Чувство за вина след изневяра...

• 22 917
  • 951
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Гледам, само ти не си окей.

# 226
Много е мръсен живота. Какво да го правим. Да го дадем на съд?

# 227
  • София
Не съм ок. Но явно на вас ви харесва да се изразявате вулгарно.
Това не е като да разкажеш по-пикантен виц, а дори във вицовете няма вулгарни изрази, а е с евфемизми и подтекст. 

# 228
Така е, Янтре.
Защо се правила, че ѝ харесва?!

Дали не е размислила после, всъщност...
Подозирам, че за да не я опердашат.

По добре два шамара, отколкото някой да ме принуди да направя това, което не Желая.

# 229
  • София
По-скоро хем ще изядеш шамарите, хем ще те принуди. Насилието винаги може да ескалира.

# 230
ОК де, изневерила е, това ясно. Но даже да е правила секс с един мъж 20 пъти, пак има право на 21 път да каже НЕ и това НЕ трябва да бъде уважено. Има право да го възбуди в скапаната кола и както е възбуден горкичкия, дето не може да се въздържа, да му каже  - НЕ искам да правя секс и това НЕ също трябва да бъде уважено. Може да е вкарал члена си и да правят секс и пак да размисли и да каже НЕ. Кое не е ясно?
Ей това болднатото е такава гавра с някого, долно та долно, мръсно та мръсно. Не се учудвай, ако не срещнеш отсреща разбиране. За какво уважение говориш изобщо ? Хората да не са си ги намерили на улицата ?

# 231
По-скоро хем ще изядеш шамарите, хем ще те принуди. Насилието винаги може да ескалира.

Попадала съм в много по- безизходна ситуация и то с таксиметров шофьор....Еми аз го пребих ,крещях,и пак излязох чиста, то трябва и чувство за самосъхранение да имаш и най вече късмет в моята ситуация. Важното е да не омекваш.

Последна редакция: пт, 25 дек 2020, 20:04 от happy doc

# 232
  • София
Да, боя ще бъде моето вътрешно НЕ, моето твърдо НЕ, че съм се борила, не съм се дала без бой.

А пък аторката - чакай, че ще го наречеш вулгаризъм. Тя се е облизвал а и пърхала с мигли. Вкусотия.

# 233
  • София
Ок, хепи док, разбираме, че си постъпила геройски. Но приеми, че не всички са толкова смели. Сега какво се получава, знаете ли? Започва се едно показване и доказване как дори като жертви някои са били по-умни от авторката, а тези, които не са били жертви са сигурни, че ще са сто пъти-по-умни от авторката. със сигурност полза и от двете неща няма никаква. Само доказване на нещо пред себе си.

# 234
  • София
Да, ама Хепи Док не му е пъшкала в слушалката. Там е разликата - че тя е истинска жертва.

# 235
По нищо не си личи авторката да е била насилвана. Всичко си е направила чинно и със заявка, че ѝ харесва.

"Опитах се да говоря с него да ме остави, но той беше решен, че това е момента. Отблъснах го няколко пъти, излязох от колата, но не знаех на къде да тръгна. Той ме последва, вече крещях че не искам да правя секс с него."

Условяваме се, че разсъждаваме върху разказ, който е чиста монета, за да има някакъв смисъл. Тогава от горното личи.

# 236
Ок, хепи док, разбираме, че си постъпила геройски. Но приеми, че не всички са толкова смели. Сега какво се получава, знаете ли? Започва се едно показване и доказване как дори като жертви някои са били по-умни от авторката, а тези, които не са били жертви са сигурни, че ще са сто пъти-по-умни от авторката.
 При първите е защитна реакция и все още недопреживяно, а при вторите е фантазия.
Аз също се бих, и съжалявам, че не се бих повече и че не успях да избягам. Не си го преживяла, но адреналина така ти скача от ужаса и страха, че ставаш безстрашен и не мислиш изобщо за последствията. Единственото, което искаш е да оцелееш, да се съхраниш. Както някой вече писа орален секс, в ситуация на изнасилване- хм....не си го представям. Едва ли изнасилвачът ще рискува. Е, жалко, че моят изнасилвач не рискува де...Зъбите ми са доста здрави

# 237
  • София
Няма правило. Вече написах какви може да са реакциите.

# 238
Ти ще кажеш ли на дъщеря си, че може спокойно да прави телефонен секс с мъжете с които работи? И като отидат заедно на работа и останат насаме примерно, да му каже, че нещо се е объркал?
Ти чуваш ли изобщо колко откачено и абсурдно звучи ? Кой прави така ?

По тази логика при хора женени от Х години официалният съпруг има още по-големи основания да счита, че секс му се полага. И жена му няма как да му каже, че се е объркал и днес не иска, след като толкова пъти преди му е давала друга заявка. Изобщо човек е длъжен да е последователен, как тъй ще си променя мнението, тва да не е демокрация нещо.

# 239
Аууу vяsko откъде ги вадиш тия разсъждения?
Нелепи са,няма база за сравнение.

Общи условия

Активация на акаунт