Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 130

• 35 497
  • 713
  •   1
Отговори
# 495
Васе, надявам се разбираш защо го искам Blush

# 496
  • Яко в Матрицата...
Нина Ричи, не ми се пише вече едно и също, но Енгин няма нищо общо, човекът си върши добре работата. Това, което аз и повечето в темата не харесахме, беше Санджар. Толкова ли е трудно да се разбере? След него и самата Наре понякога не ни харесваше, нищо, че я играе Неслихан... Историята - обещаха ни легенда, а ни показаха и аз не знам какво... Просто целият сериал е страшно разочарование за мен.

# 497
  • Кърджали
Харесвам Тууба, но за мен този сериал трябваше да приключи. То отдавна трябваше да приключи, ама това  е друга тема. Да излиза и Ураз и напълно да збравя за съществуването на сериала.
И не мога да разбера защо всеки път като се напише тук че някой не харесва героят Санджар се втурват защитници да обясняват колко добър актьор е Енгин. Това последното някой оспорил ли го е? Енгин е добър актьор, но Санджар е калпав герой, такъв, какъвто човек не искам да познавам лично.
Пожелавам на Неслихан първо здраве, да ск почине, да наблегне на гружите за здравето си. Имслед това в нов проект ще я гледам с удоволствие

# 498
Аааа, аз съм казвала, че не харесвам Енгин като актьор и си стоя зад думите. За мен и Бурак Йозчивит, и Ибрахим Челиккол са по-талантливи. Като се замисля много ми се ще да видя Неслихан да си партнира с Ибрахим, но не знам възрастово до колко ще си отиват.

# 499
  • Яко в Матрицата...
Добро утро!

Алекс, критиката в адрес на героя на Енгин се приема като критика към самия него, защото това е неговият избор. Демек, щом Енгин го е избрал, този герой е положителен, а също и добър и готин като самия актьор. Има и наследство от предишните му роли. След като толкова ме дразни Санджар, значи Енгин прекрасно си е свършил работата. Да, това не се повтаря нонстоп тук, но и не се отрича заслугата на актьора.

Като гледала КПА и три филма с Енгин, мога да кажа че не той ми е проблем, а сценария и това, че не видях химия между двамата с Неслихан. Твърде очебийна е възрастовата разлика. На Енгин му отиват жени като Туба и Брегюзар, като го гледах с тях, все едно беше друг човек. Тези неща също са важни за възприемането на героите и сценария.

Вермилион, искам Несли с някой млад актьор, Ибо вече не е първа младост Grinning

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 08:57 от Reni - BG

# 500
Аз съм любопитна за двойка с Баръш Ардуч или пък Кавънч? 🤔

Иначе за химията с Енгин, смятам, че я имаше, обаче сценарият помогна да не се види. Имаше няколко сцени, които много ми въздействаха при тях, но те бяха малко. Само си крещяха и реваха...И след цялата тая мъка, нищо. Още ми е разочаровано за тая история.

# 501
Скрит текст:
Добро утро!

Алекс, критиката в адрес на героя на Енгин се приема като критика към самия него, защото това е неговия избор. Демек, щом Енгин го е избрал, този герой е положителен, а също и добър и готин като самия актьор. Има и наследство от предишните му роли. След като толкова ме дразни Санджар, значи Енгин прекрасно си е свършил работата. Да, това не се повтаря нонстоп тук, но и не се отрича заслугата на актьора.

Като гледала КПА и три филма с Енгин, мога да кажа че не той ми е проблем, а сценария и това, че не видях химия между двамата с Неслихан. Твърде очебийна е възрастовата разлика. На Енгин му отиват жени като Туба и Брегюзар, като го гледах с тях, все едно беше друг човек. Тези неща също са важни за възприемането на героите и сценария.

Вермилион, искам Несли с някой млад актьор, Ибо вече не в първа младост Grinning
По принцип е така, но пък с Демет много ми харесват като двойка, а Демет мисля, че е на същата възраст като Несли.

