Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 130

• 35 410
  • 713
  •   1
Отговори
# 600
Рени Heart да, от колекцията на hatemoglu 1924

# 601
Явно в понеделник ще бъдат погребани надеждите ми Grinning
Жалко, че са толкова предвидими.
Гледам, коментира се, че за погребението са ползвали снимка на Ураз от зад кадър! Не знам, дали е вярно, но ми се струва доста нелепо, ако е така.

Както и да е... и без това след понеделник няма да си ги причинявам вече

# 602
  • Яко в Матрицата...
Джули Heart, предвидими са, но сега поне си имат оправдание - няма време, трябва да се действа. Не съм вярвала, че ще го напиша Joy, но ортилетките май имаха малко повече въображение.

# 603
  • между морето и небето
Сценаристите, стари, нови, останаха на едно ниво и затриха всичко, което разваля хатъра на Санджар (разбирайте, което пречи на закоравелите им традиции).
Пожелавам нови успешни и смислени проекти на Ураз. Отново не съжалявам, че един стойностен човек се оттърва от това недоразумение на сериал.

# 604
  • Кърджали
Ами явно не ми остава друго, освен да пожелая нови, успвшни и свестни проекти на Неслихан и Ураз.
И "Дъщерята на посланника" се превръща в "Легендата за едно Ефе", ама то май винаги е било така.

# 605
  • Яко в Матрицата...
Алекс, гледаме напред към нови проекти на Несли и Ураз. Притеснения за ДП няма, ще завърши с така желания хепи енд, е, с друга дама, но Ефето пък ще е щастлив.

Ходя днес из нета, много интересни постове намирам. Смях се със сценариите, които някои фенове пишат. Някои все още тъгуват за несъстоялата се любов на НарСан, други пък бързо ги прежалиха. Ясно защо. Трети тъгуват за Гидьо. Четвърти като мен се радват, че Ураз излиза. Но... никой не е безразличен. Значи от тази гледна точка ортилетките и продуцентите добре са си свършили работата. Новите СЦ идват на готово, ще изкарат поне още 15 серии, но историята ще е съвсем друга... Кралят умря, да живее кралят е положението Joy

# 606
И аз се радвам за Ураз, но ми е мъчно за Гедиз Smirk
От този сериал ще запомня Наре и Гедиз.

А, легенда за Санджар Ефе не е имало, няма и да има. Легендата беше за пъстрата птичка и накрая тя наистина отлетя.

Предлагам продължението на историята да е с подзаглавие- " Три за щастие" Сещайте се какво имам предвид Smirk

# 607
  • Яко в Матрицата...
Ахахахах, Джули, три за щастие... Нека, колкото повече, толкова повече JoyJoyJoy

# 608
Цитат
Из соц.мрежите упорито се говори, че и Мелек/Берен ще напусне сериала...

Мелек няма смисъл да напуска.
Тя може да бъде вписана в по-нататъшната история.
За нея предвиждам два сюжета.
Или първа ще хареса новата жена и ще започне да я сватосва със Санджар, или ще ревнува и няма да иска да допусне друга жена в живота на баща си.
Ако стане нещо трето, значи не познавам стила на Ейлем. Grinning

Детенцето е много сладко и е добре да остане.

# 609
  • София
Да, в зависимост от обстоятелствата е възможно любовта на Гедиз да остане единственото легендарно нещо в сериала, но като виждам потенциала на СЦ, едва ли и това ще стане.

Тези сценаристи нямат никакъв потенциал. Всичко ще е клише. Задачата е да се направят определен брой серии без значение колко качествена ще е продукцията, защото сериалът е продаден на зелено, парите са взети...
И как го прецени, че нямат потенциал? Мен пък ми харесва тоя сценарий. Така или иначе Гедиз вече няма работа в тая исотрия и така или иначе щеше да напуска сериала.
Така или иначе никой вече няма история в този сериал. Време е да спуснем завесите и кой от къде е...

# 610
  • Яко в Матрицата...
Варна, аз също смятам, че Мелек има място в новата история, просто споделих какво се пише.

# 611
Варна, аз също смятам, че Мелек има място в новата история, просто споделих какво се пише.

Да, да, ясно.
Сега всеки пише каквото му хрумне.
Има случаи, в които децата актьори напускат по настояване на родителите си, но по сценарий няма причина да напуска.
Тя няма къде да отиде.
Едва ли ще допуснат инцидент с детето.
Прекалено ще му дойде на Санджар.
Като порасне, може да тръгне да търси майка си, но едва ли имат планове историята да се проточи дотам. Grinning

# 612
Аз не разбирам, какво толкова снимат погребението на Гедиз. Дори смъртта му е повод за поредната драма на Санджар

"Всички ме изоставиха! Сам съм, вах вах, ах ах..."

Джули, разсмя ме с това заглавие Grinning

Heart Eyes

# 613
  • Яко в Матрицата...
Варна, надявам се все пак Мелак да не излезе от историята Simple Smile

Ураз вече пътува обратно към Истанбул Grinning

# 614
Патрона от днешното шоу «Alt Tarafi Bi’ Talk Show» . Идеална визия Heart Eyes

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 20:56 от savovas

Общи условия

Активация на акаунт