Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 130

• 35 467
  • 713
  •   1
Отговори
# 510
  • Яко в Матрицата...
Бая обсъждан е Гиздавия... Понякога не разбирах защо, при положение, че в някои серии имаше доста по-интересни неща, случили се с главната двойка...

# 511
Това беше най- брутално налудничавият край на Наре. Абсолютно НЕлогичен и НЕ кореспондиращ със цялостния сюжет до сега! Разбирам, че СЦ са нови, че бяха поставени в трудно положение предвид непредвидени обстоятелства, но епизода и особено края му бяха абсурдно нелепи...
Целият оптимизъм в очите на Мелек и Санджар в края, едва на другия ден след изчезването на Наре си беше абсолютна гротеска!

Просто да я бяха убили..., а убийството да е запечатено на видеокамери, както бягството.
Менекше можеше да свърши идеално тази работа... Трябваше да я изкарат от затвора и да и дадат в ръцете пистолет, това е... Така щяха да се отърват и от нея лесно. И без това героинята отдавна е безсмислена.
И само да не чувам, че това щяло да срине психиката на Мелек!
Кога се сриваш повече? Когато осиротяваш и тъгуваш, но добрият спомен те топли, или когато те изоставят и всичко което чувстваш е разочарование и несигурност, че някога си бил обичан?

Накрая се оказа, че няма легенда! Дори Каврук се отказа от нея!
Ами прошка имаше ли? Нали я чакаме от първи епизод. Нали беше в основата на тази история!
Нали щяха да се обичат, въпросът беше, дали ще си простят. Сега се оказа, че Наре не била способна да обича, дори и себе си!

Има само две абсолютно постоянни величини в сериала от самото му начало, които останаха непроменени и непокварени- любовта и грижата на Наре към Санджар и любовта и грижата на Гедиз към Наре.
Тази всеотдайност и на двамата към отсрещната страна ги застави да направят много жертви-  все свидни, да забравят за себе си и собствените си чувства, промени ги, изтощи ги и ги отведе в Ада- всеки в своя.
И, ако трябва да разчета, някакво послание, скоро коментирахме това, то моето ще е-  когато силно вярваш в нещо, бори се за него докрай. Краят ти не е важен, а какъв е бил пътят ти.

Надявам се Гедиз да не се разведе с Наре.

# 512
  • Плевен / София
Това беше най- брутално налудничавият край на Наре. Абсолютно НЕлогичен и НЕ кореспондиращ със цялостния сюжет до сега! Разбирам, че СЦ са нови, че бяха поставени в трудно положение предвид непредвидени обстоятелства, но епизода и особено края му бяха абсурдно нелепи...
Целият оптимизъм в очите на Мелек и Санджар в края, едва на другия ден след изчезването на Наре си беше абсолютна гротеска!

Просто да я бяха убили..., а убийството да е запечатено на видеокамери, както бягството.
Менекше можеше да свърши идеално тази работа... Трябваше да я изкарат от затвора и да и дадат в ръцете пистолет, това е... Така щяха да се отърват и от нея лесно. И без това героинята отдавна е безсмислена.
И само да не чувам, че това щяло да срине психиката на Мелек!
Кога се сриваш повече? Когато осиротяваш и тъгуваш, но добрият спомен те топли, или когато те изоставят и всичко което чувстваш е разочарование и несигурност, че някога си бил обичан?

Накрая се оказа, че няма легенда! Дори Каврук се отказа от нея!
Ами прошка имаше ли? Нали я чакаме от първи епизод. Нали беше в основата на тази история!
Нали щяха да се обичат, въпросът беше, дали ще си простят. Сега се оказа, че Наре не била способна да обича, дори и себе си!

Има само две абсолютно постоянни величини в сериала от самото му начало, които останаха непроменени и непокварени- любовта и грижата на Наре към Санджар и любовта и грижата на Гедиз към Наре.
Тази всеотдайност и на двамата към отсрещната страна ги застави да направят много жертви-  все свидни, да забравят за себе си и собствените си чувства, промени ги, изтощи ги и ги отведе в Ада- всеки в своя.
И, ако трябва да разчета, някакво послание, скоро коментирахме това, то моето ще е-  когато силно вярваш в нещо, бори се за него докрай. Краят ти не е важен, а какъв е бил пътят ти.

