Доколко се променя един мъж след секса?

• 44 550
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 615
Скрит текст:
Ми обидно би ми било на мен, като мъж, да. За всички мъже не знам, но мога да предполагам.
Обидно би ми било ако сме излезли на среща и аз си поискам, а тя ми каже "рано ми е още да спя с теб, не сме се опознали" и отиде да си извика бъдито у тях да гледат филм.
Разбира се, както казваш - може и никога да не разбера. Но ако някой ден разбера, ще си преосмисля сериозно отношението към нея - особено ако съм питал "имаш ли си приятел" и ми е казала не.
Ако ми е казала "имам си фък-бъди" тогава, както казва и колегата рф22, вероятно бих се опитал и аз да стана бъди, вместо да го раздавам сериозен - така е по-лесно, нали?

Питаха и обратната ситуация - ако мъжът имал бъди. Аз самият никога не съм едновременно имал бъди и търсил сериозна приятелка. Имал съм сериозни приятелки, тогава бъди не ми е трябвало. Имал съм и периоди, когато съм се фокусирал върху кариера, местене от един град в друг, или просто да си живея живота и младостта - тогава съм имал бъди, но пък не съм си търсил сериозна приятелка. Така че не мога да отговоря.

Ти просто няма да разбереш за секс бъдито. Ни-ко-га. Гласувайте малко повече доверие на жените, не сме със стайна температура IQ, все пак, та да споделяме такива деликатни неща и да ви караме да се чувствате зле.  

Не ги разбирам аз тези нереални мъжки очаквания на вас в темата, ще ме прощавате. Никога не съм очаквала, че мъж, с когото съм излязла на среща, ще бъде монах и само мене ще чака! В съвременното ежедневие може да минат седмици, месеци, докато хората се опознават, да речем срещите да са веднъж седмично. Не знам аз кредит вярност на непознати и с нищо заслужили го мъже не давам, нито очаквам някой да ми бъде тялом и духом верен от ден 1.

# 616
Ми обидно би ми било на мен, като мъж, да. За всички мъже не знам, но мога да предполагам.
Обидно би ми било ако сме излезли на среща и аз си поискам, а тя ми каже "рано ми е още да спя с теб, не сме се опознали" и отиде да си извика бъдито у тях да гледат филм.
Разбира се, както казваш - може и никога да не разбера. Но ако някой ден разбера, ще си преосмисля сериозно отношението към нея - особено ако съм питал "имаш ли си приятел" и ми е казала не.
Ако ми е казала "имам си фък-бъди" тогава, както казва и колегата рф22, вероятно бих се опитал и аз да стана бъди, вместо да го раздавам сериозен - така е по-лесно, нали?
Нека не забравяме, че бъдито вече се е доказал като лоялен и надежден. Дамата със сигурност го е оглеждала и тествала преди да го одобри за бъди, а ти искаш да чукаш още на първата среща. Това, че една жена има фък-бъди не я прави нито курва, нито леснодостъпна. Тя си има нужди и си е намерила начин да си ги задоволява. Това е много по-разумно, отколкото всеки път да си търси нов мъж. Не завиждайте на бъдито, защото мястото му е много "проветриво", когато жената намери свестен мъж, бъдито изчезва от хоризонта. Това, че някой е бъди означава, че не става за нещо повече.

# 617
Ама сериозно ли някой на среща пита жената има ли си приятел?!

# 618
Авторката ще си прецака срещите сам самичка,това нейно секс приятелче не й е безразличен.
По принцип когато нещо те устройва не пишеш във форуми,а си се отдаваш на емоциите.
Валидира неангажираност,която не се препокрива с писанията в темата.

# 619
И кое му е лошото да каже, че има бъди? Или вие от първа среща запопвате връзка??? Не са лии нужни няколко срещи поне, да се опознаете, ала бала? И сллед това като се види, че си пасвате и искате да задълбочите към гаджета, бъдито отпада. Той е бъди, защото не става за връзка. Ако ставаше, нямаше да е бъди и нямаше дансте на среща с тая жена.. не знам кое му е сложното за разбиране.. ааааа сетих се, мъжаката логика "искам да е девствена, ама с мене да стане мръсница" мхммм баш тей

# 620
То може да не е само секс бъдито..

А за бивши питате ли ги? Дали са прекъснали окончателно контакт? Да не би случайно пък да не са се видяли напоследък бившия и да са се награбили да "изпуснат малко парата"? Това не ви ли тревожи при среща с нова жена? Да ви пусна аз мухата..Satisfied

# 621
Скрит текст:
Аз на никого не правя проблеми - напротив - казах, че според мен по-добре да си има един редовен за секс вместо всеки път като й се прави да хваща някой случаен от бара.

