Доколко се променя един мъж след секса?

• 44 488
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 75
"Справяща се сама" и "самодостатъчна си" са тотално различни неща.

По темата - колкото повече комуникация преди, толкова по-малко съжаление след.
Макар, че и това не е панацея, защото изключва спояването на стабилна връзка примерно като на limonche-то, но поне в масовия случай колкото по-открити карти - толкова по-добре постсексум.

(Въпреки, че я има и школата на Чарли: по-добре да поискаш извинение след, отколкото разрешение преди. Но говорим за непрофесионално скъсали с емпатията хора все пак)

# 76
  • София
Лъвице, едно е да можеш да се справяш сам, съвсем друго е да се чувстваш самодостатъчен. Защо те натъжава история, в която героят е щастлив с живота си и се определя като самодостатъчен?

Натъжи ме, защото ми се стори самотна, студена и лишена от човещина. За мен това не е щастлива история, но разбира се, ако човекът наистина се чувства добре и щастлив по този начин, в това няма нищо лошо. Не сме по калъп и щастието не е еднакво за всички.

# 77
Всеки човек на моменти изпитва някаква самодостатъчност, но за перманентно състояние не го разбирам. Лично аз съм на принципа: хората ме дразнят, но като ги няма ми е тъпо. 😀
За мен всичко е етапи и моменти. Не мога да си представя незавършен цикъл.
Няма вечно лято, нито вечна зима.
Всеки си намира мястото, дори когато не го е търсил.

# 78
Най-голяма сигурност и стабилност има в гробищата Simple Smile

Иначе, недейте да тъжите за мен.. имам си женица до мен от над две петилетки, която да внася хаос в живота ми. Просто с много думи, се опитах да кажа нещо просто, че понякога мъжете имат нужда само от секс и затова искат просто това. ( понякога жените имат нужда от същото )

Весели празници.

# 79
Не бих правила секс с мъж, който в прав текст ми заявява, че не иска нищо повече от мен.
Те принципно повечето тръгват с тази нагласа, което е и нормално. Всичко започва първо със сексуално влечение.Няма как да знаеш дали искаш нещо повече от човек без да си опитал да си с него, но ми се струва крайно нагло да си го и кажеш.
Абсолютно и аз заставам зад тази позиция сега,  когато съм необвързана.
Нямам време за излишни игрички и емоционални вампири. Мога да си живея  сама и безсексието не ме плаши.
А имаше време, когато не разсъждавах така.
Нагласите на хората се променят обаче в зависимост от ситуацията. Simple Smile

Както вече казах, повечето мъже търсят секс в началото, но за да заяви в пряк текст на една жена, че само това иска от нея, този човек не иска да направи минимално усилие. Значи не харесва достатъчно жената и вече е преценил, че не е достойна за него.
Аз не бих правила секс с човек, за който не съм нищо повече от парче месо. Унизително ми е.

Абсолютно! Само че аз стигнах до този извод по пътя на опита. Физическото удоволствие не може да запълни душевната празнота. После ми е нужна самореанимация. За какво ми е тогава да си го самопричинявам? Който търси само секс, да си плати на професионалистка! Те са свикнали да не си го слагат. Simple Smile

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 19:58 от Ravenna

# 80

Няма как да знаеш дали искаш нещо повече от човек без да си опитал да си с него, но ми се струва крайно нагло да си го и кажеш.
Малко парадоксално звучи.
Всичко е точно, но да не си го казваме в очите, че се виждаме само за секс. Хм..
Аз пък винаги съм апелирала за подобна хигиена в отношенията.

# 81
  • София
Веднъж наскоро много се обидих на един, който в прав текст ми заяви, че освен секс нямало какво друго да ми предложи (ситуацията не му позволявала и т.н.). При все, че не ми допадаше и се чудех как да го разкарам, защото прекалено ангажиращи му бяха опитите да ме сваля. От друга страна има един, с който от началото сме си казали, че нещата са само за секс и буквално започвам разговорите ни с думите "идвай да ме е***". Той даже повече вкарва някакъв диалог преди да даде по същество. И така повече от година. Та се замислих, защо едното ми е обидно, а другото ми се струва супер честно и готино? Дали защото единия си го харесвам, а другия не? Или че единият всякаш се опитваше да ме ангажира и емоционално, при все че няма как да ми предложи сериозна връзка? Храна за размисъл, дето се вика.

