От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 20

• 42 095
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Имате ли представа вървят ли курсовете на GGBG от Испания?
Благодаря.

Чакам пратка от началото на декември от Испания. Никакво инфо засега...

# 496
# 497
  • София

Винаги е било така - митническата декларация не означава автоматично начисляване на мито, но има във форума много "специалисти" по внос от трети страни. Гледах програмата на ЕП за януари и февруари и не видях в нея ратификацията на Споразумението, а някъде четох края на февруари, но сега виждам март и не се учудвам. Това е кофти ситуация за всеки, който търгува и  е засегнат от Брекзит, защото не се завърта европейската бюрократична машина и проблема ще се провлече във времето.

# 498
  • София
Габиели - книгата ми с курс 994 е със статус "пътува за България", много добре. Нещата от курс 993 (дънки и списания) са със статус "депо Лондон".

# 499
  • София
габиели гледам че втори курс от тази година пътува.
обявили са и още два.
но пък са написали да се въздържаме от покупки.

# 500
Според мен ако получат пратки няма да ги върнат, но явно не искат да се натрупват и първо да оправят предните пратки. Явно най-вече за личния багаж преустановяват изпращането.
Иначе не виждам защо имат още два курса обявени.

Иначе на мен все още на всички пратки са ми със статус "Депо Лондон". Нищо не ми е отбелязано, че пътува...

# 501
  • софия
Курсът от 4.01. на ГГБГ явно е тръгнал.

https://www.ggbg.bg/pages/zones

# 502
Към момента им али фирма, която предлага вземане на стока от адрес в Лондон и доставя до България?

# 503
Към момента им али фирма, която предлага вземане на стока от адрес в Лондон и доставя до България?

Като цяло в момента са или преустановени изпращанията до България от фирмите, или съветват да не се поръчва от там.

# 504
  • София
И за курс 993 са ми отбелязани като "пътува за България" вече, дано всичко мине нормално. Но нищо ново не поръчвам вече, не смея, даже да е на много ниска стойност.
От поръчката от Asos с доставката от Берлин съм много доволна - утре трябва да пристигне в офис на Спиди, общо отне около една седмица.

# 505
Като няма работа от транспорта с Англия, може пък доставката от Германия да падне на 2лв за килограм, лошото е че в Германия няма толкова интересни неща.

# 506
GGBG  са ми писали че и двете мои пост Brexit пратки пътуват насам. Ще видим дали ще има изненади като дойдат на наша почва.

# 507
  • София
лерон са намекнали в публикация във фейса да очакваме повишение на цената на услугата.

# 508
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
GGBG  са ми писали че и двете мои пост Brexit пратки пътуват насам. Ще видим дали ще има изненади като дойдат на наша почва.
допълнителни документи или нещо, което са ви изисквали за поръчката има ли?
Аз имам регистрация при тях и се чудя дали да не пробвам да поръчам сега. Може би ще изчакам Вашите да дойдат за отзиви.

# 509
Последният курс на КД шопинг от 29.12, който трябваше да пристигне днес, все още не е дошъл.

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 19:53 от Дидичка

Общи условия

Активация на акаунт