Доколко се променя един мъж след секса?

• 44 907
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 345
Да, основно зависи на какъв етап си от живота и какво търсиш.Жена над 45 имаща деца, няма са тръгне да ражда на друг мъж.
Черна станция, какво значи AL?

# 346
  • София
Ама туй свестни по чий критерий? Техен личен, на приятелите им? Защото аз като чуя някой да се определя (или да го определят) за свестен, първата ми мисъл е, че нещо фундаментално му куца. А пък за търсещите свестни, на думи много търсят такива, ама като ги "срещнат", рядко ги харесват... вероятно пак заради горното заключение и скритият смисъл зад такова определение.

# 347
Да, основно зависи на какъв етап си от живота и какво търсиш.Жена над 45 имаща деца, няма са тръгне да ражда на друг мъж.
Освен ако мъжът не е 25-30 годишен.Heart Eyes

# 348
Ама туй свестни по чий критерий? Техен личен, на приятелите им? Защото аз като чуя някой да се определя (или да го определят) за свестен, първата ми мисъл е, че нещо фундаментално му куца. А пък за търсещите свестни, на думи много търсят такива, ама като ги "срещнат", рядко ги харесват... вероятно пак заради горното заключение и скритият смисъл зад такова определение.

Естествено, свестен според нуждите и критериите на всяка една жена за себе си.
За мен е важно едно в един мъж, за теб вероятно съвсем друго.
Прост пример...мъже трезвеници не понасям.

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 17:04 от happy doc

# 349
  • Пловдив
Освен ако мъжът не е 25-30 годишен.Heart Eyes
Трудна работа, хем съм още на 40. Какво като е на 25-30? За отглеждането на едно дете се инвестира време, грижи и пари.

# 350
За всеки влак си има пътници. Не ги мислете шансовете на другите. Тва са някакви смешни самоуспокоения.

Много от пътниците изпускат влака от завишени изисквания и претенции.

# 351
  • София
Скрит текст:

Естествено, свестен според нуждите и критериите на всяка една жена за себе си.
За мен е важно едно в един мъж, за теб вероятно съвсем друго.

Тоест, пак си опираме до обикновения подбор Wink А какво всъщност е свестен? Толкова пъти съм чувала това определение (все в контекста на неуспех с другия пол), та всъщност ми е интересно какво се крие реално зад това понятие в главите на употребяващите го?

# 352
За много жени свестен е да не пие, е аз с такъв трезвеник не бих била.За мен е по важно да не изневяра, но има такива жени които си търпят това положение. Така че ,хора различни, критерии различни.

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 17:12 от happy doc

# 353
За всеки влак си има пътници. Не ги мислете шансовете на другите. Тва са някакви смешни самоуспокоения.

Много от пътниците изпускат влака от завишени изисквания и претенции.
Така са искали.  Животът е въпрос на личен избор.

# 354
  • София
не мога да си представя колко отчаяна и самотна може да се чувства една жена, за да е готова да влиза в ролята на гледаща мъжа за старините му, при това без да са имали общо минало. А досега рядко съм виждала мъж да пренебрегне мисълта за старините си, когато "простатата ви алармира", започне да вдига кръвно, няма достатъчно пари или престиж, за да му вържат млади, и изобщо вече си търси спокойствието. Само му липсва кой да го обгрижва. Но има и жени, които са готови да влязат в тази роля, макар на мен да ми се вижда почти мазохистично.

# 355
Добре де, а не може ли и двамата да искат да имат опора на старини? Защо само мъжът да иска? Не разбирам защо се изключва вариантът и двамата да искат другарче, като всеки да дава във връзката, защо единият трябва да е паразит?

# 356
не мога да си представя колко отчаяна и самотна може да се чувства една жена, за да е готова да влиза в ролята на гледаща мъжа за старините му, при това без да са имали общо минало. А досега рядко съм виждала мъж да пренебрегне мисълта за старините си, когато "простатата ви алармира", започне да вдига кръвно, няма достатъчно пари или престиж, за да му вържат млади, и изобщо вече си търси спокойствието. Само му липсва кой да го обгрижва. Но има и жени, които са готови да влязат в тази роля, макар на мен да ми се вижда почти мазохистично.

Не допускаш ли,че има добри и грижовни жени ,и те да не са отчаяни и самотни, та бидейки с един мъж да полагат грижа за него . Естествено те ще получат нещо друго, от което се нуждаят.
В една връзка трябва взаимстменост,емпатия и опора, особено на старини.

# 357
Колко отчаяна да е една жена, за да се омъжи пак, без да е имала минало, даже деца с въпросния? Какви гледания, какви старини? Във всичко ли сметката търсим, бе?

# 358
Що ти твоя мъж няма ли да го гледаш когато остарее ? Какво ти е толкоз чудно как хората се грижат един за друг ? Куче, ако си вземеш няма ли да го гледаш ?

# 359
  • София
Нали затова писах, че трябва да имат общо минало, дълъг брак, да са отгледали деца заедно. А не неженил се или разведен мъж, изведнъж да се сети, че вече остарява и да търси кой да го гледа. Да си наеме болногледачка! А той какво ще предложи на тази жена, която ще се зароби да му осигурява комфорта? Да не мислиш, че той ще седне да я гледа, ако тя падне? Чуждият мъж ще вземе да гледа чуждата жена, с която няма нищо общо преди да се съберат, та да си гледат старините заедно?  Много ви идва романтиката от филмите как млади и здрави на 50-60+ хукват по сладък живот и си четат стихове и така здрави си доживеят до сто години. Да, хората си гледат сметката, колкото и да не звучи романтично.  Достатъчно е няколко въпроса относно минало и настояще, и веднага става ясно какво търси и как си представя бъдещето.

Общи условия

Активация на акаунт