Доколко се променя един мъж след секса?

• 44 814
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 105
Според каквото са ми споделяли познати, мъжете имат двоен стандарт - изискванията и критериите към жена за секс са едни, а към жена за стабилна връзка са други. Не казвам, че нямат и сечение (обща част), но като цяло не се припокриват.
Като хлътнат и много бързо ги забравят. Заедно с всички приказки колко хубаво е да са ергени и как искат само секс Simple Smile

# 106
Не вярвам. Т.е. не вярвам изобщо да хлътнат по жена, която не става за повече от секс и която даже презират по някаква причина - ниско образование и социално положение, говори на мйеко, има ремарке и знам ли още какво.

# 107
Не вярвам. Т.е. не вярвам изобщо да хлътнат по жена, която не става за повече от секс и която даже презират по някаква причина - ниско образование и социално положение, говори на мйеко, има ремарке и знам ли още какво.
Аз вярвам, защото съм го виждала на живо. Дори пожертваха отношенията си с родителите, защото и те не ги приемаха. Явно понякога все пак сексът променя много неща Simple Smile

# 108
Дали цените искреноста или сляпо се отдавате на лъжата? И кога разбирате, че мъжа е влюбен?
Почти всяка проблемна тема е от заблуденаи и лъгани жени. Не са им заявили  на старта, че ще ги зарежат с дете или ще им изневеряват системно.

Винаги се случва да ни излъжат,но и Винаги си личи, каква е целта на един мъж ( още повече, че повечето не я и крият) Затова за мен е важно той да е влюбен в мен много преди самият секс.
Тогава аз ще преценя дали си заслужава тоя мъж,и какво аз ще получа или загубя  от тая връзка.
Когато не се хвърляш през главата, тогава има
и по- големи шансове и да те ценят повече.
Четейки мнението ви, повечето жени не са навити за секс без нещо повече. Освен,ако няма такава уговорка отначало.

Последна редакция: ср, 23 дек 2020, 14:02 от happy doc

# 109
  • Варна
Странно е, че се женят  после за асексуални, мърляви и ограничени жени. Явно критериите изчезват, при липса на избор.
Сексът е една от причините за яко влюбване. Мъжете избягват леките жени, за брак. Но плеймейтките опровергават и това.
Happy doc, реалното влюбване идва след консумиране на връзката. Първоначално е привличане."Много, преди секса" какъв период и начин на общуване включва?

Последна редакция: ср, 23 дек 2020, 14:21 от Viviana91

# 110
Според каквото са ми споделяли познати, мъжете имат двоен стандарт - изискванията и критериите към жена за секс са едни, а към жена за стабилна връзка са други. Не казвам, че нямат и сечение (обща част), но като цяло не се припокриват.
Значи ще са големи късметлии ако срещнат жена, която е красива и секси, с образование и работа, с добър характер, която може и да готви и върши всякаква домакинска работа. С това май и за секс и за връзка би го устроило? Smile

Повечето жени във форума са такива, в това няма съмнение. Образовани,интелигентни, със професия,знаещи какво искат от живота. Друг е момента, че не всички имат късмет, но както се казва:  Божа работа .Така,че не виждам защо един мъж да не погледне сериозно на такава жена.

Последна редакция: ср, 23 дек 2020, 16:59 от happy doc

# 111
Виви,
не съм съгласна, че мъжете се женят за асексуални, мърляви и ограничени жени. Около мен повечето мъже са ергени /за мен лично стари ергени, над 40 години, но понеже това се възприема от форума, като обида, селяндурско и тесногръдо, така че все едно не съм го казала/ и основната им теза, защо не са женени е, че жените около тях били мърляви, асексуални и ограничени. Тоест те не биха направили компромис с такава, както и с жена с деца /ремаркета/. Така, че те предпочитат самотата и липсата на секс, пред каквито и да било компромиси. Отделно искат и богата жена, ако може и да плаща всичко, като домакинската работа си е за нея. Така, че не ги мислете мъжете за глупави, иначе ако жена им предложи, секс не биха отказали, освен, ако не е много дебела, грозна, луда...
Смятам, че сексът нищо не променя, каквото е било преди, същото е и след секс. Аз имам опит с мъж, който се побърка след секс с мен, но не в посока да иска връзка, а само секс, нещо като наркотик му беше. Но той си беше особен и за това не мисля, че е някаква норма, просто го възприемам като частен случай. 

# 112
Странно е, че се женят  после за асексуални, мърляви и ограничени жени. Явно критериите изчезват при липса на избор.
Сексът е една от причините за яко влюбване. Мъжете избягват леките жени, за брак. Но плеймейтките опровергават и това.
Happy doc, реалното влюбване идва след консумиране на връзката. Първоначално е привличане."Много, преди секса" какъв период и начин на общуване включва?

О, това не го изразявам с време или начин на общуване. Всякак може,  и на първата среща се случва, ако някой те грабне...ако в момента имаш такава нагласа и се смесят химиите.
И съм съгласна, че докато не си бил физически с даден човек , няма как да знаеш как ще се развият нещата .Не казвам, че  една връзка изградена само на такава база е  перспектива,  но без сходство във секса, няма бъдеще.

Последна редакция: ср, 23 дек 2020, 14:58 от happy doc

# 113
Мъжете избягват леките жени, за брак. Но плеймейтките опровергават и това.
Къде лежи границата тежка жена - лека жена...
Проблемът мъжете да не се ангажират с плеймейтките не е морален или въпрос на външност, а че по-често характера на жена, която има нужда да спечели внимание с външността си и да се заявява като хиперсексуална, е сбъркан. Тези, които познавам, не са лесни за съвместен живот по елементарни причини, че не можеш да им проследиш мисълта примерно, правят се някакви горещи декларации, действа се импулсивно, фиксират се в глупости...
Ма иначе, какво и е на Маги Бадер или Мадлен Пенева, нормални жени и красиви плюс това.

# 114
Криси, потвърждаваш тезата,че едни хора са имали късмета да срещнат човек до себе си,а други са сами защото не искат да правят компромиси и просто не са имали късмет.
И не съм съгласна с теб,че един мъж не може да се промени  след секс . Има и такива. Аз пък, съм имала такъв, който тръгна с такава нагласа,.и си го бях приела ...ползвахме се взаимно,много неща видях с него известно време. . Такава страст и химия беше, побърка се тотално, и си промени изцяло отношението към мен, но не беше човек за сериозна връзка .Тогава направих и избора да остана с мъжа ми,с който след това се оженихме.

Последна редакция: ср, 23 дек 2020, 16:09 от happy doc

# 115
  • Варна
Леките жени сменят често партньори или изобщо нямат подбор. Някои обслужват и цели компании. Във всеки квартал,заведение има т.н.общи. След питие или комплимент са готови с всеки и навсякъде.

# 116
Хепи, не е въпрос на късмет, познавам тези хора от години. Имаха избор, но все нещо не е тяхното.
Виви, за леките жени нищо не мога да кажа. Ако на една жена така и харесва, не виждам защо другите трябва да я съдят. Лека, тежка това е положението. Чак пък такива жени /като описаните от теб, не познавам/. Познавам изключително скъпо платени жени, но са с визия на Златка Райкова /явно хирургът и фризьорът им е един/. Там е бизнес, така преценили, така правят. Не ги съдя, не им завиждам. Според мен тяхното си е опасно за здравето, но всеки си преценява рисковете.

# 117
И аз не познавам такива жени. В моя квартал и в заведенията наоколо няма.
Сигурно има такива, които се прибират с различен през два месеца, но никой не го интересува. Единственото, което касае мен и другите съседи е, дали е разбран човек.
По-грозно и селско би било да следим с кого се прибира.

# 118
  • Варна
Не съдя никого.Описах жени, които се избягват за сериозни връзки. Попитайте мъжете, ако смеят да ви се доверят.
Реалните милионери и знатни мъже не очакват деца от тунинговани селянки. Галена или Златка Райкова не са еквивалент за красота.
Естествената красота и стил все още се ценят.

# 119
  • В полите на Пирин планина
Според мен има случаи, при които мъжът се променя след секса - в смисъл няма нищо еднозначно и зависи от ситуацията, от човека, ако щете от емоционалното състояние.
Имах връзка с един мъж - изключително емоционален. Той казваше, че ме желае само физически, бяхме млади и аз не съм мислела за сериозни връзки и прочие. Бяхме интимни известно време, беше ни супер заедно. В един момент пътищата ни се разделиха. Продължихме да поддържаме обаче приятелски отношения, аз се омъжих, а той още е сам, сменя жени и не намира правилната. Скоро си говорехме по повод последната му приятелка, която ту го оставя, ту се връща и той ми сподели, че някога е допуснал голяма грешка, като е подходил към отношенията ни само "сексуално" и по-скоро е заблуждавал себе си, че не изпитва нещо друго. Един вид - от страх, или несигурност.
Затова по-горе казах, че това "само секс", може да е просто прикритие. Но няма как да знаем какво е в главата на човека.

Общи условия

Активация на акаунт