Доколко се променя един мъж след секса?

• 44 828
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 480
  • София
А тук има хора, които ме познават. Няма как да се скрия. Стилът ми на писане е лесно разпознаваем, а и аз не съм целила предното. Сега, обаче държа да не се разчува.
Тези, които те познават са наясно, че една вярна дума нямаш. Съчиняваш партенки, за да обсебваш темите.
Така че, кой пък ще те одумва. И да го правят, то е заради абсурдите, които пишеш, а не какво си правила, или пък не-правила.

Бтв, толкоз сте богати в таз Канада, няма един мъж да извади 60лв (равностойността на 50$). Ми, то едно кино с пуканки струва повече Simple Smile
Аз ако съм, ден повече няма да стоя в тая разорена държава! Stuck Out Tongue Closed Eyes

Бтв, някой, който проследява нишката, може ли да ме светне как така се срещат с въпросния господин хем в мотел, хем в самата къща, в която живее и мъжът, децата, и се намира на 2 дена път с камили от града. Всичкото това, в рамките на 1-2 седмици.

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 23:48 от Танграта

# 481
Бтв, някой, който проследява нишката, може ли да ме светне как така се срещат с въпросния господин хем в мотел, хем в самата къща, в която живее и мъжът, децата, и се намира на 2 дена път с камили от града. Всичкото това, в рамките на 1-2 седмици.
Аз вече повдигнах въпроса преди време. Обяснението на Равена бе, че преди месец бившият, но само де факто, съпруг се изнесъл от къщата, а синът бил започнал работа в местния IGA и така теренът бил сободен през деня.
Явно е решила да си спести и 50-те долара за мотел, както и разкарването до Монреал. Без да мисли, че си взема беля на главата по този начин.

# 482
Аз вече повдигнах въпроса преди време. Обяснението на Равена бе, че преди месец бившият, но само де факто, съпруг се изнесъл от къщата, а синът бил започнал работа в местния IGA и така теренът бил сободен през деня.
Явно е решила да си спести и 50-те долара за мотел, както и разкарването до Монреал. Без да мисли, че си взема беля на главата по този начин.

Точно така, Nomadski! Аз съм си стисната, това си е! Пък и в къщи ми е по-уютно.
Остава да ми изясниш, каква е белята?
Бившият затворник ще дойде да ме убие в съня ми?
Или ще прати някой друг?
Или пък ще ми обере къщата, докато ме няма?
Има рискове, да. Ама без рискове животът не е интересен. Wink
Не мисля, обаче, че ще ми посегне.
Плюс това един от съседите ми е полицай и къщата е подсигурена. Не съм му дала ключ и кода на алармата.
Не се дори и надявай сега да си изгубя съня!
По-трудно ще ми е от емоционална гледна точка да му обясня, защо не го искам обаче.
Понеже и на мен ми е непонятно, как го допуснах до себе си. Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 01:18 от Ravenna

# 483
Равена, важното е да се забавляваш! Другото се нарежда и да не губиш присъствие на духа.

Криси, ще поспамя малко, обаче толкова си позитивна и здраво стъпила на земята, че е голямо удоволствие човек да те чете. Понякога се случва нещо да ми е не натаман и ако се случи да те прочета в такъв момент - вдигам главата веднага.

# 484
Не, че е разумно съмнителни типове да се водят вкъщи, но описаното дотук са малки жестове и реплики, които повече казват "държа на теб, не си ми безразлична секс дружка" отколкото "психопат разфасовчик си търси доброволка".

# 485
  • Агент под прикритие
Да, от историята звучи наистина така, но не в тази страна е проблема ми се струва, не и основния. След като се твърди, че още на първата среща нашия е бил претеглен, премерен (какъв е, що е, къде го сърби, къде го боли) и оттам извода, че това не е верния човек, оттам нататък мачът е свирен, "Продължаваме напред!", както казва един наш боксьор. Grinning

Вместо това обаче, нашия получава секс, без съмнение като отплата за вниманието, с което е удостоил дамата, че и след това цялата тази потайност да не се разчуе, че се е видяла с бивш затворник... Нормално, всеки път и тежи, когато трябва да се плаща Данък Обществено Мнение.