# 502
  • Яко в Матрицата...
Priya, и за мен имаше такива сцени, в които виждах някакви искрици страст, но те бяха толкова малко, че направо се губят.

# 503
  • Кърджали
Не знам, на мен. Енгин мине безразличен, не отрипам има талант, но не е нешо, което мен лично да ме грабне (но аз съдя само по тази роля, от другите му сериали съм гледал тук таме по малко и не съм имала впечатление), а тук героят му ми беше адски дразнещ, писала съм причините, нма да повтарям, но че си изигра ролята - изигра я.
Неслихан имах бледи спомени катп актриса (в последните годинк бях спряла да фледам сериали, затова и съм позабравика кой какъв що). Но сцените ѝ с Ураз повече ми привличаха вниманието, между тях двамата за мен личнл кмаше повече заряд.
Тууба я харесвам много, може бй ще дам шанс к ше погледна една - две серии, хем да си я припомня, хем да видя какво ще са измислили.

Искм да видя Неслихан в нешо по-така. Не комедия, но не и в такава тежка драма. Нека пак е драма, нл дае малко по-умерено. Не даеам мнение кой би подходящ са партньор, зашото не мк хрумва вариант (а й много от по-младото поколение не съм ги дледяла за да видя кой какво е)

# 504
  • София
Аз лично, ама никак не съжалявам за този объркан сериал, в който за съжаление трябваше да си губят времето такива класни артисти, като Несли и Енгин. Според мен това е най-лошият проект, в който е участвала нашата звездичка. За мен най-важното в момента е нейното здраве. Тя изцяло трябва да се отдаде на лечението. Пожелавам й бързо възстановяване, а после да си почине хубаво. Да погледне и на този момент, че трябва да стане и майка. Кариерата няма да избяга.
Хилядите фенове са плътно зад нея. На профила и в инстаграма те са написали: "Обърнете внимание на здравето си, по най-бързия начин. 🙏 Зад усмивката ви се крие най-голямата болка! ❤ Вие сте най-великата! Всичко ще бъде наред! Стоим зад теб"

# 505
Аз съм любопитна за двойка с Баръш Ардуч или пък Кавънч? 🤔

Иначе за химията с Енгин, смятам, че я имаше, обаче сценарият помогна да не се види. Имаше няколко сцени, които много ми въздействаха при тях, но те бяха малко. Само си крещяха и реваха...И след цялата тая мъка, нищо. Още ми е разочаровано за тая история.
Съгласна съм с теб за всичко освен за Баръш, сори , но още не е на нейното ниво .Мисля ,че му трябва още малко и му желая успех Grinning
А това с химията е особен процес или я има , или я няма ...но и от СЦ зависи както видяхме тук .
Здравейте дружки Hug

# 506
  • Яко в Матрицата...
Ураз напуска след 1-2 епизода, даже се чудя за какво още мога да направят с Гедиз. Можеха да споменат само, че е заминал да си търси щастието другаде... Но нищо, ще го гледаме още малко в ДП Simple Smile

# 507
Нямат кураж да го изкарат веднага Гиздавия Grinning Поне ще му се порадваме още малко Heart Eyes

Хелоу, дружки Kissing Heart

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 13:06 от Еванджелин

# 508
  • Яко в Матрицата...
Да, ще го гледаме, сцените едва ли ще са много Grinning

Все пак обстоятелствата или съдбата, кой знае, показаха, че всички, които считаха любовта на Гедиз за еднодневка, трябва да си прехапят езика и да му се извинят. Няма да го видим това разбира се, както Наре едно благодаря не му написа, но фактите са си факти. Видя се кой остана докрай верен на любовта си към пъстрата птица.

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 17:51 от Reni - BG

# 509
Най - обсъжданите персонажи за 2020 година. Браво на Гедиз / Ураз. ❤️

Общи условия

Активация на акаунт