На пазар във Варна - тема 61

• 39 644
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Моля препоръки за кожен лекар, според мен имам херпес под окото, но тъй като е много близо и започна да се подува и става синьо, искам да ме погледне специалист.
Доктор Димитрова от Сити клиник.
Работи и със ЗК.

# 541
Благодаря, вече посетих дерматолог в Градска болница.

Ще видим дали ще има ефект изписаното от нея, ако не, ще посетя посечените от вас.

# 542
  • ВАРНА
МОЛ-овете работят от днес 1.февруари  със съкратено раб.време от 10.00 до 20.00 часа за магазините за дрехи и прочие

хранителните в МОЛ  от 08.00 до 20.55 часа  
и до 21.00 часа за кина....
под 18 годишни само с придружител възрастен и всички влизат на интервали с номерче.

# 543
Аз влязох от задния вход на Мола - за персонал и доставки, не знаех, че ще има номерца и режим на влизане. Няма да уточнявам кой е молът, казвала съм 10 пъти  къде живея. Но имаше доста народ. Има и магазин К и К, който напомня Фиола, Пепко, Шихо - нещо такова -тип "вс. за един лев", няма да се облека от там, защото ще си личи.

Има една кожна лекарка- Анита Бонева, разбира си от работата, дали е словоохотлива - не мога да кажа, по-скоро-не, преди 15 години сложи правилна диагноза.

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 14:18 от *Камея

# 544
  • Deutschland/HE
Лятото с дъщеря ми ходихме при д-р Бъклова в Сити Клиник и съм много доволна от отношението, от лечението. Посетихме я за един проблем, но тя забеляза и нещо друго и за двете неща даде добри решения.

# 545
В Том Тейлър и Спортина някой ако е влизал,ще съм благодарна да каже има ли намаления и какви.

# 546
  • ВАРНА
Възрастният д-р Иван Савчев ортопед дали още преглежда и къде ? Впечатления от младия
Д-р Светослав Савчев ?

# 547
Светли, не мога да помогна с препоръка за такива кутии, но за коя китайска борса говориш, че си проверила?

# 548
  • Варна
Добро утро, някой знае ли къде  има хубави вази, трябва ми нещо качествено за подарък?
Айко?

# 549
  • Варна
Светли, не мога да помогна с препоръка за такива кутии, но за коя китайска борса говориш, че си проверила?
Баща ми ходи до тази в ЗПЗ. Няма.
Днес май открих, макар и пластмасови.

# 550
  • Под Слънцето
Имам питанка за енерго-про. Длъжни ли са да уведомяват предварително, ако решат да сменят електромера?
Става дума за село.Лятото го сменяха. Пазя жълтият протокол.От ноември мама съм си я прибрала в града и е ходено на село за по няколко часа два пъти. Съответно сметките от лятото за по около 40 лв, напоследък са по 2-3 лв. Всичко е изключено и зазимено.  И  онзи ден , в най-голямата виелица и с 30 см сняг на село / по думите на  съседи/ , отново са сменяли електромера .Получих мейл. Мога ли да пусна възражение, че пътя  е бил затворен от разклона и хич не вярвам точно в указания ден и час да се е извършила тази смяна?

# 551
Направи справка с бюлетина на полицията кога пътя е бил заторен и така пусни възражението. Още повече, че като сменят електромерите трябва да предупредят предварително ( имаше някъде такива известия, в които се упоменава, че екип на енерго про на еди си коя дата от толкова до толкова часа ще сменя електромера ). Виж ги тези неща и така пусни възражението.
Във възражението не съм наясно дали може да зададеш въпрос за причината за смяна на електромера. НО си запиши показанията на новия и си следи консумацията.

# 552
  • Варна
Измервателни уреди би следвало да се сменят след подпис на Приемо-предавателен протокол, където се записва номер на нов/стар, показания, снимки на двата уреда и т.н.

# 553
  • Варна
А кое е наложило подмяната на нов електромер с още по-нов?

# 554
  • Варна
Вероятно новият е с дистанционно отчитане. Само предполагам. Трябва да има протокол, подпис на клиент и двама свидетели. Дават ли Ви такъв документ?

Общи условия

Активация на акаунт