерашният ми билет за градски транспорт, закупен от машината на спирката Stuck Out Tongue Winking Eye

# 175
  • Варна
Вчера пътувахме за 1 спирка с ГТ. Под автомата и в самата кутийка, от където се взема билета беше пълно с касови бележки. За 1 спирка успяха да си купят билети 3 човека от автомата. Валидиращите машини не работеха. Една жена напразно обиколи и двете и не можа да си валидира билета.

# 176
  • Варна
Тези валидиращи машини всъщност какво правят, така и не съм наясно? Билетът нали е просто хартийка, ако не го валидирам, но съм сигурна, че не е изтекъл срокът му какво ще стане при една проверка?

# 177
Киндерленд и аз не харесах,турски дрехи с ниско качество.На Чико има яке,доволна съм.

# 178
  • Варна
Тези валидиращи машини всъщност какво правят, така и не съм наясно? Билетът нали е просто хартийка, ако не го валидирам, но съм сигурна, че не е изтекъл срокът му какво ще стане при една проверка?

Вчера имаше леко спречкване между контрольорката и една жена, чийто билет след проверка се оказа изтекъл. Трябвало да си купи нов билет, или предварително да си е била взела билет от 1.50 лв. Жената вика аз какво съм виновна, че рейсът закъсня.

Аз, например, както пътувам от вкъщи до работа по около 40 мин, не виждам смисъл да си купя предварително билет от спирката - я не се появи подходящ рейс, я увиснем в някакво задръстване и гледаш билетът ми е изтекъл.

За град като Варна билет от 1 лв с валидност 1 час е малко като време. Особено ако някой пътува от Почивка до последната спирка във Владиславово.

# 179
  • Варна
Да, ясно ми е. Но се чудя ако билетът ми не е изтекъл, а просто съм пропуснала да го пъхна във въпросната машина при качване това ще се отрази ли по някакъв начин? Тая машина праща някъде данни за валидираните билети или просто си ги пъхаме там, тя пиука и всъщност няма никакво значение дали сме направили упражнението или не?

Общи условия

Активация на акаунт