90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VI

• 21 934
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Той е, но причините аз ги виждам и от факта, че никоя няма да се съобразява с майка му, толкова колкото той иска. То има уважение към родителя, ама това неговото е...
Пъпната връв му е увита 2 пъти около врата.

# 316
На мен Брандън ми изглежда нормален. Смотан е, но според мен ще застане на страната на Юлия.
А това, че не е имал гадже няма значение. Зиед на Ребека също е 27-годишен, който не е имал гадже до сега. В това отношение Брандън води, защото гаджето му е на 26 и няма трима бивши съпрузи, деца и внуци.

# 317
Ето празничното клипче на участници в "90 дни до сватбата" и други герои от ТЛС с пожелания за новата година

# 318
Да, факт че Брандън има по- добър вкус от Зиед. Но си е мамино синче, което се държи на циц*те на маминка. Сто процента е истински мухльо, физиономията никога не лъже, по отношение на това. Но същото не означава, че не е добър човек.

# 319
Физиономията му е същата като на майка му - приличат си като близнаци Simple Smile

# 320
И нейната физиономия е на куку😁

# 321
На мен ми изглеждат нормални. В предаването съм виждала много по-грозни хора. Ето Деби, която е била хубавка на младини, дори не е много възрастна, а прилича на настъпена жаба.
Да не споменавам Джени, която изглежда все едно току що е излязла от някой саркофаг.

# 322
Ето какво предлага Дискавъри+, свързано с 90те дни:
Скрит текст:

# 323
Това 90 дни: Току що кацнали, се опитах да го гледам, но не беше интересно.
За мен Джови има грозновато лице, Брандън не. Не е и хубав, но наистина изглежда млад, което каквото и да се говори, винаги е хубаво.

# 324
  • София
На мен Брандън ми изглежда нормален. Просто не е успял да се справи с майка си и докато не се откъсне няма да го бъде много с жените

# 325
  • Sunshine state
И аз в отбора на харесващите Брандън. Според мен трябвашв да изчакат, да посъберат пари и тогава да дойде Джулия. Моли и тоя нейния са ужасни, Дейвид изглежда зле също..
Аз гледах малко от Bares all епизода с Брандън и семейството му - пускаха на майка му и баща му какво са си говорили Джулия и Брандън насаме. Малко тъпо беше. После искаха да дадат видео, което родителите му в никакъв случай не трябвало да виждат и спряха излъчването. 🤷🏼♀

# 326
  • София
Сега дават "и заживяха ли щастливо". Много ми е гадно за Елизабет. В средата е на непрекъснати конфликти

# 327
  • София
Гледам ги в момента. Либи има много интересни реакции. Хич не изглежда добре, а доста потисната, объркана и ще гръмне всеки момент. Ще я съситят. Като я загледах сега сестра й, мисля че има леко кривогледство. Не, не е от цвета на очите, нито от конвергенцията при гледане в екрана.

# 328
  • Sofia
Ари медитира

Малкият е проходил

Сестрата на Калани

Наташка

# 329
Сестрата на Калани е много симпатична.  Гледах предаването от снощи, където са всички двойки заедно. Абсолютно заставам зад семейството на Калани и все повече се убеждавам, че Асуело не е наред момчето, а семейството му е абсолютно ненормално и меркантилно.
Елизабет и Андрей.... Нейните роднини са пълни кукувци. Невъзпитани американци в бедна държава, показаха си магариите и лошото възпитание. Даже се учудвам, че Либи вижда тези кадри за първи път.
За поведението на Лариса и Деби... без коментар. Абсолютни простакеси.
Онзи от ЮАР... забравих му името, абсолютен алкохолик. Таня трябва час по-скоро да се отърве от него. Тепърва положението ще става все по-зле.
Анджела и Майкъл.... не знам, но за мен тази ревност на Анджела е патологична. Чак пък да не поглеждал към дупето на друга и тя да изпада в истерия, че на ергенско парти той погледнал за 1 секунда към някаква танцьорка...?!? Искала да слуша по телефона дори когато ходи до тоалетната, за доказателство къде бил. Това отвсякъде си е отклонение

Общи условия

Активация на акаунт