# 82
Веднъж наскоро много се обидих на един, който в прав текст ми заяви, че освен секс нямало какво друго да ми предложи (ситуацията не му позволявала и т.н.). При все, че не ми допадаше и се чудех как да го разкарам, защото прекалено ангажиращи му бяха опитите да ме сваля. От друга страна има един, с който от началото сме си казали, че нещата са само за секс и буквално започвам разговорите ни с думите "идвай да ме е***". Той даже повече вкарва някакъв диалог преди да даде по същество. И така повече от година. Та се замислих, защо едното ми е обидно, а другото ми се струва супер честно и готино? Дали защото единия си го харесвам, а другия не? Или че единият всякаш се опитваше да ме ангажира и емоционално, при все че няма как да ми предложи сериозна връзка? Храна за размисъл, дето се вика.
Защото си млада и ненаживяла се вероятно.
Пак от опит го казвам. Сексът с парче месо за секс и с някой, който ти е влязъл под кожата не е същото качество.
Аз съм на възраст вече и ми трябва по-скоро приятел, с когото да си лягаме заедно, отколкото секс кукла.
Второто не ми е хубаво. Да ме лъжат - още по-малко! Та затова май ми е най-добре сама. Ама не се отказвам в търсенията си. Simple Smile

# 83
Най-голяма сигурност и стабилност има в гробищата Simple Smile

Иначе, недейте да тъжите за мен.. имам си женица до мен от над две петилетки, която да внася хаос в живота ми. Просто с много думи, се опитах да кажа нещо просто, че понякога мъжете имат нужда само от секс и затова искат просто това. ( понякога жените имат нужда от същото )

Весели празници.

Ама аз ти казах вече - до известно време е точно така, както го описваш. И е съвсем разбираемо, но е така до време.

# 84

Няма как да знаеш дали искаш нещо повече от човек без да си опитал да си с него, но ми се струва крайно нагло да си го и кажеш.
Малко парадоксално звучи.
Всичко е точно, но да не си го казваме в очите, че се виждаме само за секс. Хм..
Аз пък винаги съм апелирала за подобна хигиена в отношенията.
Не си ме разбрала. Не да не си го казваме, а да не лепим излишни етикети на отношенията си без да е нужно. Толкова по-лесно и естествено е да ги оставим да се развиват сами.

# 85
Секса без ангажименти го има,  но рано или късно една от двете страни поддава на чувства. И като го каже това става или много неловно и отношенията се прекъсват или обратното - задълбочават се.
Когато няма ангажимент не мислиш, просто е животинско здоволяване на инстинкта. До момента в който не осъзнаеш, че нещо ти липсва.
Има много мъже и жени които нямат партньори а само приятели за секс.  Причините за това са различни - като почнеш от чисто житейски и стигнеш до дебрите на психологията.
На млади години се случват такъв тип връзки, но с времето си променяш мисленето и нагласата, узряваш житейски. Не че не се наблюдава това и при хора над 40 и нагоре, но там има различни фактори.

# 86
Според мен,единствено секс без ангажимент може да приеме омъжена жена, със обвързан мъж. Sex with benefits ,нещо такова. И пак си зависи от жената, ако вкарва чувства и емоции няма как да се получи. Всеки решава какво е добре за него. Непрекъснато имам такива предложения, но не е ли някой да ми докосне душата няма никакви шансове.

# 87
Според мен,единствено секс без ангажимент може да приеме омъжена жена, със обвързан мъж. Sex with benefits ,нещо такова. И пак си зависи от жената, ако вкарва чувства и емоции няма как да се получи. Всеки решава какво е добре за него. Непрекъснато имам такива предложения, но не е ли някой да ми докосне душата няма никакви шансове.
Всичките ми връзки са тръгвали от секс без ангажимент. Както написах и нагоре, другото би ме уплашило. В крайна сметка двамата не се познаваме, не бих се чувствала добре, ако се чувствам ангажирана с някакви очаквания...

# 88
Всичките ми връзки са тръгвали от секс без ангажимент. Както написах и нагоре, другото би ме уплашило. В крайна сметка двамата не се познаваме, не бих се чувствала добре, ако се чувствам ангажирана с някакви очаквания...

Естествено, че без хубав секс няма мусака....това вече беше дискутирано.Няма начин да бъда във връзка, в която се чувствам сексуално неудовлетворена.

# 89
Мисълта ми беше, че не е нужно да съм омъжена, за да приема неагажиращ секс. Даже точно обратното Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт