От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 20

• 42 227
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Да и това също го има и цената е 2.19 със Германия и Испания..Много добре.Също така има опция за задържане на пратките във складовете им.Незнам досега дали го имаше това.Като отидете в секция Контакти го има адреса им Испания Carrer la Pedrota, 15-13, 46960 Aldaia, València, Испания

# 541
  • София
И моите пратки вече липсват в сайта на Габиели, все едно ги няма. Това първо, второ тези, които са пристигнали от курс 990 (мисля), са ми пратени в офис, който не ползвам вече, а в настройките си бях променила всичко и нещата ми идваха в правилния офис. За какво им трябваше точно сега да си променят сайта и да изтрият важна информация?

# 542
anbibian,
Курсът от 23декември е в БГ и от вчера пратката ми вече е в куриера. В сайта продължаваше да пише че курса е на път, а за пратката че се обработва. Явно не си ъпдейтват информацията.
Супер. Сега пише разпределение в депо. Предполагам е в Пловдив и са пратили първо пратките с куриер, аз съм в София и вземам от склада им. Дано утре да са тук.

# 543
Аз пък изобщо не мога да си влезна в профила в новия сайт на Габиели. Дава ми грешен имейл или парола, а са си правилните. Някой друг с такъв проблем?

# 544
Аз пък изобщо не мога да си влезна в профила в новия сайт на Габиели. Дава ми грешен имейл или парола, а са си правилните. Някой друг с такъв проблем?
Влязаох.. и веднага ме накара да я сменя, защото ми е слаба.
Пратките ми ги няма в профила... все тая Simple Smile така или иначе не ги следя там...

# 545
Голяма тъпотия.... писах им, ще видим какво ще кажат.

# 546
  • София
аз не успях няколко пъти.
имам я записана и я копирам и не става.
на петия шестия път успях.
може би още не са си донагласили нещата.
аз чакам някой с курсовете след 1 януари да сподели как са минали нещата и колко е платил допълнително.

# 547
Не съм сменяла парола в Габиели, само това остава. Влизаш си в профила с въведената стара.

Говорих с тях по телефона, до края на деня се очаква всичко да "мигрира" и да се виждат всички пратки. Сега проверих, моята липсваща от курс 990 се е появила.

# 548
При мен всичко си е точно и са си там всичките ми пратки, които все още не съм получил.

# 549
До каква стойност може да се пазарува без да се стига до митница?
30 лв или повече?

# 550
# 551
  • гр. София
До каква стойност може да се пазарува без да се стига до митница?
30 лв или повече?
Всяка една пратка от страна извън ЕС може да отиде на митница, дори и за 1лв да е. Въпрос на късмет.

# 552
  • софия
Било имало нови разпоредби на БП пишат в друга тема, ама не ми се рови да търся.

# 553
В коя тема?

# 554
Звънях директно на телефона на Габиели. Съвсем нормално и любезно ми обясниха, че вероятно утре в системата ще бъде възстановена коректната информация за всички пратки и тяхното проследяване. До седмица, десетина дни се очаква да се урегулират и уточнят детайлите по бъдещите пратки от Англия.

Общи условия

Активация на акаунт