Доколко се променя един мъж след секса?

• 44 808
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 435
Равена, значи ти си с него от съжаление? Това обяснява всичко.
О, не! Хубавите моменти в живота ни никога не са за съжаление. Grinning

Помисли какво искаш наистина.
Няма какво да го мисля. Ние нямаме връзка и аз искам да сложа точка, но без играчка-плачка.
Всичко друго може да съм, но не и изрод!

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 04:27 от Ravenna

# 436
Аз почвам да си мисля, че Равена не иска да се разделя с него.. Май започва да намира приятни качества у него, знае ли човек.
Оххх, това е проблемът! Психиатрите го наричат: "Стокхолмски синдром"
А аз вярвах, че не съществува.
Равена, спри му секса и ще се оттървеш от него. Действа безотказно!

# 437
Ама така и своя секс ще спре, а ако не намери заместник на гърка май не и се иска да остава на сухо Wink

# 438
Освен мерак, обаче трябва да си задели парички за гръка, че той все си забравя портфейла милият. (Това е много гръцко😄)

# 439
Освен мерак, обаче трябва да си задели парички за гръка, че той все си забравя портфейла милият. (Това е много гръцко😄)

Айде сега, 50 кинта за мотел, не са кой знае какви пари.

# 440

И аз това казвам, плюс това да търси стая за един час, може и да е по-евтино.
Обаче тоя не заслужава нито вечеря да му направиш, нито да го почерпиш даже кафе... правиш секс с него, обличаш се и си тръгваш, може и да не му казваш чао или пък , че ще му се обадиш. Просто това същество  е само да си го ползваш по предназначение, без да ти пука утре жив ли е, здрав ли е.

# 441

Е, аз за тез пари найш колко вибратора ша си взема ?
(Не е въпроса в парите. Обидно е.)

# 442
  • София

Обаче тоя не заслужава нито вечеря да му направиш, нито да го почерпиш даже кафе... правиш секс с него, обличаш се и си тръгваш, може и да не му казваш чао или пък , че ще му се обадиш. Просто това същество  е само да си го ползваш по предназначение, без да ти пука утре жив ли е, здрав ли е.

То така, ама дали наша Равена няма да се увлече по чаровния, но безперспективен бохем? Ако има пари и й допада конфигурацията, няма лошо да си плаща за удоволствието, но друга претенция имаше тя преди да се запознае с господина. Ама така е с емоциите, ние си правим сметки, пък после друг рине снега... или нещо такова Joy

# 443
Бътъркейк, не е същото. Близка моя приятелка има любовник, там ситуацията е малко сложна за обяснение, но тя ми е казвала, че в началото, за да не се привързват един към друг, даже не са се прегръщали, само секс. Шест месеца по-късно до такава степен е обсебена от него, че ме пита дали да не се пренесе при него. За протокола-тя има два вибратора.
Знам, че в бг мама това не го разбирате, но и други хора са или са били в ситуацията на Равена.

# 444
Бътъркейк, не е същото. Близка моя приятелка има любовник, там ситуацията е малко сложна за обяснение, но тя ми е казвала, че в началото, за да не се привързват един към друг, даже не са се прегръщали, само секс. Шест месеца по-късно до такава степен е обсебена от него, че ме пита дали да не се пренесе при него. За протокола-тя има два вибратора.
Знам, че в бг мама това не го разбирате, но и други хора са или са били в ситуацията на Равена.
Не те разбрах. Какво като е само секс ? Обикновенно мъжете плащат доста повече от хотела, водят и на вечери преди това, парфюмче, подаръчета. Казвам само, че е обидно да не ти плати хотела барем. Колко жени ще се навият да му плащат и хотела на тоя мухльо ?

# 445
Е не винаги всичко опира до пари, но както и да е. Аз наблегнах на емоционалния момент.
Иначе в случая на Равена, аз не бих повторила с тоя, освен ако не се е постарал много в леглото, или пък поради ред причини не ми се търси друг, или пък няма друг по-подходящ, пак по причини, които не ми се излагат по форуми.

# 446
Е не винаги всичко опира до пари, но както и да е. Аз наблегнах на емоционалния момент.
Иначе в случая на Равена, аз не бих повторила с тоя, освен ако не се е постарал много в леглото, или пък поради ред причини не ми се търси друг, или пък няма друг по-подходящ, пак по причини, които не ми се излагат по форуми.
Тя Равена ми е ясна. Щом и е домиляло да го гледа как ринел снега........ От тук до връшането му от Гърция така ще отприщи фантазиите, че тоя докато се върне вече ще е лудо влюбена в него. Такива сме жените, малко секс, за останалото нашата собствена фантазия ще го натъмъни до сватбата.

# 447
Абе бътъркейк, стига с тоя хотел, имала платила, това не е в основата на проблема. Ти не си ли плащала за хотел? Проблема е че от хубавия кекс на Равена й се замотава главата и хем осъзнава,че тоя не става, хем й е трудно да го отреже.
Така е....наистина  повечето жени хлътват след готин секс.

# 448
Историята много ми напомня на Бриджит Джоунс.😀

# 449

Ко речи? Ако ще е за 1 час, то по-добре хич да не започват....

Общи условия

Активация на акаунт