Доколко се променя един мъж след секса?

• 44 786
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 90
Според мен,единствено секс без ангажимент може да приеме омъжена жена, със обвързан мъж. Sex with benefits ,нещо такова. И пак си зависи от жената, ако вкарва чувства и емоции няма как да се получи. Всеки решава какво е добре за него. Непрекъснато имам такива предложения, но не е ли някой да ми докосне душата няма никакви шансове.
Не е така. Жана която има деца но няма мъж до себе си по една или друга причина също може да иска неангажиращ секс. В смисъл не иска да се омъжва но в същото време иска секс. При  мъжете го има същия вариант.
Въпросът обаче е, промяната на мъжа след секса. Ако всичко е както трябва жената е задоволена и щастлива, значи и той ще е доволен. Но ако е някой темерут няма да му пука за жената, как тя се чувства и най-вероятно ще си търси някоя друга.
Много отговори има на този въпрос...

# 91
По повод мъжкото излияние от преди няколко страници, се чудя защо всички мъже си мислят, че едва ли не жената винаги драпа за връзка, обвързване, годежен пръстен, бяла рокля и т.н. Ние също можем да сме си самодостатъчни и не сме безпомощни сами..  Съществуват и жени, които не им е фикс идея бяла рокля, и аз съм една от тях. Партньорът ми е на друго мнение. Та ето пример- единия иска да се жени, другият не.

# 92
Мъжете не мечтаят за булчинска рокля и ... докато смъртта ни раздели...
Колкото и да е странно, мъжът ми е този, който направи повечето важни крачки. Той категорично искаше дете. И често ми благодари, че съм го дарила с най-хубавото - семейство.
Така че, явно си е до човек и няма как да обобщаваме под един знаменател.
Това не е странно, случва се ол-дъ-тайм, дет сА вика, щото както има по-активни в претворяването на желанията си жени, така си съществуват и по-активни мъже, но и няма нищо общо с горното ми твърдение.
Има общо, аз познавам доста мъже, за които именно семейството е било цел в живота. Ако ти нямаш такива около себе си, това не е валидно за всички, а за твоя случай!

# 93
Като чета темата, се сетих един виц.
Мъж казва на жена:
"Толкова си красива!
Ако бях художник, щях да те нарисувам.
Ако бях поет, щях да те възпея в стихове.
Но аз съм един прост тенекеджия и мога само да те изчукам."

# 94
Кое е общото между пръстен, бебе и тройка?
Никое от тях няма да ти спаси връзката.

# 95
Не е така. Жана която има деца но няма мъж до себе си по една или друга причина също може да иска неангажиращ секс. В смисъл не иска да се омъжва но в същото време иска секс. При  мъжете го има същия вариант.
Въпросът обаче е, промяната на мъжа след секса. Ако всичко е както трябва жената е задоволена и щастлива, значи и той ще е доволен. Но ако е някой темерут няма да му пука за жената, как тя се чувства и най-вероятно ще си търси някоя друга.
Много отговори има на този въпрос...
Ооо, не ми говори моля ти се, че жена с деца (особено малки) ще си ляга с тоя и оня само заради едното чукане без да се надява на нов татко за децата си!
То е ясно, че вие мъжете най се лепите на такива, щото са лесни за дъмпене (зарязване, извинявам се за чуждицата!) после. Казваш: "Твоят живот е твърде сложен за мен заради детето." и си дотам.
Ама ако тя се надява да променя някого чрез секс, колко удобно за редица комплексари, които нямат достатъчно финанси за професионалистка!
Според мен,единствено секс без ангажимент може да приеме омъжена жена, със обвързан мъж. Sex with benefits ,нещо такова. И пак си зависи от жената, ако вкарва чувства и емоции няма как да се получи. Всеки решава какво е добре за него. Непрекъснато имам такива предложения, но не е ли някой да ми докосне душата няма никакви шансове.
Пробвала съм го. Не ме задоволява. Дрънча на празно тенеке отвсякъде. Да не говорим, че ме налягат след това въпроси и съмнения, защо ми е било всичко това.
Затова вече само като ми подхвърли някой намек за чук-чук-мерси паля моторната резачка.
Приключих с този булшит!

Последна редакция: ср, 23 дек 2020, 03:07 от Ravenna

# 96
  • Швейцария
Всичко си е до възпитанието и виждането за живота на човек. И аз не мога да се насиля да харесам мъж, който ми заявява, че съм просто парче месо. То и да не го заяви, то си личи. Може да ми обяснява до утре как е удоволствие и за двамата. Ами за мен не е. За мен сексът с такъв е Трабант, а с мъж, който ме обича и е загрижен за мен, е Мерцедес. Ми съжалявам, предпочитам качеството. А дали след секса ще се промени...едва ли. Щом си казва, че си само за секс, значи грам не му дреме. Те толкова са претръпнали вече, че даже ги мързи да кажат здрасти и да ти запомнят името.

