Доколко се променя един мъж след секса?

• 44 545
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 630
От доста време, точно заетите са чест обект на интерес, и то от доста младички мъже, което честно и аз недоумявам, но явно искат, точно секс без ангажименти. И защо са решили повечето, че ще го получат от омъжени жени, като има бол свободни, точно в тоя вид, и аз не мога да си отговоря.

# 631
От доста време, точно заетите са чест обект на интерес, и то от доста младички мъже, което честно и аз недоумявам, но явно искат, точно секс без ангажименти. И защо са решили повечето, че ще го получат от омъжени жени, като има бол свободни, точно в тоя вид, и аз не мога да си отговоря.

Забраненият плод е най-сладък, затова Simple Smile А и такива не търсят сериозни отношения, а само секс от време на време. Поради тази причина една обвързана жена им е по-удобна, защото се предполага, че тя няма да вземе да поиска повече в даден момент, защото няма да си рискува официалната връзка.

# 632

"Имал съм и периоди, когато съм се фокусирал върху кариера, местене от един град в друг, или просто да си живея живота и младостта - тогава съм имал бъди, но пък не съм си търсил сериозна приятелка."

......

И кое му е лошото да каже, че има бъди? Или вие от първа среща запопвате връзка???

"Ма нищо лошо няма - само че тогава минава в друга графа. Малко жени са ОК да имат само секс-бъди без да очакват нещо по-сериозно...А за сериозни има и други жени на света. Повечето, всъщност."

Да разбираме, че когато мъж е решил в един момент да се съсредоточи върху работа, кариера, е повече от нормално да поддържа friends with benefits, но жена биде ли в такива отношения, то тя е някоя отчаяна персона, която винаги иска повече от секс бъдито, но просто не й се предлага на завалийката, и тя автоматично минава в категория годна само за секс-бъди? И трябва чинно и майчиното си мляко да си споделя още на date #1. Да не би да се мине мъжът да се обвърже сериозно с подобна нискоморална жена!

За сериозна връзка - само чисти, недокосвани от мъжка ръка икони и мадони, които не знаят що е това секс извън обвързваща връзка?

# 633
Забраненият плод е най-сладък, затова Simple Smile А и такива не търсят сериозни отношения, а само секс от време на време. Поради тази причина една обвързана жена им е по-удобна, защото се предполага, че тя няма да вземе да поиска повече в даден момент, защото няма да си рискува официалната връзка.
Когато изневерява обвързаната жена не си ли рискува официалната връзка?

# 634
В днешно време има и изключения,каквото търсиш,това ще намериш!

Аз не казвам, че няма изключения, казвам, че болшинството от мъжете не търсят сериозни отношения. Все пак изключенията са сигурно 5% и не се срещат под път и над път. Естествено съм попадала на такива, но аз имам и други критерии и въпросните изключения не са ги покривали, така че до отношения не се е стигало.

# 635

Значи приемливо е на всяка страница тук да се повтаря как необвързан мъж след определена възраст е пълен с комплекси, предразсъдъци и недостатъци, и не е подходяща партия, а се питаме защо необвързаната жена е по-малко търсена от обвързаната?
Причината е същата като тази, посочвана неколкократно тук от жените спрямо необвързаните ергени. И тя не е малшанса Wink

# 636
Когато изневерява обвързаната жена не си ли рискува официалната връзка?

Рискува я от гледна точка на това, че може да бъде разкрита. Но ако не бъде, тя самата няма да си зареже официалния приятел/съпруг, заради някого, с когото е спала няколко пъти. Това, нали, в общия случай и в главата на мъжа.

# 637
  • София
Прекалено стойност придадоха мъжете тук на бъдито Laughing Явно много си живеят с идеята, че жената трябва напременно да е влюбена, за да прави секс, а тя просто си има нужди. Бъдито си е бъди, не е връзка, приключва с един смс и също с толкова може да се възобнови. И на няколко пъти казах, че не е нужно да се засичат (и при мен не са се), но драма, та драма как така едновременно. Явно проблемът е в самото съществуване на такъв мъж за една жена, а не кога е била с него. Мъжете тук, между другото, как се грижите за нуждите си, докато не сте обвързани?

# 638
Скрит текст:
Прекалено стойност придадоха мъжете тук на бъдито Laughing Явно много си живеят с идеята, че жената трябва напременно да е влюбена, за да прави секс, а тя просто си има нужди. Бъдито си е бъди, не е връзка, приключва с един смс и също с толкова може да се възобнови. И на няколко пъти казах, че не е нужно да се засичат (и при мен не са се), но драма, та драма как така едновременно. Явно проблемът е в самото съществуване на такъв мъж за една жена, а не кога е била с него.
Мъжете тук, между другото, как се грижите за нуждите си, докато не сте обвързани?

Готвим си сами. Получава се доста добре и (по-)вкусно, между другото. И чорапи си купуваме нови доста по-често, тъй като ресурсите ни не се изчерпват до вечерта на взимане на заплата.

# 639
Скрит текст:
Прекалено стойност придадоха мъжете тук на бъдито Laughing Явно много си живеят с идеята, че жената трябва напременно да е влюбена, за да прави секс, а тя просто си има нужди. Бъдито си е бъди, не е връзка, приключва с един смс и също с толкова може да се възобнови. И на няколко пъти казах, че не е нужно да се засичат (и при мен не са се), но драма, та драма как така едновременно. Явно проблемът е в самото съществуване на такъв мъж за една жена, а не кога е била с него.
Мъжете тук, между другото, как се грижите за нуждите си, докато не сте обвързани?

Don John style Wink

Или friends with benefits. За тях е повече от ок, живот си живеят, на младост се наслаждават, расовите жребци!

# 640
James, знаеш ли колко е сбъркано?
Защо необвързаните мъже, не си търсят, такива жени, с които да създадат нещо повече?
И като цяло тенденцията е, че точно те търсят, неангажиращ секс. Страх ли ги е, що? Едно време нямаше такова нещо, секс- бъдита, френдс с бенефити. Пълни глупости. Излизаш с Пешо, Иван и Драган и си гледаш живота. Който се класира, той е.

А сега младите мъже се побъркаха и като цяло поколението не отива на добро.

# 641
И аз не разбрах, кога и дали изобщо трябва да питаме жената обвързана ли е, има ли си бъди, на случайно опрашване ли кара - ми уточнете го- дали след първа среща, като почнем да си лягаме или след брака, или и тогава не. Че нещо взех да се обърквам, ще взема да питам моята има ли си бъди, пък то не трябвало и ще изляза невъзпитан

# 642
  • София
Дали е обвързана е нормално да питаш преди да я поканиш, ама бъдито какво значение има? То не е връзка.

# 643
Дали щеше да съществува термина приятел за секс,ако жените не се бяха захващали в подобни отношения?!
Значи нямало сериозни мъже,мъжете не искали да се обвързват,а в същото време 31 годишна жена е в неангажираща връзка.
Да,нали нямало сериозни мъже,тя попадала само на олигофрени,които искат само и единствено секс.
Нека не правим жените света вода ненапита,че се съгласяват на секс приятелство защото само това им се предлага.

# 644
Ако бъдито не било връзка какво е - просто секс ? Познавам няколко жени, които приятелите им ги бяха хванали в крачка и се оправдавали с думите " било само секс, без чувства".

Общи условия

Активация на акаунт