Чувство за вина след изневяра...

• 22 921
  • 951
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Така е, Янтре.
Защо се правила, че ѝ харесва?!

Дали не е размислила после, всъщност...

# 211
Авторката си е намерила мъж на нейното ниво. Както искате го разбирайте...

# 212
  • София
Имам предвид написаното от хора в темата.
А авторката и мъжът са си говорели каквото решат, тя не е дала тук цитати. Но написаните описания от участниците в темата са достатъчно "ярки".

# 213
  • София
Ще стигнем до там- да го направиш не е вулгарно и пошло, ама да го изкажеш с думи, е.

Сещам се за думите на дядо поп:
- Не ме гледай какви ги върша, а ме слушай какви ти ги говоря........

# 214
  • София
Тя може, ние не. Защо?

# 215
Въобще не е акцентът във вулгарното или че не искала, а че се опитва да си надене плащ на жертва, каквато определено НЕ Е.

# 216
  • Далечният изток
Някои направо прекалиха..... Разбрахме, че момичето е наивно и с ниско самочувствие и дай да я сринем съвсем и да я закопаем.
И как пък се събрахте такива морални, честни и безгрешни?! Цяла планина от камъни направихте вече, хайде спрете се! Някои правят и грешки в живота си, за разлика от вас и вашите деца...
Темата е за заключване вече.... Разбрахме кой колко струва....

# 217
Глупостта ходи по хората, но тя не е причина да се оправдава лошото.  А в момента точно се оправдава, защото тя не е оценила нещата правилно и си е изпатила. Но няма нужда от вулгарности, на каквито се начетох тук.

Кое лошо се оправдава според вас? Не ѝ е бил два шамара и да я е насилил анално, тя му е правила орална. Иначе казано след дъжд качулка момето се сетило, че май леко е сгодена. Не бих оправдала насилник, но в случая по- скоро тя е упражнила психическо насилие върху него с това иди ми дойди ми. Закачки, флирт, виртуален секс... Ами сори ама всеки нормален, подчертавам нормален мъж, ще се сети къде те сърби и ако ти е навит ще те почеше.

# 218
То и нейното "не" май е твърдо "нйе", и толкова е и не. Пишем вече 14 страници, че не стават нещата по този начин, след като е флиртувала с него кой знае колко врме, пъшкала му е по телефона и е описвала детайлно къде и как точно се бара, след това насаме в колата се почва "ама не искам, ама не толкова, ама не целия...." Съжелявам, ама това не е изнасилване, това си е чисто оправдаване на съвестта и измиване на ръцете (в случая устата)....

# 219
Не й е харесала свирката, затова е и цялата тема. И защото Минчо праща пари от Германия.

# 220
Препоръчвам ви книгата "Да убиеш присмехулник" от Харпър Ли.
Особено на Вяско.

# 221
  • София
Да, бе, цени ни слагайте, че не припяваме О, горката!
Да се бе случило без цялата им прелюдия и сексове, аз първа щях да искам линч за копел**ка.

# 222
Хора,честно ...много от вас живеете в измислен, въображаем свят.

# 223
  • Пловдив
Така е, Янтре.
Защо се правила, че ѝ харесва?!

Дали не е размислила после, всъщност...
Подозирам, че за да не я опердашат.

# 224
  • София
Нейната история си е нейна история, но тук някои потребители успяха толкова цинични неща да напишат, че не знам как им се събра изобщо да го направят. При това повечето са жени. Разбирам да са хора, които са деградирали откъм мислене и морал, а то все достопочтени матрони, стожери на морала. Наистина ли сте ок с нещата, които написахте с цветистите изрази?

Общи условия

Активация на акаунт