Последна редакция: ср, 23 дек 2020, 06:33 от JennyBG

# 97
Ооо, не ми говори моля ти се, че жена с деца (особено малки) ще си ляга с тоя и оня само заради едното чукане без да се надява на нов татко за децата си!
То е ясно, че вие мъжете най се лепите на такива, щото са лесни за дъмпене (зарязване, извинявам се за чуждицата!) после. Казваш: "Твоят живот е твърде сложен за мен заради детето." и си дотам.
Ама ако тя се надява да променя някого чрез секс, колко удобно за редица комплексари, които нямат достатъчно финанси за професионалистка!
Правиш опит да ми изопачиш мнението!
Никъде не съм уточнявал възраст на хората. Нормално е една майка на малки деца да търси нов татко.  НО има и жени/мъже които да на над 45,  децата им са големи но нямат постоянен партньор в живота и търсят само секс. Един нормален човек на 50-60години е все още сексуално активен, така че е нормално да си търси секс. Да не говорим, че има хора които са изгубили своите партньори и искат просто секс, без чувства и обвързване.
Да не говорим, че има много индивиди,  които си зарязват малките деца у дома вечер и иьлизат за да забият поредната бройка. Но това е съвсем друга тема.

# 98
  • Варна
Дали цените искреноста или сляпо се отдавате на лъжата? И кога разбирате, че мъжа е влюбен?
Почти всяка проблемна тема е от заблуденаи и лъгани жени. Не са им заявили  на старта, че ще ги зарежат с дете или ще им изневеряват системно.

# 99
Дали цените искреноста или сляпо се отдавате на лъжата? И кога разбирате, че мъжа е влюбен?
Почти всяка проблемна тема е от заблуденаи и лъгани жени. Не са им заявили  на старта, че ще ги зарежат с дете или ще им изневеряват системно.
Вероятно има и друг случай, но по-рядко - мъжът тръгва с идеята не само за секс, ами и за връзка но с течение на времето осъзнава, че може би не е точно това неговият човек. Не че я е лъгал, но не са се получили нещата. Тя е нормално да е засегната и да не й е никак приятно положението.
На мен ми стана интересна историята на Лимончето и мъжа й, който тръгнал с въпросната идея, но се влюбил. Извинявай, би ли споделила в кой момент той го е осъзнал и какво направи да го впечатлиш? Grinning
Иначе бих стиснала и ръката на мъжа на amonqk, много хубави постъпки на истински мъж!

# 100
На мен преди десетина години мъж, който много бях харесала ми каза, че не знае дали би имал сериозна връзка с мен, защото съм голяма лигла , но много ме харесва визуално и има силно физическо привличане. Та , по принцип никога не съм търсила сериозна връзка, но тогава нещо се засегнах и му казах, че ще спя , когато аз преценя с него и ако иска да се виждаме да не повдига темата повече. В крайна сметка не правих секс с него и се влюби , коренна промяна , искаше заедно да живеем даже , все още ме търси след 10 години.

# 101
Според каквото са ми споделяли познати, мъжете имат двоен стандарт - изискванията и критериите към жена за секс са едни, а към жена за стабилна връзка са други. Не казвам, че нямат и сечение (обща част), но като цяло не се припокриват.

# 102
Според каквото са ми споделяли познати, мъжете имат двоен стандарт - изискванията и критериите към жена за секс са едни, а към жена за стабилна връзка са други. Не казвам, че нямат и сечение (обща част), но като цяло не се припокриват.
Значи ще са големи късметлии ако срещнат жена, която е красива и секси, с образование и работа, с добър характер, която може и да готви и върши всякаква домакинска работа. С това май и за секс и за връзка би го устроило? Smile

# 103
Да, предполагам, ама изискванията за секс са доста по-занижени като цяло, а за екстра се смятат различни неща.

# 104
  • София
Е, нормално... все пак двете неща имат доста различна цел. Предполагам, че за секс се търсят основно физически характеристики и долнопробността не е особен проблем. За сериозна връзка вече е важно да има и други качества, и не се толерира прекалено фриволно поведение.

Много пъти съм чувала такива коментари по супер направените и накифлени жени - че иска да й го сложи веднъж и дотам. Тук води чисто сексуалният инстинкт. Повечето мъже вкарват и разум като стане въпрос за сериозни отношения, ама и много не успяват Joy

Значи ще са големи късметлии ако срещнат жена, която е красива и секси, с образование и работа, с добър характер, която може и да готви и върши всякаква домакинска работа. С това май и за секс и за връзка би го устроило? Smile

Е, такива жени стават и за двете, ама какъв ли трябва да е мъжът насреща Relieved

Общи условия

Активация на акаунт