Чувство за вина след изневяра...

• 22 903
  • 951
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Никому нищо не се полага, да не сме баници - режи, па яж.
Затова има не. Категорично.

Прочетете заглавието на темата - вина след изневяра. Авторката сама се опитва да се оневини с тия приказки как не искала и защо станало така.
Ако имаше друг тип притеснения, щеше да се казва - сескуално насилие и отношения с партньора.

# 241
Нелепото е, че след флирт, виртуален секс (че ако ще и реален) нямаш право да размислиш и кажеш - дотука бяхме, повече не ща.

# 242
Авторката може да опише как двама влачат труп в гората и да го определи като играеха си на криеница, понеже толкова са и когнитивните възможности. Аз пак ще реша, че не е било точно игра.

# 243
  • София
Нелепото е, че след флирт, виртуален секс (че ако ще и реален) нямаш право да размислиш и кажеш - дотука бяхме, повече не ща.

Глупости, кой е казал такова нещо?
Винаги имаш право да кажеш, че си дотук.
Но, не и след като си се качил в колата, знаейки че ще бъдеш насаме с този човек, който ще очаква да продължиш със секса и очи в очи.
Ако не щеш, го казваш и не се качваш в колата.
Или се качваш на твоя отговорност, ако той те е уверил, че няма да се случи нищо.

# 244
Ти ще кажеш ли на дъщеря си, че може спокойно да прави телефонен секс с мъжете с които работи? И като отидат заедно на работа и останат насаме примерно, да му каже, че нещо се е объркал?
Ти чуваш ли изобщо колко откачено и абсурдно звучи ? Кой прави така ?

По тази логика при хора женени от Х години официалният съпруг има още по-големи основания да счита, че секс му се полага. И жена му няма как да му каже, че се е объркал и днес не иска, след като толкова пъти преди му е давала друга заявка. Изобщо човек е длъжен да е последователен, как тъй ще си променя мнението, тва да не е демокрация нещо.
Да ти кажа как разсъждават жените. Която си обича мъжа и си държи на семейството, избягва често да я боли глава и да се прави на Вела Пеева и Дора Габе, за да не потърси мъжа навън, туй що му липсва в къщи. Изобщо, гледаме криво-ляво да не им липсва нищо.

# 245
вяско, не се хаби. Темата е ударила дъното и продължават да рият надолу. Отвратителна простащина и вулгарност и то от жени. Освен да са пияни вече и неадекватни, друго обяснение нямам аз.

# 246
Вяско, ако имаш дъщеря, обясни й за правата, но не забравяй да й обясниш и как да се защитава, да е предпазлива и да се грижи за себе си, че инак много лоша услуга ще й направиш.

# 247
Според мен доста от пишещите жени са късмет за мъжете си, ноо тормозът, който чепкаме пак си е тормоз.

# 248
Вяско, ако имаш дъщеря, обясни й за правата, но не забравяй да й обясниш и как да се защитава, да е предпазлива и да се грижи за себе си, че инак много лоша услуга ще й направиш.

Нямам Лори, сестра ми има две + две момчета. Но са в държава, където няма да има нужда аз да ходя да го кастрирам тоя горканчо, жертва на женското непостоянство.

# 249
  • София
Нелепото е, че ужасно много хора не са честни. Лъжливи са, заблуждават, мажат, провокират и са безсилни да си оправят попарите.

Ако имаш две стотинки акъл и инстинкт, ще парираш нещата в зародиш, няма да допуснеш да те тормозят.
Изследвания на нови тръпки и непознато не се прави по детински.
Даването на нишани и пъшкане в телефонната слушалка е изневяра, не свирката.

# 250
Авторката може да опише как двама влачат труп в гората и да го определи като играеха си на криеница, понеже толкова са и когнитивните възможности. Аз пак ще реша, че не е било точно игра.

Игра,в която тя не е гледала отстрани а е участвала активно.

# 251
"С този мой колега, отдавна прехвърчаха искри между нас, но съм му казвала, че не искам да изневярявам, защото няма да мога да живея с тази мисъл, и ще ме съсипе. Правили сме телефонен секс, но сме си обещавали, че няма да има физически контакт между нас. Докато не отидохме до конкретния нов обект за озеленяване... дори не стигнахме до там, а направо ме закара в една гора......"

Хайде сега, обяснете къде тук е насилието? Болднатото в превод, понеже някои хора явно не вдяват, звучи така "няма да го вкарваш целия, щото само половината не се брои.....
Да, съгласен съм, че момъка е пристъпил уговорката, не се е съобразил с не-то и, което както написах звучи по скоро като "много ми се иска, ама не бива, щото не ми стиска". Вече при свършен факт, се почват опитите за измиване на съвестта с всевъзможни оправдания. Изобщо жалка работа е всичкото, авторката е човек, който прави някакви неща, които нито може да довърши, нито може да си понесе последствията от това, че ги е започнала.

# 252
Изневярата си е едно на ръка.
Дали ще се пречупиш след побой или след смразяващо преследване в гората е все тая откъм смисъл, че са ти скършили волята чрез страх.

# 253
Игра,в която тя не е гледала отстрани а е участвала активно.

Каква е разликата със свирка с опрян в главата пистолет? И в двата случая сама си движи лицевата мускулатура, нали. И в двата случая страха ѝ е взет, изнудена е.

# 254

Нямам Лори, сестра ми има две + две момчета. Но са в държава, където няма да има нужда аз да ходя да го кастрирам тоя горканчо, жертва на женското непостоянство.
Знаем ги тези държави.
Работя от 6 години в Американска компания, единствената съм от Източна Европа. Ако правя телефонен секс с някой колега, ще ме уволнят и ще отнеса тлъста глоба. Пише го в договорът ми.
Демек, хората са ни предупредили, че корвенски истории не щат в компанията си.

Общи условия

Активация на акаунт