Или викаш, толкова невероятно акула да ти клъвне на стръв за шарани, че чак си беше загубил главата?...Да си забравиш кредитната карта и кондомите на първа среща, ами за какво, по дяволите, мислиш?
Виждал съм много такива, които се правят на отворени мачовци, мислят се за голямата работа но практически са въздух под налягане. Попаднала си точно на такъв индивид. С мили думички да те омайва и ти да му вървиш зад задника и да му плащаш за всичките желания и луксове. Видиш ли, има много пари но в момента от голямото бързане защото много те желае е забравил всичко в тях. Но следващия път ще се реваншира, не го забравяй това !
Може да бъдеш сигурна, че ако имаш връзка с такъв освен че е "богат" ще ти взема пари на заем, защото в момента си е забравил портфейла с кредитната карта и в същото време ще излиза с някоя друга зад гърба ти. Света е пълен с такива паразити, както от мъжки, така и от женски пол.
Иначе как ще подходиш към "само секс" зависи от много фактори.
Познавате се от преди и яко се желаете - и среща не е нужда, уговаряте място и час и действате.
Виждате се за пръв път, и двамата с идеята за нещо небрежно - ами напълно нормално да седнете някъде, да се опознаете, да се поотпуснете. Това от вратата за краката е готино, като вече се знаете и искате, ама с някой, с който се виждате за пръв път трябва малко да се подготви почвата.
Мъжа си търси нещо за една вечер, без другата страна да е наясно за това - такива обикновено ходят по барове. Ако искаш нещо по-класно, ти самия трябва да подходиш по-класно. Или пък да пробваш тиндър, там дирекно адрес ще ти дадат. Ама пък само топ процента ги огрява обикновено.
Изобщо, какъв мъж търси секс за една нощ с нагласата да му излезе възможно най-евтино? Еми, много просто - евтин мъж.
Нищо не се измъквам. Ако мъжа има акъл, ще си намери каквото му трябва. Не знам цените, но предполагам да забие мацка в бар е по-евтино от колкото да си викне компаньонка за вечерта. Нямам идея. За Тиндър не знам - не ползвам и не съм се интересувал как е там ситуацията.
Всеки отговаря за себе си.
), но връзка - не!