Доколко се променя един мъж след секса?

• 44 711
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 555
На мен нито поведението на съфорумката, нито отношението на мъжа към нея ми говорят, че има проблем със самочувствието.

Жените с ниско самочувствие обикновено не се чувстват добре в неангажиращи отношения изобщо, усещат се използвани или се влюбват набързо в секс бъдито, защото някой им е обърнал внимание, макар и само за забавление. Или ако не са във връзка, нямат здравословни интимни отношения с мъж, а се самозадоволяват сами.

34-годишният може да се изцепва по всякакъв начин, за съжаление, никой не е застрахован срещу нагли, прости и невъзпитани хора. Въпросът е тя как ще реагира в ситуацията.

Последна редакция: пн, 04 дек 2023, 18:37 от Анонимен

# 556
Жените с ниско самочувствие обикновено не се чувстват добре в неангажиращи отношения изобщо, усещат се използвани или се влюбват набързо в секс бъдито, защото някой им е обърнал внимание, макар и само за забавление. Или ако не са във връзка, нямат здравословни интимни отношения с мъж, а се самозадоволяват сами
Това не е съвсем вярно. Точно жените с ниско самочувствие имат нужда от валидиране посредством мъж. Такива жени са склонни да минат през множество еднодневни забивки, ако има дори минимален шанс да останат с някого за повече от един секс.

# 557
За one night stands го има и този момент с валидацията, да. Макар че монетата има две лица: възможно е и да са супер уверени и да си вземат каквото пожелаят в сексуално отношение с мъже по избор. В примера на съфорумката става въпрос за неангажираща връзка обаче - friends with benefits. Да поддържаш удовлетворяваща такава връзка, докато търсиш партньор, който наистина ти харесва и пасва, е нужна доволна доза самочувствие.

# 558
Не знам кой сериозен и нормален мъж ще приеме да излиза с жена ( с евентуална идея за нещо по-сериозно докато я опознае ) и в същото време тя да си има приятелче само за секс.
Някой хора наистина бъркат реалност с въображение...

# 559
Приказки от хиляда и една нощ май си разказваме? 😆
Мъжете да не би да са винаги моногамни извън сериозна връзка, да излизат винаги само с една жена, докато я опознават, и, чак след като решат, че не им пасва, да търсят следваща? И нямат неангажиращи отношения въобще?

# 560
Мъжете да не би да са винаги моногамни извън сериозна връзка, да излизат винаги само с една жена, докато я опознават, и, чак след като решат, че не им пасва, да търсят следваща? И нямат неангажиращи отношения въобще?
Не съм казал такова нещо ! Просто казвам, че никой мъж няма да се съгласи някой друг да му полива ливадата.

# 561
Тя няма да носи табелка "Имам секс приятел". Ще излиза на срещи(среща не означава секс) и като реши да е във връзка с друг ще го спре. То тя като почне да има чувства към друг мъж надали ще мисли за секс бъдито.

# 562
Не знам кой сериозен и нормален мъж ще приеме да излиза с жена ( с евентуална идея за нещо по-сериозно докато я опознае ) и в същото време тя да си има приятелче само за секс.
Е, то понеже на челото й пише с колко се занимава.

# 563
Разбира се, че бих прекратила срещите "с изгода", но докато излизаме на среща с друг (под среща нямам предвид преспиване..) едва ли мъжете излизат на среща само с една жена.. да не говорим, че скоро не ми се е случвало мъж да каже "ами да, аз имам сериозна нагласа", повечето след второто изречение си казват "търся нещо небрежно..". Ами добре, ама второ "приятелче" не си търся..

# 564
Е, на никого не е приятно да знае, че не е единствен, но това е част от дейтинг културата. Преди отношенията да станат ексклузивни, не се знае кой с кого.

# 565
Е, променя се, влюбва се, според мен, след секса. Преди това е увлечение, харесване, зарибяване и пр, ама истински се влюбва след това. Поне по мои наблюдения.

# 566
Не съм казал такова нещо ! Просто казвам, че никой мъж няма да се съгласи някой друг да му полива ливадата.

Ако ливадата си е негова, окей, нормално да не иска. Тук говорим за евентуално развитие на отношения след запознанство, всеки излиза на няколко срещи поне, не се хвърляш в обятията на първия/първата приел среща. Това важи и за секс другарчетата, (въпреки, че има и мъже и жени, за които това не важи и не подбират..). Доста мъже нямат против за "извадят маркуча" и да поливат наред ливади и бостани, докато не са станали "сериозни" ,ако това изобщо влиза в плановете им за близко бъдеще.

# 567
  • Пловдив
Аз съм била в такава връзка преди много години, френдс с бенефитс. НА принципа - нищо сериозно не желая в момента, не ми се занимава, този ми е удобен, правим си каквото правим и всичко е наред. По някое време естествено се разделихме. След още някое време се ожених (за друг, непознат към момента на неангажиращата връзка).

# 568
Просто казвам, че никой мъж няма да се съгласи някой друг да му полива ливадата.
Щом не е съгласен, да предлага брак. То не става само срещички без нищо, пък да има претенции. Много претенциозни станахте мъжете, нищо не предлагате, пък имате списък като библиография за докторантура какво искате срещу това нищо.

# 569
Да бе, тя ще се фраска с друг/и докато сме гадженца, аз ще се засиля брак да предлагам. Аи няма нужда, такова само го фраскаш и ти докато си намериш по сериозна

Общи условия

Активация на акаунт