Чувство за вина след изневяра...

• 22 945
  • 951
  •   1
Отговори
# 180
Дори е по-зле, ако се познават, защото тогава познат е готов да я остави. Сега не зная какво точно се е случило, продължавам да уточнявам, че за мен това е опашата история. Но това с оставянето е напълно реалистично. А познай, ако е тъмно.
Ти с всичките ли си познати мъже говориш по телефона къде да ти го натаковат в таковата, а ?
Къде да я остави ма буля ? Туй да не е вълка от Червената шапцица да я е срещнал в горъта ?

# 181
  • София
Не е въпросът в авторката, а в отношението. Представям си как бихте реагирали, ако разберете за ваши познати, изпаднали в такава ситуация. Или за своите ще е различно отношението?

# 182
  • София
Във всеки случай, не бих изкарала мъжа животно и сатрап, а нея- ангел същий в бяла одежда.
Както ти се опитваш да направиш, изкарвайки жените дебили, към които мъжете трябва да се отнасят с пренебрежение и снизходителност, щото горките те- жените, не знаят какво говорят и какво правят, и най- вече, какво искат.

Между другото, точно заради такива, има мъже, които си мислят, че като каже "не", жената, то нищо не значи.

# 183
  • София
Опитвам се на човешки език да обясня, че нещата не са толкова прости, колкото ви изглеждат.  Единствено разбрах, че все още живеем в Средните векове.

# 184
  • София
Aвторката изчезна още като видя, че тук няма особено да получи подкрепа за изневярата си, която е започнала далеч преди случката в гората, а иначе вие си спорете: Жертва на сексуално насилие ли е или не, жена, която флиртува и прави телефонен секс с един мъж, ама когато стигат до реална възможност за секс, се сеща, че видиш ли била сгодена и тея работи не са ок, за една сгодена жена.

# 185
Тая тема ми звучи, като:
"Ох, колко е грозен, не мога да го гледам...дай шъ го лапна."  Пълни глупости и оправдания на една неориентирана млада жена.
Хем сърби, хем боли.

# 186
Нищо общо няма колко е невярна. Можем спокойно да си я убием с камъни съвсем отделно за това. Случилото ѝ се не става по-редно, каквато ще да му е предисторията.
Дали ако погледнете на нея като дъщеря/сестра няма да се умилостивите малко...

# 187
Нищо общо няма колко е невярна. Можем спокойно да си я убием с камъни съвсем отделно за това. Случилото ѝ се не става по-редно, каквато ще да му е предисторията.
Дали ако погледнете на нея като дъщеря/сестра няма да се умилостивите малко...

Не искаме никой да убиваме с камъни,но никой не може да те застави да направиш нещо такова против волята ти. Ако се е стигнало до насилствен акт съм съгласна , но другото си е направо.....* писах по горе *
Надявам се,да съм научила дъщеря си,докъде може да стигне с един мъж и да носи отговорност за действията си.
Безплатен обяд няма.

Последна редакция: пт, 25 дек 2020, 18:44 от happy doc

# 188
Тая тема ми звучи, като:
"Ох, колко е грозен, не мога да го гледам...дай шъ го лапна."  Пълни глупости и оправдания на една неориентирана млада жена.
Хем сърби, хем боли.

Има един виц за рускиня, от която един мъж си поискал секс. Нейният отговор бил:
Нет, нет, нет, нет, НЕТ, НЕ ОТКАЖУСЬ.

# 189
  • София
Правенето на разни други неща пак са насилствен акт. А на вас ако тези други работи ви се струват като "здрасти", вече си е ваш проблем.

# 190
Все ни се струва, че е можела да  окаже малко повече съпротива, ако е искала. Wink
Едно време момите от скали са се хвърляли, за да не ги обезчестят според легендите... Ма то тогава и телефонен секс не са правели.

# 191
  • София
Правенето на разни други неща пак са насилствен акт. А на вас ако тези други работи ви се струват като "здрасти", вече си е ваш проблем.

Проблемът е твой, че пак не разбираш какво ти се пише и обяснява.
И както винаги- ти се правата, а всички останали са с проблеми.

# 192
  • София
С теб няма какво повече да си кажем.

# 193
В момента в който колата спре слизам и бягам назад по пътя докато имам покритие на тел. Звъня на полицията или на шефа на фирмата /нали по работа са пратени/ обяснявам къде съм и как да стане да ме приберат. Може и на приятелка или познат да звънна. Ако видя постройки в близост може на там да тръгна за помощ. Последното нещо, което ще правя е да се върна в колата и да правя орална.

# 194
Дадоха се разумните доводи защо, ако си избрала да се лигавиш, гевгезиш с един мъж, трудно ще ти повярва някой, че не си искала всъщност да правиш с него нищо сексуално, а просто си искала да се почувстваш харесвана. Честно?
Също не искам да съм груба, но тя е или пълно перде и не усеща какво прави, докъде да постави граница или се прави на луда/глупава и си играе на детска градина: ела да си поиграем в пясъчника и ще ти покажа гащичките си. И после даже малките момиченца бягат, а тя доброволно се изплашила, че даже и не знае дали ѝ харесало или не.

Лъжливото овчарче е работата.

Общи условия

Активация на акаунт