Доколко се променя един мъж след секса?

• 44 896
  • 1 021
  •   2
Отговори
# 315
Е, то много ясно, че и харесва на Равена вниманието. Но тя си дава сметка, че тоя освен стиснат си е и прост, така че не става по ни един параграф... Ама поне я забавлява. Тя, Равена, може и да не вярва, ама може и да хлътне по него, те тия простите и стиснатите така с глупостите те привличат, невероятно е, но е факт.

# 316
Даммм .... отново стигнахме до женските вълнения и мераци Mr. Green

# 317
  • София
Равена си търси белята и ще си я намери скоро. Около нея тези изглежда леко откачени, а тя се опитва да замазва тази им откаченост като го обръща на майтап.

# 318
Анди, какво да прави, да ляга да умира в скука и самосъжаление ли, или пък да диша във врата на децата си, като им досажда в самотата и скуката си. На нейно място щях да действам по абсолютно същия начин, като единственото нещо, което би ме притеснило е някой от тия откачалки да не агресира по отношение на мен, през другото време ще им се хиля на тъпотата...

# 319
  • София
Нея вече я притесняват откачалки, като чета какви ги пише. Но или не се усеща, или и двамата играят в една и съща игра и на нея й харесва. Скоро ще обърне плочата и ще четем "ох, този ме притеснява".

Е, това за умирането, самосъжалението и дишането във врата на децата ми е ясно защо го написа, но някак не върви като аргумент, просто пускаш стреличка с надеждата, че ще улучи и ще разсее вниманието. Това с нищо не ти помага в дискусията.

# 320
Всъщност това с умирането, скуката и вниманието го написах, заради собствената ми майка. Не за друго. Тия дни беше доста болна и нон стоп ми реве, че е сама и аз не знам какво е самотата. Ми честно казано не знам. Аз ако съм сама, ще ги намирам такива като на Равена, същите...
Иначе майка ми е като жените във форума. Тоя такъв, оня онакъв...
Преди време я беше харесал един педиатър. Пияница бил, не знам към бил. Сто пъти и казах, добре бе, пробвай го, може и да спре да пие, ако му организираш живота. Сам е, пари има, аз ще го врънкам да ходим по круизи / не очаквам той да ми плаща, ама поне да има пари, да плаща неговата част/. Тя обаче не е по пътуванията, баща ми е бил пияница, не може пак да го понесе същото. Е добре де, ама тоя пияницата все пак намери една жена и сега грам не пие... значи можело. А майка ви пак сама и пак нещастна.
В смисъл аз тия неща много лично ги приемам, защото с нея само ядове имам. Предпочитам да е като Равена, ама никой не си избира родителите...

# 321
  • София
Ами, не, едното няма нищо общо с другото, независимо за какво си го написала. То е съвсем странично нещо, нямащо общо с това, което обсъждаме.  Това, че Мария умира от скука не прави поведението на Иванка по-смислено. Мария и Иванка са две отделни жени с две отделни поведения, не могат да бъдат слагани и сравнявани.  Ако Иванка си търси белята с Пешо, Гоши и Спас поставя нея в кофти положение рано или късно.

Извинявай, но понеже го написа, затова ще си позволя да взема отношение - много добре, че майка ти не иска да се занимава с мъж, за когото има съмнения, че е пияница. А ти я набутваш в много токсични отношения като й предлагаш да се захване с него и да му организира живота, пък той евентуално може да спре да пие. Това е възможно най-лошият съвет, който можеш да дадеш на майка си, направо и предлагаш рецепта за проблеми, при това я набутваш обратно в много разрушаващо мислене, от което тя едва се е оттървала, щом има горчив опит с баща ти.  Предлагаш да прави неща, които не са за нея, а са такива, каквито ти би направила. Питала ли си я някога как се чувства и защо се чувства така? Ти искаш да си решиш твоя си проблем тя да не ти досажда на теб и децата ти. Искаш да я засилиш с някакви други занимания, круизи, мъже, за да ти се махне от главата. Не да й помогнеш да разбере какво ще я направи щастлива. Това не е грижа за нея, а грижа за себе си. Ако намериш начин да се поставиш на нейно място и да говориш с нея и да разбереш какво пасва на нейната нагласа, тогава нещата ще се променят.

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 09:41 от Andariel

# 322
Анди, напълно си права. С нея имаме конфликт поне от 20 сет години. Тя иска да съм до нея /в момента нескритата и мечта е да се разведа и да ида да живея при нея с децата/, преди 16 години ми ревеше по телефона да се връщам от чужбина, да съм до нея. В крайна сметка се върнах, просто ме убива нейната депресия. За мен това е токсик.
Ако някога се разведа/ това въобще не го искам/, то веднага ще си намеря нов мъж, за да се спукаме от круизи и секс. На мен ми се живее, обаче грешката ми в живота е, че искам и другите да живеят по моя начин, а моето не е тяхното...
Аз живота го виждам, като Равена, ама и тя не може да намери подходящ мъж, а е в Канада, дето уж има по-голям избор...

# 323
  • София
По темата за мъжа и секса - променя се дотолкова, доколкото получава нещо, което иска и това усещане е усещане за доминация в една обща игра - той доминира, тя се съгласява той да доминира. Обаче може да се обърне и в доминиране в живота - щом вече жената му е вързана, значи тя ще се подчинява. Доста назадничаво, но широко разпространени, явно няма отърване от това мислене, особено при някои мъже.

Слагам го в скрит текст, за да не е съвсем отклоняване от темата.
Скрит текст:
Можеш да й се обаждаш по-често, обсъждайте си някакви дреболии от живота (готвих това, децата правят онова, чудя се дали на купя Х или У), казвай й мили неща, които понякога ти минават през ума, когато не си й ядосана, а ти става хубаво на душата като се сетиш за нея. Не я изключвай от живота ви, не й показвай всячески, че искаш тя да се занимава с някакви неща, за да не ти досажда, защото тя не е глупава, усеща ги, все пак ти си нейно дете, познава те достатъчно добре още преди ти самата да се опознаеш. Явно й липсваш, но неприятните усещания и подозрения толкова са се вкоренили, че не можете да си казвате и показвате хубавите неща, които съм сигурна, че изпитвате една към друга. Понякога е хубаво да споменеш нещо хубаво от миналите времена "а помниш ли, когато...". Това сваля напрежението, насочва към хубавите споделени моменти.

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 10:17 от Andariel

# 324
Незнам в какви илюзии живеете, някои хора,но 30 годишните жени, трудно срещат някой нормален мъж ,с който да свият гнездо, а камо ли ако си на 50. Да, ето Равена е един от много  примери за това. На 50 единствено ако срещнеш някой за секс ще си късметлийка.Случва се понякога ,но за мен е почти невъзможно да намериш що годе читав на тая възраст.
Или ще е алкохолик,който ще ти харчи парите или ще е с хиляда болести и дефицити .
Около мен пълно с 40+ годишни търсещи мъж, ами...няма мъже ,само ненормалници,за единия секс.
Майка ми на 52 години остана вдовица, също мъж не е видяла оттогава. Това, за съжаление е реалността.

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 15:22 от happy doc

# 325
30 годишните жени имат що -годе шанс, ама 40+ годишните трябва да са  с уникален късмет, ако срещнат свободен мъж, ставащ за семейство. Най-    много някой  свестен алкохолик да е, като във вица.

# 326
  • Пловдив
А? Майка ми остана вдовица преди 8 години. Имаше няколко предложения след това (аз знам за 2-3, но мисля, че са били повече). Сега живее с приятеля си. Към момента е на 63 г. Той е по-голям от нея с 4 години.

Или да му викам партньор е по-правилно?

# 327
По темата за мъжа и секса - променя се дотолкова, доколкото получава нещо, което иска и това усещане е усещане за доминация в една обща игра - той доминира, тя се съгласява той да доминира. Обаче може да се обърне и в доминиране в живота - щом вече жената му е вързана, значи тя ще се подчинява. Доста назадничаво, но широко разпространени, явно няма отърване от това мислене, особено при някои мъже.

Слагам го в скрит текст, за да не е съвсем отклоняване от темата.
Скрит текст:
Можеш да й се обаждаш по-често, обсъждайте си някакви дреболии от живота (готвих това, децата правят онова, чудя се дали на купя Х или У), казвай й мили неща, които понякога ти минават през ума, когато не си й ядосана, а ти става хубаво на душата като се сетиш за нея. Не я изключвай от живота ви, не й показвай всячески, че искаш тя да се занимава с някакви неща, за да не ти досажда, защото тя не е глупава, усеща ги, все пак ти си нейно дете, познава те достатъчно добре още преди ти самата да се опознаеш. Явно й липсваш, но неприятните усещания и подозрения толкова са се вкоренили, че не можете да си казвате и показвате хубавите неща, които съм сигурна, че изпитвате една към друга. Понякога е хубаво да споменеш нещо хубаво от миналите времена "а помниш ли, когато...". Това сваля напрежението, насочва към хубавите споделени моменти.

Как реши,че само мъжът може да е доминиращия? В мойте връзки винаги аз съм доминирала,въпрос на характер.Вероятно такива мъже съм си избирала на подсъзнателно ниво, но това е истината.

# 328
В тая тема искам само позитивни примери, като на Янтра. Ама за бога, нова година е, трябва да започнем с оптимизъм. То е ясно, че по-млади не ставаме...

# 329
Абе как да няма мъже ? Ако нямате кой знае какво претенции е пълно с мъже.

Общи условия

Активация на акаунт