Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 130

• 35 398
  • 713
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте в неделя, момичета Kissing Heart

Сбогуват се с момчето ни Broken Heart

https://twitter.com/loveyaniiask/status/1353266267348750336

# 631
  • Яко в Матрицата...

Еве Kissing Heart, те се сбогуват, ама той нахилен Grinning

Не ме разбирайте погрешно, мъчно ми е, че Гидьо ще го финализират така, но това оплакване в Т и Инста ми е малко в повече. Сигурно защото отдавна исках да го пратят да си търси щастието извън Мугла. Е, ще се събере със Сахра поне. Искахме друг край за него, но калемът е в ръцете на други хора.

# 632
Рени, те актьорите просто си вършат работата и не им пука. Днес са в този, утре в онзи проект Grinning
Ако зрителите страдат за един герой, това означава, че актьорът който го пресъздава си е свършил добре работата.
Нека си пострадаме малко, не е лошо Smirk Въпроса е да мине понеделник Grinning

# 633
  • Яко в Матрицата...
О, Джули, на фона на другите соц. мрежи, из които се разходих, тук изобщо не страдаме Joy

# 634
Хелоу момичета Hug
Мисля си за заболяването на Несли .Ако е заради ненормалната диета на Кадир ще отида и ще оскубя стилния му перчем .
Знаете ли какво си мислех след напускането на Несли ? Че единственото спасение  на ДП е нова актриса , която е много известна и с много фенове . Понеже не знам за приятелските отношения на Туба със СЦ ( а за сериала с Енгин не се сетих , не съм го гледала ) наистина Туба беше изненада . Точно как стоят нещата няма да разберем .Само Несли да се оправи Heart

# 635
ДП беше неспасяем в посоката, която го водеха, Фили. Сега с влизането на Туба си става бам башка дизи, може да има успех и нека да има. Но ние тук си говорим за Дъщерята на посланика, който свърши.
За Наре ме е яд, че така съсипаха образа й и не остана нищо от онова момиче, което обикнахме в първи сезон.
Несли да се оправя, дълго ще продължи лечението й. Не смея да се надявам да я видим скоро в друг проект. А колко се радвахме миналата есен...
За Гедиз си мисля, че една смърт ще му отива, освен ако Ейлемчето не му тури в устата някое извинение към Санджар, преди да умре хахаха.
Четох преполагаемия сценарий за смъртта му, не е зле, да ви кажа Grinning. Както и предполагахме, кара си нощно време, стабилно подкрепен от някое и друго питие... Другото няма да го издавам Stuck Out Tongue Winking Eye
Аааа, не язък ки, в изхвърления 36 епизод е имало бая хубави сцени НарГед Heart Eyes
Нищо, ще си останем с хубавите спомени от първи сезон. Както каза Вермилион, може пък грешката да не е била в нашия телевизор Sunglasses

# 636
  • Яко в Матрицата...

ДП приключи миналия понеделник, утре ще се сбогуваме с Гедиз. В следващите серии и събития ще покажат една друга история. Ще видим един нов главен герой. Една нова любов, може би. Вече им пожелах успех, сега им желая и късмет. Ще им трябва. Марашлъ излезе с два доста силни трейлъра на трети епизод.

# 637
Нито им желая успех, нито късмет, впрочем след понеделник не ме вълнува, какво се случва с тях.
Никога не съм била привърженичка на НарГед и не съм се надявала или очаквала подобно развитие. В случай, че някой си мисли това...Гедиз винаги ми е бил по- интересен и по- вдъхновяващ образ от Санджар, а Наре беше душата на тази история. Според мен СЦ не взеха най- правилните решения относно зануляването на двата персонажа, предвид демонстрираната досегашна душевност от двамата. Може би при Наре цялата внезапност ги обърка, въпреки че те за това са професионалисти, за да реагират бързо и правилно в подобни ситуации. Този финал на Наре можех и аз да го скалъпя.... А от Гедиз просто нямаха търпение да се отърват и го убиха, погребаха, а вярвам и прежалиха в един епизод...  
Така че в тази история вече не намирам нито смисъл, нито красота и вдъхновение, нито душа..., нито причина да продължа...

# 638
  • Яко в Матрицата...
Джули, за мен Наре, която харесвах, умря след като се закле да не произнася името на Санджар. Толкова простотии сътвори след това, дори да оставим настрана отношението й към Гедиз. Но си права, всичките беди ги сътвориха двата екипа сценаристи и продуцентите, които не знам с какво бяха заети. То не може само за продажби да се мисли. Първо създай нещо и след това го продавай. Пуснаха на автопилот нещата и после - ау, давай да даваме, че имаме продажби.

# 639
Привет, дами Two Hearts

# 640
  • София
Мисля си за заболяването на Несли .Ако е заради ненормалната диета на Кадир ще отида и ще оскубя стилния му перчем .
Фили, не се нахвърляй така на момчето!  Заболяването, което Кадир беше споменал, че е имал, е "сондром на раздразненото черво". Аз страдам от същото. Това заболяване не е от диети. Никога през живота си не съм правила диети, но имам проблеми с червата. Точно обратното, когато си болен от тази болест се налага да се храниш по определена диета за да нямаш проблеми. Така, че това няма нищо общо с диетите.

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 19:11 от БлагаВест

# 641
  • Яко в Матрицата...

Ама му отива халката Heart EyesStuck Out Tongue Winking Eye

# 642
Ох, четох някъде, че е инсценирал смъртта си Joyи е тръгнал към Наре! Боже, как искам да е вярно Joy Вече започнах да се забавлявам с всичко това Grinning
Това би бил финала на финалите. Може би тогава сериала нямаше да загуби голяма част от зрителите си... Знам, че не ги е грижа за нас, вече разчитат на друг поток фенове Grinning и все пак...

Мистър и Мис безупречни Heart Heart Heart

И двамата имаха прости желания.
Тя- да открие място, на което да принадлежи, Да е като дървото, да има корен...
Той- тя да е щастлива...
Не беше писано...

# 643
Изпълнение от Ураз и Несли Heart Eyes

https://twitter.com/Gediz_/status/1353041764941258752

Макар и отхвърлено, обяснението му в любов пък беше едно от най-хубавите, които съм виждала.

Тъй като не пускат нито една снимка на Гедиз, поне Кахраман Боз да сложа Heart Eyes

# 644
  • Яко в Матрицата...
Дали Елван ще е изгубената сестра на Кахраман...

Общи условия

Активация на акаунт