На пазар във Варна - тема 61

• 39 619
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  • Под Слънцето
Благодаря за съветите и идеите!
Хай, имам идея, че консумацията е минимална напоследък   и  това  ги  бие в очите ..
Но няма как да ходя сега и да записвам данни. Знам, че трябва да го направя и ще е тези дни..
Евентуално чинията на виваком да черпи някак си ток, друго всичко е изключено от контактите.

Тюркоазче, имам уведомление в мейла само. Свидетели трудно в нея виелица. Хората се оключват, а и в съседните къщи   няма никой. Но лятото го сменяха с такъв- с дистанционно отчитане уж..

# 556
В Крооп и Уайкики има доста намаления, в Резървед, Пърфоа и Мохито - също. Взех колиета и обици по 3,99 лв. от Пърфоа и Мохито. От Крооп яке / шуба с шал яка, преминаваща в качулка за 60 лв., намалено от 130. От Уайкики еко кожа яке тип рокерско за 40 от 80 лв.

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 19:03 от *Камея

# 557
  • Варна
В гранд мол нямаше никакви номера и ред за влизане. Много хубави намаления в Зара (където имаше огромна опашка), Уайкики и Мохито.

# 558
  • Варна
За сметка на това, днес най-сетне си разходих кучето спокойно в Морската Simple Smile) Шегувам се разбира се , но явно всички са били по магазините днес Simple Smile Учудвам се, в делничен ден. Мерси за инфото за намаленията, може и да се наканя след няколко дни.

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 18:18 от Alexandra

# 559
Моля препоръки за кожен лекар, според мен имам херпес под окото, но тъй като е много близо и започна да се подува и става синьо, искам да ме погледне специалист.
Доктор Пенка Друмева в МЦ Европа

# 560
  • Варна
Аз категорично не препоръчвам Друмева. Преди година и половина обиколихме различни дерматолози, вкл. и при нея след дълго чакане на записания час. Накрая ни помогна случайно при рехабилитация доктор Русева (рехабилитатор терапевт в Поликлиниката на СВ. Марина) чрез нискочестотна лампа. Друмева изписва лекарства, които дори не знае, че отдавна не са налични в аптечната мрежа.

# 561
Два пъти съм ходила при нея и ми изписа точните лекарства, а преди това бях ходила в Окръжна, платих си таксата и не ми обърнаха абсолютно никакво внимание

# 562
  • Варна
Аз категорично не препоръчвам Друмева. Преди година и половина обиколихме различни дерматолози, вкл. и при нея след дълго чакане на записания час. Накрая ни помогна случайно при рехабилитация доктор Русева (рехабилитатор терапевт в Поликлиниката на СВ. Марина) чрез нискочестотна лампа. Друмева изписва лекарства, които дори не знае, че отдавна не са налични в аптечната мрежа.
Русева доктор ли или рехабилитатор , че не разбрах ?
Питам защото преди имаше една много добра лекарка по физикална медицина Русева , но помня че май се пенсионира .

# 563
  • Варна
Това е профила на доктор Русева. Далеч е от пенсионна възраст. Вероятно аз не съм се изразила правилно с медицинския термин на нейната специалност.
https://infobusiness.bg/zdraveopazvane/item/1634-gl-as-d-r-zheny … a-meditzina-varna

# 564
  • Варна
Последна информация за Ултравет. Клиниката ще отвори в четвъртък. Телефон на д-р Жеков 089 937 3237.

# 565
  • Варна
Трябват ми по-големи количества индивидуално опаковани сладки и солени неща (вафли, соленки, ядки и т.н.).   Къде има добър избор и е по-евтино?

# 566
Трябват ми по-големи количества индивидуално опаковани сладки и солени неща (вафли, соленки, ядки и т.н.).   Къде има добър избор и е по-евтино?
Магазинът на Sweet plus. Скоро купувах точно големи бройки от сладки и соленки. Единият им обект е в Трошево, другият някъде под Метро.

# 567
  • Варна
Магазинът на Sweet plus. Скоро купувах точно големи бройки от сладки и соленки. Единият им обект е в Трошево, другият някъде под Метро.
О, благодаря за идеята, хич не се сетих за там. Знам ги и двата.

# 568
Здравейте момичета и момчета от Варна.
С молба за помощ- къде във Варна предлагат услуги с гравиране?
И най- вече гравиране/ надписи върху дърво.
Не е нещо голямо за гравиране, по скоро изписване на пожелание върху дърво!

# 569
  • Deutschland/HE
Ясмин, на Червения площад между светофара и Първа частна аптека има едно магазинче за подаръци и опаковане, там гравират. То е малко навътре между дюнери и китайска храна. Как го обясних само... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт