Доколко се променя един мъж след секса?

• 45 916
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 285
Цитат
Aбе всичко е много добре на теория, ама той беше тръгнал с голямата кошница, т.е. че търси постоянна връзка. Ние се разхождахме сред заледената природа първо (каква романтика, о, боже! Joy ) и в подкрепа на твърдението ми е, че дори не си беше взел кондоми.
Или викаш, толкова невероятно акула да ти клъвне на стръв за шарани, че чак си беше загубил главата?...Да си забравиш кредитната карта и кондомите на първа среща, ами за какво, по дяволите, мислиш?
    Има един тип мъже, които си мислят, че жената им е длъжна да ги обгрижва и обслужва , а те само да красят.
Виждал съм много такива, които се правят на отворени мачовци, мислят се за голямата работа но практически са въздух под налягане. Попаднала си точно на такъв индивид. С мили думички да те омайва и ти да му вървиш зад задника и да му плащаш за всичките желания и луксове. Видиш ли, има много пари но в момента от голямото бързане защото много те желае е забравил всичко в тях. Но следващия път ще се реваншира, не го забравяй това !  Satisfied Satisfied
Може да бъдеш сигурна, че ако имаш връзка с такъв освен че е "богат" ще ти взема пари на заем, защото в момента си е забравил портфейла с кредитната карта и в същото време ще излиза с някоя друга зад гърба ти. Света е пълен с такива паразити, както от мъжки, така и от женски пол.

Цитат
Ама чакай малко Lan... какъв секс (и то за една вечер), като ти говореше за втора среща и т.н. Май се опитваш да се измъкнеш.

Иначе как ще подходиш към "само секс" зависи от много фактори.

Познавате се от преди и яко се желаете - и среща не е нужда, уговаряте място и час и действате.

Виждате се за пръв път, и двамата с идеята за нещо небрежно - ами напълно нормално да седнете някъде, да се опознаете, да се поотпуснете. Това от вратата за краката е готино, като вече се знаете и искате, ама с някой, с който се виждате за пръв път трябва малко да се подготви почвата.

Мъжа си търси нещо за една вечер, без другата страна да е наясно за това - такива обикновено ходят по барове. Ако искаш нещо по-класно, ти самия трябва да подходиш по-класно. Или пък да пробваш тиндър, там дирекно адрес ще ти дадат. Ама пък само топ процента ги огрява обикновено.

Изобщо, какъв мъж търси секс за една нощ с нагласата да му излезе възможно най-евтино? Еми, много просто - евтин мъж.

Нищо не се измъквам. Ако мъжа има акъл, ще си намери каквото му трябва. Не знам цените, но предполагам да забие мацка в бар е по-евтино от колкото да си викне компаньонка за вечерта. Нямам идея. За Тиндър не знам - не ползвам и не съм се интересувал как е там ситуацията.
Всеки отговаря за себе си. Simple Smile

# 286
В случая поведението му е обидно не толкова с това, че е муфтаджия, колкото с това как го оправдава - от "забравих си картата" и други такива ситком глупости, до - парите не значат нищо, което се казва като ги даваш, а не като ти ги дават.
Един вид 2 в 1 обижда, веднъж като не показва, че срещата му е по-важна от кеша в джоба, и втори път - като индиректно счита жената за полуидиот, който не заслужава поне по-смислена лъжа.
Е, по-добре е от вибратор! Жив е и засега иска само секс. С извинения към всички мъже, които не го заслужават! Sunglasses

# 287
Последно, този от кои е? Заслужил или не?

# 288
Как ги намирате тези мъже само за секс? Случвало ми се е да търся такава еднократна история, обаче всеки един мъж с подобна на моята цел е успявал да ме отврати от себе си в рамките на половин час разговор. Аз ли нещо много подбирам или късмета ми е такъв?😃

# 289
Последно, този от кои е? Заслужил или не?
С този връзка няма да има! Секс - да ( Номадски каза, че това не било основополагащо за връзка и аз даже му одобрих мнението, което почти не се беше случвало преди. Joy), но връзка - не!
Кокошкари и еснафи на дребно не ми трябват на мен! Joy
И да, супер невъзпитана материалистка съм! Приемам всичките пасиви от това, ама аз съм си аз. Joy
Как ги намирате тези мъже само за секс? Случвало ми се е да търся такава еднократна история, обаче всеки един мъж с подобна на моята цел е успявал да ме отврати от себе си в рамките на половин час разговор. Аз ли нещо много подбирам или късмета ми е такъв?😃
Aми не ги слушаме. Той няколко пъти ми казва вчера: "Ти не чуваш, какво ти казвам."
За какво ли да го чувам, като ми e ясен като бял ден?! Joy

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 17:54 от Ravenna

# 290
  • София
В случая поведението му е обидно не толкова с това, че е муфтаджия, колкото с това как го оправдава - от "забравих си картата" и други такива ситком глупости, до - парите не значат нищо, което се казва като ги даваш, а не като ти ги дават.
Един вид 2 в 1 обижда, веднъж като не показва, че срещата му е по-важна от кеша в джоба, и втори път - като индиректно счита жената за полуидиот, който не заслужава поне по-смислена лъжа.

