Доколко се променя един мъж след секса?

• 44 793
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 510
Тъй де, има едно условие, което играе все по-важна роля - ако са здрави или поне проблемите им са такива, които са минимални. Всички са красиви, умни, богати и здрави.
Аз нещо вече не се връзвам на такива истории. И на това как някой живее, за да обгрижва човек, с който се е запознал на стари години. Разбирам, че обгрижвания го устройва, ама обгрижващата жена? Кой ще я обгрижи нея? Този, който обикновено е обгрижен, рядко е готов да обгрижва. Затова казвам, че както и да го обличаме в красиви думи, всеки си гледа интереса, особено мъжете, собено на стари години.

Хепи док, кои някои са заклети егоисти? Принципно ли говориш или за някой конкретен човек?

Приятелите ми повтаряха: "- Ожени се, бе, сам не се живее, като тръгнеш да умираш една чаша вода няма да има кой да ти донесе!"
И какво? Послушах ги, ожених се. 30 години тормоз и мъки, за какво?
Ето, сега умирам, и да ви кажа - изобщо не ми се пие вода.
Мен пък ме е страх, че ако умра сама ще се вмириша и могат да минат дни, докато дойде някой да ме погребе. Затова, не искам да съм сама на старини.

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 19:27 от buttercake

# 511
Тъй де, има едно условие, което играе все по-важна роля - ако са здрави или поне проблемите им са такива, които са минимални. Всички са красиви, умни, богати и здрави.
Аз нещо вече не се връзвам на такива истории. И на това как някой живее, за да обгрижва човек, с който се е запознал на стари години. Разбирам, че обгрижвания го устройва, ама обгрижващата жена? Кой ще я обгрижи нея? Този, който обикновено е обгрижен, рядко е готов да обгрижва. Затова казвам, че както и да го обличаме в красиви думи, всеки си гледа интереса, особено мъжете, собено на стари години.

Хепи док, кои някои са заклети егоисти? Принципно ли говориш или за някой конкретен човек?

Приятелите ми повтаряха: "- Ожени се, бе, сам не се живее, като тръгнеш да умираш една чаша вода няма да има кой да ти донесе!"
И какво? Послушах ги, ожених се. 30 години тормоз и мъки, за какво?
Ето, сега умирам, и да ви кажа - изобщо не ми се пие вода.

James това е стар виц, знаем го...
Но все пак в последния час ,неможе без глътка вода

# 512
Историята много ми напомня на Бриджит Джоунс.😀
Коя е Бриджит Джоунс?
Абе, вие  въртите-сучете все около тая стая! (4 часа е добре, цената дето ви показах беше за толкова)
Имала съм пари, платила съм! Проблемите са много по-дълбоки, ама не мога да ги споделя точно в този момент. Като капак на всичко има и нов мъж на хоризонта, но повече нищо не казвам преди да е опечена работата.
С моят бивш все още нямам бракоразводно решение, защото съдиите се мотат заради Ковида.
А той седи на бюрото зад гърба ми и ми е началник като капак на всичко.
В такъв филм се вкарах сама, че ви е бедна фантазията!
Добре почвам новата година. С летящ старт се оплетох като пиле в кълчища, ама ще трябва да се излиза някак от положението, няма как! Joy

Ех как ви смотава Равена !
Компаниите с офисна работа в Монреал са затворени вече близо година. Даже и някой да му се налага да работи от бюрото, то броя на едновременно работещите е ограничен и е абсурд някой да работи в радиус 5 метра около теб, камо ли зад гърба ти.
Малко ще пофилософствам по темата. По наблюдения, живота на много жени е предимно имагинерен, въображаем. А понастоящем може да се каже и виртуален. Включително и секса.
Мечтаят си, с една дума. Ама как пък се вживяват в мечтите си ! Мислят вероятно, че ако много вярват и приказката ще стане реалност. Това е причината жените толкова да натискат за брак.
Не че в брака всичко е приказка, но поне е реално. Щото някои виртуални работи Wink колкото и да ги хвалят, с каквито и технологии да ги допълват, никога няма да са като реалните. Факт.

