Доколко се променя един мъж след секса?

• 44 818
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 450
Абе бътъркейк, стига с тоя хотел, имала платила, това не е в основата на проблема. Ти не си ли плащала за хотел? Проблема е че от хубавия кекс на Равена й се замотава главата и хем осъзнава,че тоя не става, хем й е трудно да го отреже.
Така е....наистина  повечето жени хлътват след готин секс.
Не бе, не съм плащала. Аз съм на принципа, че с такъв като мал@ката, тъй и тъй ще се прецакаш, поне да си с възможно по-малко загуби. Та, $ от мен тоз няма да види.

# 451

И аз това казвам, плюс това да търси стая за един час, може и да е по-евтино.
Обаче тоя не заслужава нито вечеря да му направиш, нито да го почерпиш даже кафе... правиш секс с него, обличаш се и си тръгваш, може и да не му казваш чао или пък , че ще му се обадиш. Просто това същество  е само да си го ползваш по предназначение, без да ти пука утре жив ли е, здрав ли е.
Ко речи? Ако ще е за 1 час, то по-добре хич да не започват....
Дамите те разбраха. Ама що така подливаш вода на братята по оръжие...Grin

# 452

Обаче тоя не заслужава нито вечеря да му направиш, нито да го почерпиш даже кафе... правиш секс с него, обличаш се и си тръгваш, може и да не му казваш чао или пък , че ще му се обадиш. Просто това същество  е само да си го ползваш по предназначение, без да ти пука утре жив ли е, здрав ли е.

Емии, всеки с възможностите си.

# 453
Според Пауло Коельо сексът трае 11 минути, другото са градски легенди...Но да не задълбаваме, на мен парите са ми важни, май една идея по-важни от секса, за това хотел за 1 час и кой откъде е. Ако той свърши свърши, аз свършвам бързо и нямам време за игрички...

# 454
Според Пауло Коельо сексът трае 11 минути, другото са градски легенди...Но да не задълбаваме, на мен парите са ми важни, май една идея по-важни от секса, за това хотел за 1 час и кой откъде е. Ако той свърши свърши, аз свършвам бързо и нямам време за игрички...

Криси,ще умра с твоите бисери ,викаш добре че свършваш бързо😀 Да плаща, и айде кой от къде е. Това истината....

# 455

Tакива "братя" не са ми братя. Не, че съм WOW, но 1 час, за къде по-напред? Нали трябва да се видим, да минем през банята, после частта, заради която сме там, после следва гушкането и пак през банята. Нека да са поне 3 часа, че и за 4 дават стаи в някои хотели.

# 456
  • София
Баджанаци?

# 457
Е, как? Само веднъж ли?

# 458
Tакива "братя" не са ми братя. Не, че съм WOW, но 1 час, за къде по-напред? Нали трябва да се видим, да минем през банята, после частта, заради която сме там, после следва гушкането и пак през банята. Нека да са поне 3 часа, че и за 4 дават стаи в някои хотели.

Те стаи може да дават, ама ако е за единия секс аз нямам толкова време за губене. А и едно е да вмъкнеш един час в програмата, друго е четири часа. А ако трябва и алиби....
Един душ отнема 5 минутки с бърсането, все пак не сме отишли на баня Grinning А и честно казано едно такова безспирно клатене над 30 минути е скучно за всички, предполагам. Те и презервативите изсъхват в хода на акта и за толкова време трябва да се спира за смяна, че и за гелосване... Час - час и половина си е перфектно за чист секс и два сеанса. Онова с гушкането , мъркането и говоренето е супер, ама е от друга категория. Нека не смесваме нещата.
Пък като се замисля как сме правили секс на студентски бригади, палатки и по разни тавански стайчета - душ не е имало изобщо и не сме и искали. И си беше супер, сега да ми предложат да ме върнат пак в онова време (на онези години демек) изобщо няма да се замисля да сменя лукса и душовете за да съм пак на 18...

П.П. А вечер в семейството като решите да правите секс, тогава все по 2, 3 или 4  часа ли заделяте? Като си помисля, че преди 11 - 12 часа не си лягаме, явно добре е, че не сме толкова разточителни, че ще умрем за сън.

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 16:57 от Черна станция

# 459
Неам време през седмицата да отделя повече от час за секс рандеву. Все пак пари трябва да се изкарват, нали тоя хотел, аз ще го плащам, бе джанъм.

# 460
Аз така виждам нещата ,за семейния секс 30 _40 минути, за любовника в хотела 2 часа, включващо всички екстри
Криси, може и фифти, фифти за хотела, ако е по беден.

# 461

Те стаи може да дават, ама ако е за единия секс аз нямам толкова време за губене. А и едно е да вмъкнеш един час в програмата, друго е четири часа. А ако трябва и алиби....
Един душ отнема 5 минутки с бърсането, все пак не сме отишли на баня Grinning А и честно казано едно такова безспирно клатене над 30 минути е скучно за всички, предполагам. Те и презервативите изсъхват в хода на акта и за толкова време трябва да се спира за смяна, че и за гелосване... Час - час и половина си е перфектно за чист секс и два сеанса. Онова с гушкането , мъркането и говоренето е супер, ама е от друга категория. Нека не смесваме нещата.
Пък като се замисля как сме правили секс на студентски бригади, палатки и по разни тавански стайчета - душ не е имало изобщо и не сме и искали. И си беше супер, сега да ми предложат да ме върнат пак в онова време (на онези години демек) изобщо няма да се замисля да сменя лукса и душовете за да съм пак на 18...

П.П. А вечер в семейството като решите да правите секс, тогава все по 2, 3 или 4  часа ли заделяте? Като си помисля, че преди 11 - 12 часа не си лягаме, явно добре е, че не сме толкова разточителни, че ще умрем за сън.
Изобщо не иде реч за семейния секс. Той е друга бира.

# 462
Историята много ми напомня на Бриджит Джоунс.😀
Коя е Бриджит Джоунс?
Абе, вие  въртите-сучете все около тая стая! (4 часа е добре, цената дето ви показах беше за толкова)
Имала съм пари, платила съм! Проблемите са много по-дълбоки, ама не мога да ги споделя точно в този момент. Като капак на всичко има и нов мъж на хоризонта, но повече нищо не казвам преди да е опечена работата.
С моят бивш все още нямам бракоразводно решение, защото съдиите се мотат заради Ковида.
А той седи на бюрото зад гърба ми и ми е началник като капак на всичко.
В такъв филм се вкарах сама, че ви е бедна фантазията!
Добре почвам новата година. С летящ старт се оплетох като пиле в кълчища, ама ще трябва да се излиза някак от положението, няма как! Joy

# 463
Равена, важното е да се забавляваш! Другото се нарежда и да не губиш присъствие на духа.

# 464
Проблемите са много по-дълбоки, ама не мога да ги споделя точно в този момент.

Това е много типично за форума - идва някой и без да размисли излага на показа огромно количество лича информация. По някое време обаче решава, че стига толкова и някои неща не са за казване. Това обаче изкривява картинката и обсъждащите почват да виждат пробойни и неясноти в темата, респективно почват спекулации дали е пързалка, дали това, дали онова...
За мен лична информация във форум не бива да се излага, но всеки сам си решава. Но нека е подготвен за това какво ще стане в един момент.

Общи условия

Активация на акаунт