Доколко се променя един мъж след секса?

• 44 825
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 420
Равена - сега какво - не е грък и няма да ходи в Гърция?
Грък е, но няма да ходи в Гърция. Както и да е. Няма да го виждам поне 2 месеца, така че ще мога да си подредя мислите и да придобия смелост да го зарежа. Защото, бога ми, харесва ми при всичките му недостатъци!
Дано да срещна някой друг. Така ще е много по-лесно.
Казвах ви аз, че не се тръгва от секс без да сте опознали човека, ама не ме слушате!
Този е от типа, от който жените бягат със скоростта на светлината, ама ей го на! Луда съм за връзване! Simple Smile

# 421
Какъв е тоя тип, от който жените бягат, Равена? Стана ми любопитно.

# 422
Бягат те, колкото и тя. Затуй ни дръж в течение и слушай какво ти се приказва, бе жена! Тоз е, като ти казвам.

# 423
  • София
Чаровникът - лентяй. Ако си плащаш за удоволствието, няма да ти се налага да се чудиш как да го задържиш, а как да го изгониш. За какво ти е такъв, не знам, според мен късай, докато още можеш. Ама пустата емоция влече.

# 424
Да се кахъриш как ще зарежеш някого след 2 седмици познанство ми граничи с шизофрения, но нека има забавление с историите Simple Smile

# 425
Ъхъ, от 4 срещи станаха на 2 седмици. Или мухата лесно се превръща в слон в зависимост от това, кои очи я гледат или шизофренията е всеобща и всеобхватна. Laughing
Отивам да си купя лопата, макар че в моя случай ми трябва лупара, ама това е по-трудно осъществимо в Канада. Joy

# 426
Ей, аз се омъжих за мъж с който се запознах в интернет!
Ама я пробвай и разгледай като станеш на 50 год. да видиш какво се предлага. На 20 години всеки може.

# 427
Ъхъ, от 4 срещи станаха на 2 седмици. Или мухата лесно се превръща в слон в зависимост от това, кои очи я гледат или шизофренията е всеобща и всеобхватна. Laughing
Отивам да си купя лопата, макар че в моя случай ми трябва лупара, ама това е по-трудно осъществимо в Канада. Joy

А, те били по-малко от 2 седмици, моя грешка Laughing

# 428
Е, да се кахъриш да не го нараниш не е свързано с броя срещи.
А и в случая кахъра е повече какво ще правя без него.

# 429
Имаш предвид, да си съчиняваш драма без да има такава, Вяско, мда...

# 430
Този е от типа, от който жените бягат със скоростта на светлината, ама ей го на! Луда съм за връзване! Simple Smile
В твойта ситуация не си луда, ами ти се прави секс та две не виждаш!  Mr. Green
Явно секда ви се е получил, на теб ти хавесва и те така. Мозъка ти казва едно, онази ти работа казва друго,  но решението си е твое Wink

# 431
В твойта ситуация не си луда, ами ти се прави секс та две не виждаш!  Mr. Green
Явно секда ви се е получил, на теб ти хавесва и те така. Мозъка ти казва едно, онази ти работа казва друго,  но решението си е твое Wink
Може би си прав. Вероятно си прав. Това, което ме притеснява, че за него изглежда да не е само секс.
През тези 2 месеца сърце не ми дава да го зарежа. За мен това е като да пребиеш куцо куче с камъни.
Още повече, че той ще се обажда макар и отдалече - сигурна съм.
Трябва бързо да намеря някой друг и като се върне ще му кажа.

# 432
Защо да не му кажеш сега и да е истината, вместо да се привърже още повече, а ти да си търсиш авариен?
/В "трябва" vs. "не искам" обикновено побеждава второто. Кой е виждал човек, дето да прави каквото трябва.../

# 433
Равена, значи ти си с него от съжаление? Това обяснява всичко.

# 434
Човекът може да не е лош, нищо че прави селски номера с кредитни карти и тнт. Може да е способен и грижовен и добър. Помисли какво искаш наистина.

Общи условия

Активация на акаунт