Ейй, страхотно го описа! Разбираш за какво става дума.

# 291
  • София
Оф, депресирахте ме, вече. Simple Smile
Хора различни, мъже също.
Който не е мачо, не е със сладникава мутра, не се епилира и няма фигура на бодибилдър, ич ли па да нема шанс.
Ми не всички са манекени. Както и не всички дами са ВРП. Simple Smile Или.....тука, са? Ъ? Laughing

# 292
Кого е обидил човекът и как точно? Разказал, показал какво представлява, отсреща го одобрили, съгласили и  готово. Не един, два пъти и доколкото си спомням, Равена каза, че ще продължи.

# 293
Е, по-добре е от вибратор! Жив е и засега иска само секс. С извинения към всички мъже, които не го заслужават! s:
E, нещата най-после си дойдоха на мястото и картинката вече е напълно ясна. Нуждата от пълноценен секс кара Равена да остави на заден план своите първоначални планове за  намиране на сериозен и отоварящ на нейните високи критерии мъж за дълготрайна връзка. И се впуска в търсене на мераклия, който поне физически  да ѝ допада за едно чукане. Намира го в лицето на хитрец на дребно, подвизаващ се сред жени на средна възраст, които са готови да си платят за чукането. Завежда го в долнопробен мотел, в който евтино можеш да наемеш стая именно с такава цел - тук му викат за siesta, т.е. за "следобедна дрямка" и се изчукват.
А всичко извън тази история са си сериозни планове и принципи, от които Равена не се е отказала и си държи на тях.  Но просто сега не им е времето за осъществяване. Заради пандемията. И тя не е виновна, че аудиторията тук не можа веднага да схване същността на нещата.

Прав ли съм, Равена?

# 294
Нуждата от пълноценен секс кара Равена да остави на заден план своите първоначални планове за  намиране на сериозен и отоварящ на нейните високи критерии мъж за дълготрайна връзка. И се впуска в търсене на мераклия, който поне физически  да ѝ допада за едно чукане. Намира го в лицето на хитрец на дребно, подвизаващ се сред жени на средна възраст, които са готови да си платят за чукането. Завежда го в долнопробен мотел, в който евтино можеш да наемеш стая именно с такава цел - тук му викат за siesta, т.е. за "следобедна дрямка" и се изчукват.
А всичко извън тази история са си сериозни планове и принципи, от които Равена не се е отказала и си държи на тях.  

И къде е проблемът?  Тя може пак да си иска хубава връзка, ама като няма какво да прави? Да стои като монахиня ли? Ма то хората са казали, че връзките са като рейса - чакаш, чакаш твоя номер, пък като не идва се качваш на който дойде и после се прекачваш. По-добре отколкото да кесиш незнайно колко на спирката.

# 295
Считам, че всяка жена сама за себе си преценява, какво й е нужно в даден етап от живота и на какви жертви е готова в този момент. Аз лично с такава отрепка не бих повторила,но тя си знае.Щом има възможност да си плаща за секс  ,що не.?

# 296
  • Варна
Как само падат критериите, при липса на алтернатива.
Разочарована материалистка ще си плаща и ще "режисира" актовия театър.

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 19:03 от Viviana91

# 297
  • София
Който не е мачо, не е със сладникава мутра, не се епилира и няма фигура на бодибилдър, ич ли па да нема шанс.
Ми не всички са манекени. Както и не всички дами са ВРП. Simple Smile Или.....тука, са? Ъ? Laughing

Е ти пък сега. Особено пък тия четирите изброени изобщо не мисля, че са в топ изискванията на повечето жени Joy

А какво значи ВРП?

# 298

Секс ще има, тва да се чува. Не се депресирай Simple Smile

# 299
Е, по-добре е от вибратор! Жив е и засега иска само секс. С извинения към всички мъже, които не го заслужават! s:
E, нещата най-после си дойдоха на мястото и картинката вече е напълно ясна. Нуждата от пълноценен секс кара Равена да остави на заден план своите първоначални планове за  намиране на сериозен и отоварящ на нейните високи критерии мъж за дълготрайна връзка. И се впуска в търсене на мераклия, който поне физически  да ѝ допада за едно чукане. Намира го в лицето на хитрец на дребно, подвизаващ се сред жени на средна възраст, които са готови да си платят за чукането. Завежда го в долнопробен мотел, в който евтино можеш да наемеш стая именно с такава цел - тук му викат за siesta, т.е. за "следобедна дрямка" и се изчукват.
А всичко извън тази история са си сериозни планове и принципи, от които Равена не се е отказала и си държи на тях.  Но просто сега не им е времето за осъществяване. Заради пандемията. И тя не е виновна, че аудиторията тук не можа веднага да схване същността на нещата.

Прав ли съм, Равена?

M-Не, не си прав! Плановете за сериозна връзка си остават. Но с човек отговарящ на моето социално положение.
И не си плащам за секс. Платила съм до момента само един евтин мотел и не смятам да се харча повече. Достатъчно съм стисната. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт