Обидно би ми било ако сме излезли на среща и аз си поискам, а тя ми каже "рано ми е още да спя с теб, не сме се опознали" и отиде да си извика бъдито у тях да гледат филм.
Разбира се, както казваш - може и никога да не разбера. Но ако някой ден разбера, ще си преосмисля сериозно отношението към нея - особено ако съм питал "имаш ли си приятел" и ми е казала не.
Ако ми е казала "имам си фък-бъди" тогава, както казва и колегата рф22, вероятно бих се опитал и аз да стана бъди, вместо да го раздавам сериозен - така е по-лесно, нали?
Питаха и обратната ситуация - ако мъжът имал бъди. Аз самият никога не съм едновременно имал бъди и търсил сериозна приятелка. Имал съм сериозни приятелки, тогава бъди не ми е трябвало. Имал съм и периоди, когато съм се фокусирал върху кариера, местене от един град в друг, или просто да си живея живота и младостта - тогава съм имал бъди, но пък не съм си търсил сериозна приятелка. Така че не мога да отговоря.
Ти просто няма да разбереш за секс бъдито. Ни-ко-га. Гласувайте малко повече доверие на жените, не сме със стайна температура IQ, все пак, та да споделяме такива деликатни неща и да ви караме да се чувствате зле.
Не ги разбирам аз тези нереални мъжки очаквания на вас в темата, ще ме прощавате. Никога не съм очаквала, че мъж, с когото съм излязла на среща, ще бъде монах и само мене ще чака! В съвременното ежедневие може да минат седмици, месеци, докато хората се опознават, да речем срещите да са веднъж седмично. Не знам аз кредит вярност на непознати и с нищо заслужили го мъже не давам, нито очаквам някой да ми бъде тялом и духом верен от ден 1.