Доколко се променя един мъж след секса?

• 44 411
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 960
Овърдъхоризонт, да нямаш раздвоение на личността, сестро?

# 961
Здравейте!

Приключих връзката си с мъж на 30. Аз съм на 32. Бяхме заедно няколко месеца, но понеже и двамата бяхме извън страната, той в една държава, аз в друга и едва преди месец правихме секс. Август също се видяхме за няколко дни, но аз бях решила да не спим заедно. Имаше много страст между нас, много бяхме влюбени и изведнъж го усетих разколебан. Питах го директно и той ми каза, че съм му първата по-сериозна връзка (!).  Твърди, че съм единствената жена , в която се е влюбвал и ми сподели, че ме обича, но връзката му е непознато нещо и се плаши. Искам да отбележа, че има много травми от детството си, които изглежда не е преодолял.
Доста ме заболя, влюбена съм и егото ми е наранено доста. Изглежда не съм му била интересна достатъчно и сега си ближа раните...

# 962
  • София
За десети път във Форума - сори, обаче това не е връзка.

# 963
  • София
Първа връзка, първо влюбване, много уплашен... Яко те баламосва Joy Чака си секса, ако не - бег.

# 964
Получил е сексът, за който се е борил и сега не е сигурен. Може да си е играч, може да не му харесваш достатъчно, а може и наистина да е неопитен и да се е изплашил, но надали на тези години.

# 965
  • София
Нещо за виртуалните и реалните връзки. Виртуалните са ясни - въздушни кули.
В реалността идват въпросите - кога ще се видим, колко време може да отдели за срещи, колко средства, къде ще бъде тази среща, Ами другите срещи?
И се оказва, че много мъже нямат нито време, нито средства, нито място да се срещнат със жена, пък камо ли нещо повече.

# 966
Не съм съгласен с горното!
Мъж, на когото дадена жена му е интересна и го привлича, винаги ще намери време у начин!
При жените е малко по-различно.

# 967
Той време намираше, даже ме запозна с майка си, нещо, до което никога не се е стигало. Явно просто е чукал и бегал. Сега изпитва някаква вина и иска да го замаже, че било любов, която досега му била непозната..

# 968
Ако след страстния секс се е разколебал и е тръгнал да приказва, че му била първата връзка и се плашел, може за него да не е бил толкова страстен и просто да се опитва да се раздели приятелски. Влюбен бил, пък се плашел - глупости. Остави го да си тръгне и не го гони.

# 969
Няма такова нещо като влюбен изплашен мъж.

# 970
Не си му харесала чисто физически. Това е. На 30 години, първата му "сериозна" връзка била няколко месеца виртуален чат и един път секс🤣 интересно, несериозните тогава какви са били? Само секс, без чат? 😆

# 971
Не ти е за човека, викаш, тежи ти, че не си му харесала… Неее, изобщо нямаш “травми (от детството)”. Ама хич.
Голяма греда, като за 30 годишна жена, която “знае какво иска”.

# 972
Новите мъже са със травми. Фабричен дефект.
И им се появяват косми около пиshките чак като станат на 28. Затова не ги пришпорвайте, на 30-35  са малки все още, като пораснат ще възмъжеят.
И тогава ще настане такъв живот... Дано, дано, дано...

# 973
Това не е било връзка, ами си се подвела по типичния интернет сваляч. Много силни на приказки, влюбени, искат връзка, търсят жената, докато не получат каквото действително търсят - еднократен секс без ангажименти.
Разбрала си го по трудния начин, изтупай си егото сега и в бъдеще внимавай повече.

# 974
Лоьльо, дето няма пари да си плаща  за компаньонки, ми залъгва сигурно една камара жени онлайн, че е безплатно, колко е флюбен...

Последна редакция: пн, 18 дек 2023, 06:14 от Прекрасная Василиса

Общи условия

Активация на акаунт