Фраксипарин, клексан, аспирин протект - тема № 18

• 57 169
  • 788
  •   1
Отговори
# 495
Много добре звучи слушам си хематолога, обаче в София са сигурно  трима на кръст и по това време на годината половината са отпуск. Някой ходил ли е при проф Герчева в Токуда? Дали мога да се консултирам с нея по тези въпроси?

# 496
И аз се чудя за други опции за хематолог освен Паскалева и Лисичков.

# 497
Едно момиче по форумите беше доволно от д-р Георги Тончев, но нямам лични впечатления, т.к. успях да посетя Лисичков.

# 498
Добро утро! Моля, препоръчайте крем за по-сериозните синини. При мен постоянно излизат, обикновено чакам да минат от самосебе си, но наскоро явно улучих грешно място и стана много грозна синка, не ми се иска да стресирам хората на плажа Simple Smile

# 499
С Хепароид се мажа, че и по няколко пъти на ден, ако са по-сериозни синините. Даже предния ден док ме пита - ама наистина ли слагам Клексан от 6м и къде са ми синините. Не че нямам, но не са фрапиращи. Няколко дни ако пропусна да се мажа, после не мога да вкарам иглата в корема. Пак хепароида ми спаси вените на ръцете след 9 абоката.

# 500
Много е индивидуално със синините и белезите. Моята последна инжекция беше юни месец, а още не са ми минали следите по краката и ръцете. Аз се мажех с арника.

# 501
  • София
Къде се изхвърлят използваните спринцовки от фраксипарина и клексана? Приключих с поставянето им успешно 🙂

# 502
Питах в една аптека - казаха в обикновения боклук Rolling Eyes

Също така лекарства не трябвало да се хвърлят произволно, но не било уредено и в аптеките не ги приемат.

# 503
да пълна идиотия е , аз лично ще ги занеса в някоя болница накрая и тва е

# 504
  • до най-прекрасния мъж
И аз ги събирам и не знам къде да ги изхвърля накрая. Те ще са повече от 250 инжекции, не ми се ще да ги хвърлям в общия боклук.

# 505

Прикачвам графика за събиране на опасни отпадъци в София през 2021 г. Ако се обадите на телефона, посочен най-долу, могат да дойдат да ги вземат и от адреса ви. Предполагам, че за останалите градове също има нещо подобно.
Аз родих през октомври и все се каня да ида да предам инжекциите, но все още не съм стигнала до там.

# 506
  • София
Законово мисля че трябва да се изхвърлят така:
https://www.sofia.bg/en/separate-collection/-/asset_publisher/oV … ritRedirect=false
Всяка година се обявява графика. Факт е че от бременността ми 2019 още си ги пазя, че все изпускам графика Simple Smile ама тъкмо сега ще събера и от тази и ще ги хвърля заедно. Аз си ги събирам в празна туба от 6л. от минерална вода Simple Smile

# 507
  • София

Прикачвам графика за събиране на опасни отпадъци в София през 2021 г. Ако се обадите на телефона, посочен най-долу, могат да дойдат да ги вземат и от адреса ви. Предполагам, че за останалите градове също има нещо подобно.
Аз родих през октомври и все се каня да ида да предам инжекциите, но все още не съм стигнала до там.
Аз април месец занесох една торба с лекарства с изтекъл срок, но кой да се сети за инжекциите, а и още два месеца слагах. Определено ще ги занеса там, не съм се сетила, че ще го вземат. Благодаря 🍀

# 508
Момичета,на фракси 0,4 съм,но тъй като известно време го нямаше си взех клексан 0,4.Използвала съм една опаковка.Та въпроса ми е ако намеря пак фракси дали да си взема,че този клексан ме направи цялата на синки ,бучки и понякога тече кръв ако е поставен в ръката.Дали ще има проблем ако пак се върна на фракси?

# 509
по принцип не е редно нон стоп да го сменяте натам насам да знаете .

Общи условия

Активация на акаунт