Доколко се променя един мъж след секса?

• 46 003
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 300
Скрит текст:
Нуждата от пълноценен секс кара Равена да остави на заден план своите първоначални планове за  намиране на сериозен и отоварящ на нейните високи критерии мъж за дълготрайна връзка. И се впуска в търсене на мераклия, който поне физически  да ѝ допада за едно чукане. Намира го в лицето на хитрец на дребно, подвизаващ се сред жени на средна възраст, които са готови да си платят за чукането. Завежда го в долнопробен мотел, в който евтино можеш да наемеш стая именно с такава цел - тук му викат за siesta, т.е. за "следобедна дрямка" и се изчукват.
А всичко извън тази история са си сериозни планове и принципи, от които Равена не се е отказала и си държи на тях.  

И къде е проблемът?  Тя може пак да си иска хубава връзка, ама като няма какво да прави? Да стои като монахиня ли? Ма то хората са казали, че връзките са като рейса - чакаш, чакаш твоя номер, пък като не идва се качваш на който дойде и после се прекачваш. По-добре отколкото да кесиш незнайно колко на спирката.
Няма никакъв проблем, естествено. Проблемът беше в това, че докато ни говореше за принципите и плановете си за дълготрайна и сериозна връзка и как секс за една нощ не ѝ трябва, в един момент "докладва", че е изчукала някакъв хитрец на дребно. Е, няма как това да не се възприеме от слушателя като непоследователност, лицемерие и т.н.

# 301
Оф, депресирахте ме, вече. Simple Smile
Хора различни, мъже също.
Който не е мачо, не е със сладникава мутра, не се епилира и няма фигура на бодибилдър, ич ли па да нема шанс.
Ми не всички са манекени. Както и не всички дами са ВРП. Simple Smile Или.....тука, са? Ъ? Laughing

Е ти пък сега. Особено пък тия четирите изброени изобщо не мисля, че са в топ изискванията на повечето жени Joy

А какво значи ВРП?
Предполагам VIP.
Ми моята секс кукличка няма нито едно от четирите изброени, ако това е успокоително за питащия. Joy

Е, няма как това да не се възприеме от слушателя като непоследователност, лицемерие и т.н.
Айде, пак почнахме със старите изтъркани лафове! Еми, уморителен си Озо (Номадски)! Време ти е да смениш плочата, не ли?!

# 302
Скъпа, платила си 50 канадски долара, което е равностойно на 50 български лева. За 50 лв в бг в момента си купувам чипсове, снаксове и плодови млека за децата и даже няма нищо свястно за ядене, тоест това не са пари... Не го мисли толкова и не се ядосвай...тоя не става, ще срещнеш друг.

# 303
  • София

Секс ще има, тва да се чува. Не се депресирай Simple Smile
Как дойде. Аз съм бита карта, ма все пак се вълнувам, да знам кво става, да се информирам. Simple Smile Сериозни въпроси са тва. Simple Smile

Че аз от форуми съм го научил. Simple Smile Даже се хванах, че не помня добре определението. Simple Smile Висока Руса.... и май Прекрасна беше, ма може и да бъркам. Simple Smile

# 304
Да си забравиш кредитната карта и кондомите на първа среща, ами за какво, по дяволите, мислиш? Joy

Мислил е човека, ако го беше преджобила, вероятно щеше да намериш и пари, и кондоми. За мен този мъж е тарикат, такива май много има напоследък - ако може някой друг да му плати хотела, а ако може и секса да е без кондом, че е по-готино така.

# 305
Скъпа, платила си 50 канадски долара, което е равностойно на 50 български лева. За 50 лв в бг в момента си купувам чипсове, снаксове и плодови млека за децата и даже няма нищо свястно за ядене, тоест това не са пари...

Не са, ами. Сетих се за една приятелка - все никакви пари плаща по хотели, че накрая му купи домашни чехли и четка за зъби, па не можа да го изгони от дома си Simple Smile

# 306
Да си забравиш кредитната карта и кондомите на първа среща, ами за какво, по дяволите, мислиш? Joy

Мислил е човека, ако го беше преджобила, вероятно щеше да намериш и пари, и кондоми. За мен този мъж е тарикат, такива май много има напоследък - ако може някой друг да му плати хотела, а ако може и секса да е без кондом, че е по-готино така.

Тарикати винаги е имало и ще има...въпроса е доколко ще позволиш да им минава номера.

# 307

Aхъ! И аз после да мра от зарази, айде сиктир!
Няма друг, който да обичам повече на тази земя от самата себе си! Grinning

# 308
  • София
Познай как ще разчитам той да има! Аз ще си нося  и хич няма да го питам дали иска да го ползва.

# 309
Тарикати винаги е имало и ще има...въпроса е доколко ще позволиш да им минава номера.
Втора среща секс и на трета, ако е все още чийп/евтин, му казвам, че заплащам само за 25 годишни!
50 годишни бити - карти не ми трябват! Па дори да изляза супер невъзпитана! Кебекарките да не би да са по-възпитани от мен? Joy

# 310
До колко се променя един мъж след секс - ами може и много да се промени, ако сутрин като ходи до тоалета му пари докато си свърши биологичните нужди .... Mr. Green 

# 311
Сексът в днешно време не означава почти нищо, както има мъже, които търсят да боднат нещо, така и жените го правим. По-важно е преди секса с каква нагласа си към този човек, дали за нещо повече или просто да си задоволиш нуждите и това важи, както за мъжете, така и за жените.

# 312
Втора среща секс и на трета, ако е все още чийп/евтин, му казвам, че заплащам само за 25 годишни!
50 годишни бити - карти не ми трябват! Па дори да изляза супер невъзпитана! Кебекарките да не би да са по-възпитани от мен? Joy

Ооо ма той и 50 годишен.Ех ,Равена вземи се в ръце, друго си е 35 -40 годишно яре,да знаеш поне че продукта е свеж и качествен😃
А и на самочувствието действа добре.

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 20:45 от happy doc

# 313
Ооо ма той и 50 годишен.Ех ,Равена вземи се в ръце, друго си е 35 -40 годишно яре,да знаеш поне че продукта е свеж и качествен😃
А и на самочувствието действа добре.
Aбе, остави се! Не стига, че е набор, ами и аз съм луда за връзване да се занимавам с него. Joy
Днес ми пя серенада (хубаво пее) и ме попита дали ще се омъжа за него. Joy
На което аз отговорих: "Не, защото си bum (бъм, вагабонтин на български) и евтин." Joy
А, той каза че щял да прати колектор да си изиска парите от бившия ми. Засега за 2 сеанса били 2х200$=400$ JoyJoyJoy
Утре идвал с адвокат да подпишем дългосрочен договор, защото сервизът му харесвал и бил много икономичен засега.
Добре, че заминава за няколко месеца в Гърция, защото ще го убия и ще го лежа, и аз в затвора.Joy

# 314
  • София
На теб май тайничко ти харесва цялата мешавица. Не съм чела цялата история, само последните ти два-три поста. Ласкае те май това внимание.

Общи условия

Активация на акаунт