Доколко се променя един мъж след секса?

• 45 763
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Едно време, в зората на демокрацията, все още нямаше кифли с омари, а най-обикновени  момичета-студентки и най-често чуждестранни студенти. Беше публична тайна - той я води в пицария или някакво друго заведение, а после тя му връща жеста. Винаги се познаваха като ги види човек.

# 271
Ако някой е завел жена на скъп ресторант за да я вкара в леглото... а тя се е навила, защото е яла омари... значи са се намерили перфектно Joy
Зависи от възможностите, но не е толкова рядко срещано. 😀

# 272
Всъщност е доста често срещано, но връзката "скъп ресторант - легло" не е толкова директна и еднозначна. При една истинска свалка ходенето на хубав ресторант е като поставяне на сцената, създаване на обстановката за да може после ухажорът да блесне и да се отличи. И накрая излиза, че определено помага по пътя към леглото, ама си има нюанси. В единия случай е "водя те на дискотека и плащам уиски (или друго питие, или дрога някаква), ама ще ми правиш свирка после", в  другия случай пътят е по-заобиколен и го няма този елемент на задължителност (като в онзи виц - "ако няма сех ще има бох" ).

# 273
Прави се следната грешка: Жената иска да се почувства желана, ухажвана и чак тогава ако е склонна ще прави секс ( в контекста секс за една вечер ). При положение, че мъжа е излязал " да си намери нещо точно за вечерта", всички тези блянове за ухажване, вечеря и т.н. просто няма да се случат. Казах го в началото но никой не ме чу - такъв мъж няма да се хаби да сваля звезди, да води жената на скъпи вечери, да прави подаръци и т.н. Това не е връзка, а секс за една вечер. Така че той ще се насочи по пътя на най-малкото съпротивление и изобщо няма да се занимава с жени, които искат да бъдат заинтригувани и впечатлени, а ще търси жени на които им се прави секс без други условия. Отиваш на дискотека/бар и си забиваш мадама без вечери, разходки и т.н.
    Ако търсиш връзка, то тогава нещата са различни. Жената наистина трябва да е сигурна, че я желаеш, а не си поредната пчеличка ,която иска да опраши маргаритката и да отлети. Тогава има всичко - разходки, вечери, изледи сред природата. Нещата са ситуирани във съвсем друга светлина.
    Какво става след секса - в първия случай на слуайна забивка може и евентуално да се повтори, ако няма условности. Във втория вече става въпрос за напасване. Ако си допаднат - О.К. Ако не - вече те си решават.
Разсъждения от типа " Аз те водя и ти плащам питие/вечеря/хотел а ти правиш секс с мен задължително" по-скоро причат на някаква форма на бартерна проституция без значение дали е мъж или жена.

# 274
  • София
А защо непременно да е ухажвана? Дори може целта й да е точно обратната - тя да поеме инициативата, да си го избере и да изконсумира отсрещното съгласие.  Много пасивни ги изкарахте жените, все едно са маргаритки нежни. Дори напротив, често точно в такива забежки са в ролята на ловеца - харесва, иска, консумират и приключва. Това е тръпката. Не да стои свенливо, а той да я ухажва, пък тя ако кандиса евентуалноможеби.

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 15:35 от Andariel

# 275
Малък проблем е само това, че не всички мъже искат лека жена. Пак искат само секс, ама с по-класна жена, а там вече си трябва навивка и да се минат някои етапи. Бонусът е, че и самият процес на свалката е удоволствие, а не досадна подробност.

# 276
  • София
Защо лека жена? Просто това иска в момента. Не да се жени за него, не да й се обясняват в любов, не да е нежното цвете. Тоова не я прави лека жена, а жена, която прави това, което в момента е решила, че иска да направи. Може да не го направи никога повече, а като се прибере вкъщи да е идеалната съпруга и майка, в социума да е почти в образа на Пенелопа. Това с ухажването са социални условности, но често се случва точно обратното. То ходи и по жените, не само по мъжете.

# 277
ОК, сложно е явно за описване, има леки жени, просто от ниска класа, има и жени с класа, които не стават по-малко класни от това, че им се е приискало секс за една нощ. И явно подходът ще е различен - към едните с демонстрация на пари, към другите с чар.

П.П. Спомних си как Аштън Къчър демонстрираше сваляне на мацка в бар, на брата на Чарли Шийн - отива при мацката и я заговаря, а тя го отрязва директно. Той обаче продължава:
- "Казвам се Уолдън Шмид, пише се със "д".
Мацката само изсумтява презрително и нищо не става.
След малко обаче става и отива в тоалетната, и Аштън обяснява:
 - Сега тя влиза в интернет да провери кой е този Шмид с "д". Сега вижда, и ей сега идва готова.
И наистина онази идва на бара и едва ли не му се нахвърля отгоре със замечтан поглед.

# 278
  • София
Хайде сега, жени с класа и без класа! Това са пак някакви социални условности. Всички накрая правят едно и също, все още природата има предимство.

# 279
Хайде сега, жени с класа и без класа! Това са пак някакви социални условности. Всички накрая правят едно и също, все още природата има предимство.

Ами я сега си представи, че те свалят мъж с класа, и мъж селяндур. Все едно и също искат да ти правят, ама...

# 280
  • София
Това е по взаимно съгласие, кой знае, често и селяндурът може да изглежда по-подходящ от мъжа с класа. Малко ли такива истории има още от едно време, дамите да се задяват с прислугата.  Не знаеш накъде ще избият мераците.

# 281
  • София
Ама чакай малко Lan... какъв секс (и то за една вечер), като ти говореше за втора среща и т.н. Май се опитваш да се измъкнеш.

Иначе как ще подходиш към "само секс" зависи от много фактори.

Познавате се от преди и яко се желаете - и среща не е нужда, уговаряте място и час и действате.

Виждате се за пръв път, и двамата с идеята за нещо небрежно - ами напълно нормално да седнете някъде, да се опознаете, да се поотпуснете. Това от вратата за краката е готино, като вече се знаете и искате, ама с някой, с който се виждате за пръв път трябва малко да се подготви почвата.

Мъжа си търси нещо за една вечер, без другата страна да е наясно за това - такива обикновено ходят по барове. Ако искаш нещо по-класно, ти самия трябва да подходиш по-класно. Или пък да пробваш тиндър, там дирекно адрес ще ти дадат. Ама пък само топ процента ги огрява обикновено.

Изобщо, какъв мъж търси секс за една нощ с нагласата да му излезе възможно най-евтино? Еми, много просто - евтин мъж.

# 282

Иначе нямам проблем със срещи в парка, в планината или на друго място, ако човекът го прави, защото примерно обича разходки на чист въздух, иска да ми покаже някое негово любимо място, ентусиазиран е да ме включи в някое негово хоби и т.н. Но усетя ли, че го прави, защото "той големи пари за срещи не дава и финанси не демонстрира", пиши го, че ми е паднал в очите безвъзвратно.

Ти викаш на отиването на ресторант материалистичен подход, а то всъщност твоето е материалистичен подход. Ако един мъж иска да е сигурен, че ще получи нещо срещу парите, които е похарчил, има си една древна професия, която му гаранира резултата.

Ето и хубостникът на Равена, който се услушва за всеки разход. Грозна история. Според мен той го прави по друга линия обаче, звучи ми като този тип мъже, които цял живот са изпаднали и си търсят жена да им покрива разходите.
Ти пък! Аз си му го казах направо в прав текст. Отговорът му беше, че не обичал негативни разговори и съм била невъзпитана материалистка. Парите не значели нищо. Важни били хората...
Да, бе! Защо ли това ми е толкова познато?
Приятелят на дъщеря ми - втори номер! Ама искал да ми опознава още тялото. Да го опознава, ама аз си искам златото! Joy
При положение, че мъжа е излязал " да си намери нещо точно за вечерта", всички тези блянове за ухажване, вечеря и т.н. просто няма да се случат. Казах го в началото но никой не ме чу - такъв мъж няма да се хаби да сваля звезди, да води жената на скъпи вечери, да прави подаръци и т.н. Това не е връзка, а секс за една вечер. Така че той ще се насочи по пътя на най-малкото съпротивление и изобщо няма да се занимава с жени, които искат да бъдат заинтригувани и впечатлени, а ще търси жени на които им се прави секс без други условия. Отиваш на дискотека/бар и си забиваш мадама без вечери, разходки и т.н.
    Ако търсиш връзка, то тогава нещата са различни. Жената наистина трябва да е сигурна, че я желаеш, а не си поредната пчеличка ,която иска да опраши маргаритката и да отлети. Тогава има всичко - разходки, вечери, изледи сред природата. Нещата са ситуирани във съвсем друга светлина.
    Какво става след секса - в първия случай на слуайна забивка може и евентуално да се повтори, ако няма условности. Във втория вече става въпрос за напасване. Ако си допаднат - О.К. Ако не - вече те си решават.
Разсъждения от типа " Аз те водя и ти плащам питие/вечеря/хотел а ти правиш секс с мен задължително" по-скоро причат на някаква форма на бартерна проституция без значение дали е мъж или жена.
Aбе всичко е много добре на теория, ама той беше тръгнал с голямата кошница, т.е. че търси постоянна връзка. Ние се разхождахме сред заледената природа първо (каква романтика, о, боже! Joy ) и в подкрепа на твърдението ми е, че дори не си беше взел кондоми.
Или викаш, толкова невероятно акула да ти клъвне на стръв за шарани, че чак си беше загубил главата?...Да си забравиш кредитната карта и кондомите на първа среща, ами за какво, по дяволите, мислиш? Joy

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 16:38 от Ravenna

# 283
  • София
Ти пък! Аз си му го казах направо в прав текст. Отговорът му беше, че не обичал негативни разговори и съм била невъзпитана материалистка. Парите не значели нищо. Важни били хората...
Да, бе! Защо ли това ми е толкова познато?
Приятелят на дъщеря ми - втори номер! Ама искал да ми опознава още тялото. Да го опознава, ама аз си искам златото! Joy

Ооо, да, те такива много ги бива да развиват теории и да изкарват, че нещо в теб не е наред, нещо на теб не ти достига, лоша си, че имаш някакви изисквания и т.н. Големи манипулатори са.

# 284
В случая поведението му е обидно не толкова с това, че е муфтаджия, колкото с това как го оправдава - от "забравих си картата" и други такива ситком глупости, до - парите не значат нищо, което се казва като ги даваш, а не като ти ги дават.
Един вид 2 в 1 обижда, веднъж като не показва, че срещата му е по-важна от кеша в джоба, и втори път - като индиректно счита жената за полуидиот, който не заслужава поне по-смислена лъжа.

Общи условия

Активация на акаунт