# 513
Аз не мога да разбера защо разводнихме темата с личните драми на Равена... Simple Smile

# 514
  • София
Чудя се, как жени търсещи сериозни отношения се озовават в ситуацията да ги търсят само за секс.Може би не преценяват реално, човека срещу себе си и се хвърлят през глава, да пробват пък каквото се получи. Никога мъжете не са ме използвали само за това, искали са и повече, но явно важи правилото, както се поставиш отначало. А предложения валят всеки ден, но въпроса опира и до самооценката и приоритетите на жените.

Е какво сега, на сухо ли да стои, докато си намери сериозен? По това, което разбирам от нейната история, има си някакви критерии и очаквания, ама се е видяла с този, усетила тръпка, направила си е кефа. Явно й доставя удоволствие и да споделя, пък и разказва увлекателно и забавно. Жената си живее живота и си прави кефа, пък тука някакви седнали да й се вайкат на историите Joy

На мен протфолиото му на затворник ме притеснява, не друго.
Моят съвет е да търсиш друг...
Мен също. Затова и търся друг.  Това не пречи да го харесвам обаче. Ние жените (или поне аз) все си падаме по неподходящи и не е от липса на избор. Просто другите са отчайващо скучни.

Това изказване все едно е извадено от Секса и града... но не мога да отрека, има някаква дълбока истина в него Relieved

# 515
  • София
Препоръчвам "Боси в Парка" http://kino.dir.bg/film.php?id=3045
Дамата си хвана един скучен адвокат, голяма любов, но накрая ѝ доскуча. Заряза го, оня изперка и стана луд авантюрист. Но тя вече не искаше такъв, искаше си стария скучен мъж.
Конфликтът стана не без участието на един дърт коцкар, женен 4 пъти. Голям омайник и голям авантюрист. И въздух под налягане.
Преди няколко дни го пуснаха по една от телевизиите.

Разбира се, положителният завършек е художествено преувеличен. В реалния живот не идва така лесно акълът. А и в реалния живот омайникът не е така благодушен ...
Satisfied

# 516
Ех как ви смотава Равена !

Малко ще пофилософствам по темата. По наблюдения, живота на много жени е предимно имагинерен, въображаем. А понастоящем може да се каже и виртуален. Включително и секса.
Мечтаят си, с една дума. Ама как пък се вживяват в мечтите си ! Мислят вероятно, че ако много вярват и приказката ще стане реалност.

Съвсем възможно е да е така, както казваш. Но съвсем възможно е и да не е така, а да е баш както казва Равена.
Сам написа, че много жени водят предимно имагинерен, въображаем. А понастоящем може да се каже и виртуален живот. Включително и секса. Та тези жени как биха реагирали, ако някоя се похвали, че е избягало от скуката? Ми няма да повярват, или ще завидят и затова няма да искат да повярват, че и така може.
Мен самата по едно време ме беше погнала една форумка, че съм измисляла и съм се хвалела (изобщо не е за секс) та явно моите истини са и се сторили измислици. И защо и с Равена да не е така?

# 517
  • София
Препоръчвам "Боси в Парка" http://kino.dir.bg/film.php?id=3045
Дамата си хвана един скучен адвокат, голяма любов, но накрая ѝ доскуча. Заряза го, оня изперка и стана луд авантюрист. Но тя вече не искаше такъв, искаше си стария скучен мъж.
Конфликтът стана не без участието на един дърт коцкар, женен 4 пъти. Голям омайник и голям авантюрист. И въздух под налягане.
Преди няколко дни го пуснаха по една от телевизиите.

Разбира се, положителният завършек е художествено преувеличен. В реалния живот не идва така лесно акълът. А и в реалния живот омайникът не е така благодушен ...
Satisfied

Номерът е в разнообразието Wink Човек така е устроен, че да търси промяната, различното. На мен ми трябва интелектуална и емоционална стимулация, съответно ще се чувствам супер нещастна с някой скучноват бастун. Осъзнавам, че няма човек, който да може да задоволи всичките ми нужди и приятелите често са приятен буфер. Ама да си седнем вечер вкъщи и съществуването му да е една проформа в моя живот... тц, не мерси. Като осъзнаеш тея неща, после ти е по-лесно да поддържаш дълга връзка, защото знаеш да не я оставяш са изтлее по течението.

