Доколко се променя един мъж след секса?

• 44 797
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 495
Темата се обърна на искрено и лично за живота на Равена.

# 496
  • Агент под прикритие
Равена, напомняш ми за една позната от компания, която обитавах преди години. Почти същите неща: нашата твърди, че търси "сериозна връзка", вижда се с някой известно време, стигат до единия секс и приказката приключваше някъде там. А, и после се жалваше в компанията, че не и вървяло с мъжете (теб не си спомням да съм чел да си казала нещо такова, ако съм го пропуснал, поправи ме Grinning), ама ей така, като самоирония.
Историята се повтаряше, и повтаряше, а нашата продължаваше и продължаваше да си търси "сериозната връзка"...

И тя също пазеше някаква дискретност или поне се опитваше. Много я беше страх да не би предния и следващия да се познават. Нямам никаква идея от какво може да бъде породен подобен страх.... Joy

Единствената друга разлика с твоята ситуация е, че твоята история я чувам за първи път, докато нейната съм я чувал поне 5-6 пъти. 5-6 варианта на една и съща история, но с различни главни герои. Grinning

А децата не знам защо ги намеси, както и това с какъв пример ще си за тях. Не ги мисли тях обаче. Децата до една определена възраст имат способността да вярват на това, което виждат, а не на това, което чуват, че и попиват като гъба.
Понякога си мисля, че тази способност се губи с напредване на възрастта, а е толкова ценна... Simple Smile

# 497
  • София
Отдавна ѝ казваме да си отвори тема...

# 498
Е, не го вземай лично, де. Просто ти пишеш в темата. И те обсъждаме. Който разказва е под прицел. Това е положението.
Ахъ! Само че после на мен ми се прави забележка да съм се обяснявала на лични.
Съжалявам, че пак нарушавам правилата, но държа да го кажа кратко и ясно (за модераторите):
Има хора, с които с удоволствие бих си писала на лични. Има такива, които с ****** бастун не бих барнала!
Лесно могат да бъдат разпознати и едните, и другите. Мерси!

# 499
Не я нападайте - нали казват, че "кеф цена няма", а тя сподели, че е много щастлива от тези четири срещи. И след като е готова да син плати цената, има право да прави каквото иска - децата и са големи, свободна е, има доходи, не е в първа младост и не се знае колко още и остава да Палува, що па не?  Иначе за какво ще си спомня на старини?

# 500
Чудя се, как жени търсещи сериозни отношения се озовават в ситуацията да ги търсят само за секс.Може би не преценяват реално, човека срещу себе си и се хвърлят през глава, да пробват пък каквото се получи. Никога мъжете не са ме използвали само за това, искали са и повече, но явно важи правилото, както се поставиш отначало. А предложения валят всеки ден, но въпроса опира и до самооценката и приоритетите на жените.

# 501
Жена на +50 все пак, колко готини по всички параграфи мъже чакат на опашка? Все ще са компромисни в някое отношение, тя си е избрала да има пеперуди и фън. То ако прочетеш и други теми май такива готини във всяко отношение мъже трудно намират и девойки в крехка възраст.

# 502
  • София
Реве, ставай шугърмами на някой по-млад и стойностен, беее!
Мани го тоя лешпер, дет ще се прави на дърти години гастърбайтър.
До са, ако не е сколасал, чакай за 3 месеца да цъфне.

# 503
Няма значение на колко си години ,ако си запазена и изглеждаш добре за възрастта си,че на мен ми се лепят с по 10 години по млади, ама голем келепир.....всички търсят единия секс .Но всеки сам си решава как да живее ,важно е оргазми да има...

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 16:37 от happy doc

# 504
Равена, то не е, че тоя баш те прави щастлива, а просто си била нещастна доста дълго време, поради ред обстоятелства, които не си можела на оня етап от живота си да промениш.
Аз лично смятам, че трябва да си я изконсумираш тая връзка, само ме притеснява факта, че е бивш затворник и те цели с бонбони. Не ми допада много, даже факта, че си платила мотела, за мен не би бил проблем, колкото страха да не ти направи нещо. Ако е безопасен, нищо не ти пречи да си правиш секс колкото си искаш с него. Въпросът е до колко е безопасен? На мен протфолиото му на затворник ме притеснява, не друго.
Моят съвет е да търсиш друг...

# 505
Който обича да бъде винаги под светлината на прожекторите т.е. център на внимание, трябва и да е наясно, че няма да получава само аплодисментите и възхищението на публиката. Но ще бъде обект и на критики, и на обвинения, и на завист, и на откровена злоба и още на ред други неща.

До тук, по отношение на Равена не видях нито злоба, нито обвинения, нито злостни нападки. Видях прояви на леко поднасяне, но и на загриженост, на другарска критика и дори завистта у някои бе блаородна.  Не виждам защо същата трябва да се прави на жертва сега.

# 506
Имало правило, че докато търсиш сериозна връзка трябва да отказваш несериозен секс, разбрах.
Когато погледнеш назад и си направиш равносметката, че всички опити за сериозна връзка са стигнали до несериозния секс и са приключили там, тогава май няма много голямо значение какви правила има и какви няма. Simple Smile
Пък кой какво разбрал....
Освен ако не погледнеш назад и си направиш равносметка, че всички опити за несериозен секс са приключили със сериозни връзки. Това е моментът, в който се вричаш да следваш въпросното правило. Simple Smile

# 507
От единичен случай  извод за връзките според нечии фантазии не може да има, нали се сещате.  
Нека се върнем на промяната у мъжа, настъпила благодарение на  секса, че там научната фантастика е по-приложима за общи приказки.

# 508
На мен протфолиото му на затворник ме притеснява, не друго.
Моят съвет е да търсиш друг...
Мен също. Затова и търся друг.  Това не пречи да го харесвам обаче. Ние жените (или поне аз) все си падаме по неподходящи и не е от липса на избор. Просто другите са отчайващо скучни.

# 509
Тъй де, има едно условие, което играе все по-важна роля - ако са здрави или поне проблемите им са такива, които са минимални. Всички са красиви, умни, богати и здрави.
Аз нещо вече не се връзвам на такива истории. И на това как някой живее, за да обгрижва човек, с който се е запознал на стари години. Разбирам, че обгрижвания го устройва, ама обгрижващата жена? Кой ще я обгрижи нея? Този, който обикновено е обгрижен, рядко е готов да обгрижва. Затова казвам, че както и да го обличаме в красиви думи, всеки си гледа интереса, особено мъжете, собено на стари години.

Хепи док, кои някои са заклети егоисти? Принципно ли говориш или за някой конкретен човек?

Приятелите ми повтаряха: "- Ожени се, бе, сам не се живее, като тръгнеш да умираш една чаша вода няма да има кой да ти донесе!"
И какво? Послушах ги, ожених се. 30 години тормоз и мъки, за какво?
Ето, сега умирам, и да ви кажа - изобщо не ми се пие вода.

Общи условия

Активация на акаунт