Доколко се променя един мъж след секса?

• 44 815
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 405
Виж ся, то и с теб нямаше шанс, ама рине ли - рине.
Wink

# 406
Wink

Ами ще рине...що не дойде у нас или у вас да рие? Ето и пример по темата...Какво прави един мъж след хубав секс

# 407
Wink
Да забавно е. Ако този път наистина ми е казал цялата истина, няма шанс да рине.
А аз май трябва да пускам тема: "Как да зарежа безболезнено някого?"
Че мразя много драми и проблеми, а наистина не знам как. Worried

# 408
Wink
Да забавно е. Ако този път наистина ми е казал цялата истина, няма шанс да рине.
А аз май трябва да пускам тема: "Как да зарежа безболезнено някого?"
Че мразя много драми и проблеми, а наистина не знам как. Worried
Не знаеш или не искаш. Това е въпросът. Grinning

# 409
Равена, казваш му директно: не ми се обаждай/ пиши повече, без обяснения и без драми. Като не иска да се държи като мъж, ти няма какво да го овърташ, та да не го нараниш.
Това само в случай, че ти е омръзнал, ако все пак ти харесва да се виждаш с него, не го гони от живота си. За парите: честно казано и на мен би ми било неприятно да излизам с такъв дзифтар, но ако можеш да намериш нещо по-евтино от 50 долара, няма чак такава драма / аз давам повече за маникюр и мигли/, например девер ми обясняваше на мъжа ми, че има някакъв хотел 20 лв. За 4 часа. Завърши с репликата: ако издържиш толкова...при което компанията изпопада от масата, буквално.

# 410
Аз почвам да си мисля, че Равена не иска да се разделя с него.. Май започва да намира приятни качества у него, знае ли човек.

# 411
Аз почвам да си мисля, че Равена не иска да се разделя с него.. Май започва да намира приятни качества у него, знае ли човек.
Оххх, това е проблемът! Психиатрите го наричат: "Стокхолмски синдром"
А аз вярвах, че не съществува.

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 18:17 от Не се сърди, човече

# 412
  • Пловдив
Какво беше девер? Мъжа на сестра ти или брат на мъжа ти?

....... , например девер ми обясняваше на мъжа ми, че има някакъв хотел 20 лв. За 4 часа. Завърши с репликата: ако издържиш толкова...при което компанията изпопада от масата, буквално.

# 413

Скрит текст:
....... , например девер ми обясняваше на мъжа ми, че има някакъв хотел 20 лв. За 4 часа. Завърши с репликата: ако издържиш толкова...при което компанията изпопада от масата, буквално.
Брат на мъжа ти.

# 414

Брата на мъжа ми. Имам полу Сестра от втори брак на баща ми, но тя не е омъжена все още.

# 415
  • София
Равена, какво искаш? Първо, второ, трето... Няма нужда да го пишеш тук, но трябва да го направиш този разговор между себе си и себе си.

# 416
  • Пловдив
Равена - сега какво - не е грък и няма да ходи в Гърция?

# 417

Оххх, това е проблемът! Психиатрите го наричат: "Стокхолмски синдром"
А аз вярвах, че не съществува.
Ама то излиза, че той и те е похитил, така ли? Или просто не си си изяснила значението на израза "Стокхолмски синдром" ?

# 418
Ревена, в началото звучеше като жена, която е наясно със себе си и знае кое и как..Сега по скоро като скучаеща да раздвижи темата, в което няма лошо:)

Нет запознанствата са странна работа. Последните такива, в които уж говорих с мъже с моя статут- разведени..ме отчая и спрях.
Общо взето научих, че ако не искам да правя секс по хотелите, пък камо ли да създам отношения, ще трябва да изчакам 1-2г да отгледам сина си. Да поеме пътя си в дебрите на студентството.
И да си осиновя мъж ако се чувствам самотна.

# 419
  • Пловдив
Ей, аз се омъжих за мъж с който се запознах в интернет!

Общи условия

Активация на акаунт