# 518
Айде още един Тома-Неверни! Компаниите в Монреал ще са затворени от идния понеделник.
Ако имаш достъп до квебекарски медии, Джеймс, значи можеш да прочетеш.
Инак фантазиите са хубаво нещо, а ако не са фантазии, какво правим?
Поливаме си главата с кофа вода пълна с лед, а? Sunglasses
2, 3 или 4 месеца гастърбайтерстване заради лоши избори в живота, на кой му пука?
Важното е ние да не се променяме след секса, ама пусто тежи да си танк без душа!
Особено, когато само ти си знаеш, че не си.
На мен лично не ми пука дали ще ме намерят вмирисана.
Аз така или иначе няма да го усетя.
А, ако никой не ме е обичал дотогава е твърде късно да се боря да направя добро впечатление!

# 519
  • София
Водете връзките си за носовете, не позволявайте те да ви водят.

# 520
  • София
Ами то между отговорен, скучен бастун и дърт омайник има 1000 отенъка помежду им.
Понякога мъжът може изобщо да не е скучен, но да стиска зъби и да си изпълнява задълженията на работа/образование/бизнес, или други отговорности.
А бездомен наркоман хипи да прави каквото му иде на секундата и да изглежда много романтично точно в тази секунда.
А дамите имат предимството/недостатъка да съдят за всичко в дадената секунда, фрагментирано. И да ги грабва момента.

Също така, те искат най, ама най-доброто и дори и отговорният да е интересен и авантюрист, ако дори с малко загуби по точки от авантюристичното хипи, то хипито печели. И настават едни драми.
Така че е малко пресилено да се смята, че всеки интелигентен, сериозен, атлетичен и отговорен мъж да е непременно с бастун в задника Simple Smile

От Канада ще ходи да гастербайтерства в Гърция!? Тая фалирала дупка!?
Тя тая Канада хептен не става да се изкарват някакви пари. Цигулка свири, майка плаче!
Сал една Равена прелива от финансова осигурност, работейки 2степенна офис длъжност, която мъжът ѝ е осигурил.
Wink

# 521
Ами то между отговорен, скучен бастун и дърт омайник има 1000 отенъка помежду им.
Скрит текст:
Понякога мъжът може изобщо да не е скучен, но да стиска зъби и да си изпълнява задълженията на работа/образование/бизнес, или други отговорности.
А бездомен наркоман хипи да прави каквото му иде на секундата и да изглежда много романтично точно в тази секунда.
А дамите имат предимството/недостатъка да съдят за всичко в дадената секунда, фрагментирано. И да ги грабва момента.

Също така, те искат най, ама най-доброто и дори и отговорният да е интересен и авантюрист, ако дори с малко загуби по точки от авантюристичното хипи, то хипито печели. И настават едни драми.
Така че е малко пресилено да се смята, че всеки интелигентен, сериозен, атлетичен и отговорен мъж да е непременно с бастун в задника Simple Smile

Тя тая Канада хептен не става да се изкарват някакви пари. Цигулка свири, майка плаче!
Сал една Равена прелива от финансова осигурност, работейки 2степенна офис длъжност, която мъжът ѝ е осигурил.
Wink
Също както между дамата и дамата.

# 522
Мъжът ми нищо не ми е осигурил, ама ти си фантазирай, не ми пречиш!
Колкото до ''фалиралата дупка''... Ахъм, ''фалиралата дупка'', дето е по-добре от България, в която някои се върнаха, защото не можаха да се реализират в Канада! Grinning

# 523
  • София
Е, нищо, де. Чакай го с пачката след 3 месеца Laughing

# 524
  • София

Скрит текст:
Wink

Абе аз бастуна коментирам, другите нюанси са всеки отделна работа Joy

А хипитата хич не са ми на сърце Wink Авантюристите и те. Аз си знам мен какво ме пали и нямам търпимост към натрапване на разни стереотипи, които една струнка не могат да ми дръпнат, пък дори фалшиво.

Общи условия

Активация на акаунт