Ако някой, способен на такива каскади, ми каже, че търси "сериозна връзка", просто ще го погледна с насмешка и няма да кажа нищо.

Иначе, филмчето е за 2.8 по IMDB. Хайде, от мен да мине, още 0.4 давам за сценарий. Joy

# 486
Имало правило, че докато търсиш сериозна връзка трябва да отказваш несериозен секс, разбрах.

# 487
  • Агент под прикритие
Имало правило, че докато търсиш сериозна връзка трябва да отказваш несериозен секс, разбрах.
Когато погледнеш назад и си направиш равносметката, че всички опити за сериозна връзка са стигнали до несериозния секс и са приключили там, тогава май няма много голямо значение какви правила има и какви няма. Simple Smile
Пък кой какво разбрал....

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 09:32 от Phoenix Wright

# 488
Принципно е вярно, стига да не правиш чужда равносметка.

# 489
Барби, благодаря за комплимента...
Тъкмо се събуждам и това е едно от първите неща неща, които прочетох.
На всички в Канада, лека нощ, ако още не спите...

# 490

Ако някой, способен на такива каскади, ми каже, че търси "сериозна връзка", просто ще го погледна с насмешка и няма да кажа нищо.

Ау и защо? Какво ми е на подхода? Лош ли е?
Ние хората сме социални същества, не живеем в пещера, т.е. макар привидно свободни, сме несвободни от задължения и отговорности.
Тук все пак е форум за майки. И да, аз съм майка.
Като такава искам да съм пример за децата си, т.е. да не правя същите грешки, които изисквам те да не правят.
Имам и възрастен родител, за когото все още съм "дете" и той също не би разбрал. Та така!
Каскадите са, защото все пак не съм лош човек и може би съм видяла нещо у един друг човек, който не е получил моето възпитание, моите възможности, моята родителска подкрепа и въпреки това се е борил, горял, живял, както той е сметнал за правилно....
И който за 4 срещи ме направи толкова щастлива, колкото не съм била през целия си проклет и рационален живот! Признавам, че граничи с шизофрения. Трябва да се прегледам! Joy
Тук мога само да кажа, че сексът няма нищо общо. И по-добър съм имала. Просто видях себе си като в криво огледало и си дадох сметка, че е можело да съм на негово място, но никога няма да съм заради проклетата си глава, която всичко премисля и претегля предварително. Frowning1

# 491
  • София
Да, бе, пример за децата. Домъкнала в къщата си осъден затворник, а има подрастваща дъщеря.
То такива типове ги карат на конвейр. Първо тебе, после дъщерята, накрая кучето и котката Simple Smile

Между другото, това е яка реплика, мисля да си я "открадна".
Ей, маце, как си? Да знаеш, че сме социални същества! Айде, да ходим да се ч*каме! Simple Smile

# 492
Е, какво ти пречи да продължаваш да си щастлива, без да уведомяваш в детайли аудиторията, огромен процент от която ти казва - не се прави така. Simple Smile
Нямам против да си пишеш, де - приятно  ми  е да те чета.

# 493
Да, бе, пример за децата. Домъкнала в къщата си осъден затворник, а има подрастваща дъщеря.
То такива типове ги карат на конвейр. Първо тебе, после дъщерята, накрая кучето и котката Simple Smile

Между другото, това е яка реплика, мисля да си я "открадна".
Ей, маце, как си? Да знаеш, че сме социални същества! Айде, да ходим да се ч*каме! Simple Smile

Боже, колко мъка има по този свят!
Тангра, вчера ми направиха забележка, че не спазвам правилата на форума.
Защо ме нападаш? Какво лично имаш против мен?
Дъщеря ми не е подрастваща.
На 23 години е и от 3 години не живее с мен. Куче нямам. Котка - още по-малко.
Само един син, който след седмица ще стане на 19.

# 494
  • София
Е, не го вземай лично, де. Просто ти пишеш в темата. И те обсъждаме. Който разказва е под прицел. Това е положението.

Общи условия

Активация на акаунт