Просто се чудя какво се прави, когато реши, че вече иска сериозен - и аз намирам, че тя сама се поставя в положение да е недостъпна за други, ако спи с този. Тях дето лъже, голяма работа, но според мен лъже себе си, че може да намери друг и то сериозен, докато е с този.
Виж, за това съм съгласна.
И аз мисля, че по този начин си затваря опциите, най-малкото губи време в гледане на тв с несериозния, а вместо това може да пробва да отиде на среща, да излезе с приятели, да се запознае с някого.
Освен това създава илюзията, че не е точно сама, има някакъв мъж там, съответно няма мотивация да намери друг.
На теория би трябвало да не й пречи по никакъв начин, ама на практика май не се получава така и жените се обвързват емоционално на 99 % от случаите. Неслучайно пише в "Доколко се променя един мъж след секса?"

Аз не съм се отрекла от нови запознанства и срещи, но те не валят като дъжд всеки ден, нали и това го има. Това с "с някакъв мъж" не ми пречи на мотивацията. Ще преценя личните си емоционални граници и дали ще ги водя аз, или те мен.

Последна редакция: вт, 05 дек 2023, 17:43 от VGali

# 622
Това, че някой е бъди означава, че не става за нещо повече.
Абе в случая май е не защото не става, а защото не иска да е нещо повече.
Както и в много други случаи.

Ама сериозно ли някой на среща пита жената има ли си приятел?!
Ми нормалното е още преди срещата - ако каже "имам" няма да я каниш.

И кое му е лошото да каже, че има бъди? Или вие от първа среща запопвате връзка???
Ма нищо лошо няма - само че тогава минава в друга графа. Малко жени са ОК да имат само секс-бъди без да очакват нещо по-сериозно. Ако тя е от тях, защо да не опита мъжът и той да стане бъди? Че то така е най-лесно и удобно.
А за сериозни има и други жени на света. Повечето, всъщност.

# 623
VGali, не че ти попадаш на един и същи типаж, ами в днешно време това е почти единственият останал типаж. Моите впечатления са, че всеки търси неангажираща връзка, разбирай секс, когато на него му е удобно и да върти колкото може повече жени. Това не са само мои впечатления, а и на всичките ми свободни приятелки и познати. Аз съм в чужбина, мислех, че тук нещо мъжете не са като хората, но си е повсеместен проблем явно.

Така че на твое място ще си държа приятелчето за секс, докато междувременно се оглеждам. Ако намериш мъж за сериозна връзка - добре, ако не - имаш с кого да працвиш секс. Сексът е необходимост не само за мъжете.

# 624
В днешно време има и изключения,каквото търсиш,това ще намериш!

# 625

И кое му е лошото да каже, че има бъди? Или вие от първа среща запопвате връзка???
Ма нищо лошо няма - само че тогава минава в друга графа. Малко жени са ОК да имат само секс-бъди без да очакват нещо по-сериозно. Ако тя е от тях, защо да не опита мъжът и той да стане бъди? Че то така е най-лесно и удобно.
А за сериозни има и други жени на света. Повечето, всъщност.

Ами да. Мъж, за който е проблем, че една жена е имала/има бъди, през времето, в което не е във връзка, не става за сериозни отношения, понеже е ясно, че това върви и с други дефицити във възприятията и отношението. Така, че да,ако му е голям и такова хубаво, би си останал и той бъди, дето като ти е удобно идва да те почеше. Съвсем си прав.

# 626
Жените също нямат полза да са с неподбиращи разгонени маймуни. А по-неподбиращият и по-разгоненият пол е мъжкият.

Съгласявам се, макар това да е чиста проба обобщение. Какво обаче е логичното заключение от едно подобно твърдение? Доста неприятно за жените (обобщаващо Wink ) и все пак с неоспорима логика - щом разгонените маймуни са повече мъже, отколкото жени, то приемливият избор за една жена е доста по-беден, отколкото за един мъж.

Статистиката твърди, че огромното мнозинство от хората не искат да се женят.
Сроред същата статистика обаче, почти половината от същите хора искат да се омъжат.
Wink

# 627
Я стига. Някой да пита има ли жената приятел е признак за ниско интелектуално ниво, лоша социална пригодност, отчаяна недоклатеност и смешни опити да прецени ще яде ли крошета от евентуална конкуренция. С такъв въпрос няма следваща среща, пък смешкото каквото ще да лъже аверите и форумите.

# 628
В днешно време има и изключения,каквото търсиш,това ще намериш!

Има изключения, да макар и малко, но аз не търся, това на което попадам. Иначе шях да имам солиден стаж с фък бъдита, а както казах това са ми първите такива отоношения. И както каза една друга форумка, това е реалността сега на 90% да не говорим за навлезлите приложения за запознанства, че по темата там ми иде хем да плача, хем да се смея..

# 629
@нарци - Аз ли нещо не разбирам: значи мъжете трябва да канят да излизат наред с която върже - със сериозни приятели и без, сигурно и омъжени може? С бъдита разбрахме, че няма проблем.
А как да разбереш има ли някой сериозен, ако не питаш - може би трябва да я проследиш първо, или да разпитваш познатите й като детектив, вместо нея директно?

Сигурно може и да каниш директно, пък тя ако е омъжена или има приятел, ще ти откаже и така ще разбереш. Но бих казал, че точно тоя изглежда недоклатен, който кани и заетите, при все че има толкова свободни.

Последна редакция: вт, 05 дек 2023, 18:36 от chris78

Общи условия

Активация на акаунт