Надявам се Гедиз да не се разведе с Наре.
+1

# 513
Според мен сценаристите си оставиха вратичка за връщане на Наре към историята. Може Туба да избута само до май, знае ли се какво са наумили...

# 514
Според мен сценаристите си оставиха вратичка за връщане на Наре към историята. Може Туба да избута само до май, знае ли се какво са наумили...

Това някак не го вярвам. Нито си мисля, че Неслихан би се върнала, нито че от продукцията биха я върнали. Иначе биха дали с половин уста поне някаква надежда на зрителя.

# 515

Това някак не го вярвам. Нито си мисля, че Неслихан би се върнала, нито че от продукцията биха я върнали. Иначе биха дали с половин уста поне някаква надежда на зрителя.
Защо пък да издават неща? То това е най-хубавото нещо да те изненадат. На мен затова най-любимия ми сериал е Игра на тронове, защото беше пълно с plot twist-ове, а и ще си остане най-великото нещо правено в тв индустрията.

# 516
  • Яко в Матрицата...
Джули, лайквам та 1000 по 1000 HeartHeart Eyes

Единият стои и чете нещастното "Сбогом, Гедиз..." с тъжно лице, другият изгаря всички спомени, при положение, че това момиче пожертва живота и щастието си за него и дъшеря им... И вие ще ми разказвате за любовта? Не за такава любов ще разказвам на децата си! Heart

Надявам се Неслихан да оздраве, да си почине хубаво и наесен с песен. Не е нужно да се връща в ДП. Легендата умря! Едните сценаристи обезцениха тази дума, другите довършиха делото им.

Чукур, къде са Троновете, къде е това дизи, писано на коляно... Joy

# 517
Просто имам предвид, че да се крият неща е нещо хубаво и изненадва зрителя, въпреки че бях чел книгите, а и последните 2 сезона си бяха пълна боза, предвид че source материала им свърши и почнаха да си измислят простотии като ортилерките.

# 518
Е, сега, той Гедиз и да иска няма какво да изгори Grinning 

А на мен просто някак ми остава усещането, че покрай тая ситуация със състоянието на Несли и двете страни са някак засегнати по своему. И четейки интервюто на Ейлем така го усетих, както и от поста на Несли, та за това имам усещането, че никой не си е оставил вратичка за връщане.

# 519
  • Яко в Матрицата...
И да имаше, нямаше да го изгори. Надявам се да дадат как се развежда с Наре. Това е последното, което го свързва с нея. И си взема куфарчето и самолетчето, и далеч от Мугла и дестана 😂

# 520
Той и Санджар знаеше по себе си, че Наре не би обикнала никога друг, ама ето...
Трета женица му вкарват, пък Гиздавия, дето не можело да му се има доверие, си остана влюбен в Наре.

# 521
Е, де! Нормално. Санджар е главния герой, около него се върти интригата. И Менекше, и Гедиз бяха, за да засилят интригата. Нито Санджар се влюби в Менекше, нито Наре в Гедиз. И за това не се и кефя, че продължават по нова линия сериала, защото такава голяма любов, продължила години, устояла на какви ли не бури изведнъж и двамата махат с ръка и продължават напред. Не ми е сериалско Grinning

# 522
  • Яко в Матрицата...
Priya, ето тук се разминават нашите виждания. За някои от нас главният герой беше Наре, защото сериалът се казва “Дъщерята на посланика” Wink

# 523
  • Плевен / София
Priya, ето тук се разминават нашите виждания. За някои от нас главния герой беше Наре, защото сериалът се казва “Дъщерята на посланика” Wink
+1
И сега какво ще бъде....

# 524
Priya, ето тук се разминават нашите виждания. За някои от нас главният герой беше Наре, защото сериалът се казва “Дъщерята на посланика” Wink

Която бива наречена така от Санджар. Ясно е, че Наре и Санджар са главните герои. Това е. Те са на постера на самия сериал единствено.

Общи условия

Активация на акаунт