На пазар във Варна - тема 61

• 41 027
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
  • Deutschland/HE
Септемврийка, ако не намериш дебело яке, може под олекотеното яке да носи едно поларено яке. Моя син и сега така предпочита, защото като му стане топло и маха едното (отделно тук излизането на двора в двете големи междучасия е задължително и той излиза само по едното, защото бягат, играят и дебело яке не му е удобно (а и тогава ще излезе по блуза само).

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 10:21 от colibri

# 151
В Пепко на Колхозния сега има дебели детски якета, но не знам дали има точно този размер. Преди месец ходих да търся там, 2-3 години размер, и нямаше никакви якета. Онзи ден минах и бяха изложили поне 4-5 вида. Може да са заредили. Проверете все пак и там.

# 152
  • Варна
По темата с ГТ. Днес сутринта майка ми се наложи да дойде за кратко време до Варна ( от по-малко градче е). На връщане към автогарата решила да хване 148 и се изненадала, че трябва да си купи билет на спирката, но е прочела указанията докато чака. Вътре в 148 е помолила едно младо момиче да й помогне за всеки случай и така си е купила билет. Обаче каза, че няма нищо сложно и всеки би се справил , като прочете. Стига да има време да прочете де Grinning

# 153
Много ви благодаря, че споделяте за новостите в ГТ, защото аз си нямах идея за новата система, защото не пътувам в момента с ГТ. Но, ако ми се наложи, поне няма да съм като индианец Grinning Grinning

# 154
  • Варна
С картите на децата до 18 и пенсионерите как стои въпросът? Пластики ли им издават, трябва ли да валидират някакъв билет?

# 155
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Който е със карта за транспорт, както са учениците и пенсионерите нищо не се изисква да правят. Качват се и пътуват, като царе. 😊 Контролата ще провери дали са валидни за съответния месец. Така си беше и преди.

# 156
  • Deutschland/HE
Блу, майка днес ще ходи да си купува пенсионерска карта и ще я питам, но предполагам, че ще са старите карти и ще ги показват при проверка от контрола.

# 157
  • Варна
Да, при ученическите и пенсионерски карти няма промяна.

# 158
  • Варна
Майка ми е пенсионер с изтичаща карта, а за детето- за всеки случай да знам. Благодаря!

# 159
  • Варна
Търся физически магазин да купя зимно яке за детето, купила съм му 2 олекотени, ама не са за студено време, искам дебело, а незнам откъде, размер 134/8год. Препоръки???

Виж във фирма Нита - намира се под колхозния пазар. Имат и готови дрехи, но шият и по поръчка с техни материали. Може и по телефона да ги попиташ.
https://www.facebook.com/Nita.Dragoeva.Varna

# 160
  • Варна
Знам, че питането е за физически магазин, но в Зара имат сега намаления на сайта си, аз съм супер доволна от якетата им за детето, от всичко. Пристигат за около 4 дни, само казвам.

# 161
Ню йоркър нямат детски дрехи

[/quote]
Имат.

# 162
Има ли някой, чието дете посещава курсовете по ментална аритметика на Смарти Кидс ? Търся мнения, в други теми откривам такива, но са за София.

# 163
  • Варна
Якетата в Kinderland са дебелички.

# 164
Търся детски смарт часовник от типа Майки,но не желая да се обвързвам с договор към оператор защото имам сим карта която мога да ползвам.Някой купувал ли е такъв часовник примерно от Емаг,Техномаркет или Технополис.Търся мнение и някой дали е доволен,тъй като в нета мненията са много противоречиви,че не вършат работа тези часовници.Моля за мнение за Марка ако някой е ползвал.

Общи условия

Активация на акаунт