Чувство за вина след изневяра...

• 22 940
  • 951
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Глупостта ходи по хората, но тя не е причина да се оправдава лошото.  А в момента точно се оправдава, защото тя не е оценила нещата правилно и си е изпатила. Но няма нужда от вулгарности, на каквито се начетох тук.

# 196
  • София
Като обществен форум и дискусия на големи жени, е редно да кажем истината, колкото и да е грозна за Андариел и неколкцина други.

Трябва да го направим, че белкем стигне до някоя заблудена мома, която може да попадне в подобна ситуация. И да - наша дъщеря, сестра, приятелка.
Ние самите, увлекли се в неподходящи взаимоотношения....

Храна за размисъл, не по вкуса на всички.

# 197
  • София
Няма как да достигне до някоя мома и тя да си вземе поука, ако срещне такова отношение като тук - ти си си го изпросила, сега недей да ревеш. Единственото, което ще научи някоя мома е, че ако й се случи, ще бъде подложена на още по-големи обвинения, затова ще си замълчи и няма да посмее да каже на никого. Това е също част от грозната истина.
Грозната истина я зная, все пак тези неща са част от обучения за работа с хора в риск.

# 198
Съвсем стана филм.
Бих се съгласил, че тя е малка глезла единствено ако е съжалила постфактум.

Иначе се сетих за един спор в тубата под някакво провокативно видео с две мацки. Някакъв религиозен талибан в коментарите беше опитал да им държи сметка защо предизвикват мъжете, вместо да се оженят и да раждат деца. Съответно хората го питаха него какво го бърка и как е проблем на жените, че той е "предизвикан' та трябва да се съобразяват с него. Отговорът беше "I'm a man, they attract me!".
Само дето като си произлязал от бонобо и нямаш контрол над себе си трябва да има последствия. Иначе ще живеем не в цивилизация, а в маймунарник, където законът е нагона на по-силния.

# 199
  • София
Андариел, какво ни е на отношението?
Какво не ти е по вкуса?

Че не припяваме жертва, жертва.
Жертви аз съм виждала, истински.

Авторката е глупачка, не жертва.

# 200
А, не, нека не преиначаваме. Злото си е зло не се крие лесно. Но да си тъп и после да ревеш, че някой те е принудил да си тъп вече си е за шамари. И хич не ми дреме дали ще се засегне.

Дъщеря ми е обучена да къса @опки на всеки, който я доближи или иска нещо против волята ѝ. Аз съм същата. Как ще те накара някой да му правиш орална любов насила, ако ти не искаш. За сексуален акт, изнасилване, ок, физическа сила, но иначе, извинете, моля ви.

# 201
  • София
И защо се е правила, че ѝ харесва?
Някой замисля ли се?

# 202
  • Пловдив
Очевидно авторката е неориентирана голяма бяла птица. И също така очевидно действията и не са безобидни - всички ние сме учени и си учим децата да внимават с кой и къде остават насаме, какви сигнали подават. Като жени да мислим много повече от един мъж с кого влизаме в кола, в асансьор, дали се чуват стъпки зад нас във входа. НО това не означава, че ако някоя е по-наивна, или ако щете глупава, си е заслужила насилствения секс. Тази изначално явно си е подбрала кофти човек, защото един качествен мъж не употребява насилие и заплахи. Явно много мъже са насилници, като гледам се приема за нормално в България. Но толерантността по света все повече пада.

# 203
  • София
Не знам, на мен това ровене в мръсното бельо на историята ми идва вповече. Независимо дали историята е истинска или измислена, поведението на хората в темата е показателно. На толкова вулгарни описания никога не съм попадала.

# 204
  • София
Като се разстройваш, може да спреш участието в дискусията.

# 205
Нищо кофти няма в човека. Надървен мъж, който иска да остане с нея насаме. Понякога наистина се чудя някои хора как правят секс и при какви условия. По нищо не си личи авторката да е била насилвана. Всичко си е направила чинно и със заявка, че ѝ харесва. Доста преди да се стигне до усамотяването.

# 206
  • София
Тоест вулгарното не е проблем, ако на някого му е пролбем си е негов проблем, така ли?

# 207
Нищо общо няма колко е невярна. Можем спокойно да си я убием с камъни съвсем отделно за това. Случилото ѝ се не става по-редно, каквато ще да му е предисторията.
Дали ако погледнете на нея като дъщеря/сестра няма да се умилостивите малко...
Ти ще кажеш ли на дъщеря си, че може спокойно да прави телефонен секс с мъжете с които работи? И като отидат заедно на работа и останат насаме примерно, да му каже, че нещо се е объркал?
Ти чуваш ли изобщо колко откачено и абсурдно звучи ? Кой прави така ?

# 208
  • София
Тоест вулгарното не е проблем, ако на някого му е пролбем си е негов проблем, така ли?
Безконтактните им полови актове едва ли са били пиеса по Шекспир.

# 209
  • Пловдив
ОК де, изневерила е, това ясно. Но даже да е правила секс с един мъж 20 пъти, пак има право на 21 път да каже НЕ и това НЕ трябва да бъде уважено. Има право да го възбуди в скапаната кола и както е възбуден горкичкия, дето не може да се въздържа, да му каже  - НЕ искам да правя секс и това НЕ също трябва да бъде уважено. Може да е вкарал члена си и да правят секс и пак да размисли и да каже НЕ. Кое не е ясно?

Общи условия

Активация на акаунт