90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VI

• 21 950
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Малко изпуснах, но по Дискавъри +, което ще е платено, там ли ще дават вече 90 дни?

Аз ТЛС започнах да гледам, защото мн обичам реалити предавания.

# 271
Не, финалните епизоди с интервютата ще са по Дискавъри+, също и разни спешъли.

# 272
Аз си спомням, че ме привлече най-напред Кейт и пълният ѝ дом. До ден днешен обичам да гледам дори и повторения на предаването. В този ред на мисли знаете ли какво се случва с тяхното семейство?

# 273
То отначало беше Джон и Кейт плюс ейт (плюс осем, на английски има рима). После Джон избяга...

# 274
Така де, интересно ми е какво се случва с тях? Някой следи ли ги в мрежите?

# 275
Последно даваха по ТЛС как Кейт си търси мъж. Уреждаха й срещи. Беше малко скучновато. Към момента не знам как са. Първите близачки май вече са пълнолетни.

# 276
Новия сезон се очертава да е доста интересен. Вече ми писна да гледам едни и същи лица и да им дъвчат историите. Относно Майк на мен ми е много симпатичен. Много си падам по такива големи и добри мечоци, Натали обаче я перат сачмите и ще го отврати от себе си съвсем. На него му трябва американски кънтри момиче, да си гледат заедно имота.

# 277
Не съм ги следила,но май нищо особено не се случва. Кейт наскоро се беше обидила, че е станала лице на известното меме "Карен" (ако не знаете, накратко - Карен е нарицателно за досадна бяла жена, която обича да се налага и да тормози обслужващия персонал, често карените имат специфична асиметрична прическа, като на Кейт или поне така се приема Wink ).

# 278
От 450 канала гледам само 5/6 и няма и да забележа ако някой от другите го няма.

450? Да не си абонат на ОптикКом? Те излъчват толкова канали, макар и незаконно. Аз бих се вързал към тях, но за жалост нямат покритие в моя блок, хахаха.

Забелязали ли сте, че каналът Файн ливинг изчезна? Да не би по някакъв начин да е свързано с тази платформа?

Аз съм на Виваком. От 1 януари изчезнаха 8 канала... Fine Living, FightBox, Sky News, RCK TV и още 4 руски. Естествено, нищо на тяхно място не са пуснали.  И да, Fine Living е официално закрита, решението е на компанията-майка: Discovery. Още по темата тук: https://www.satinfobox.com/?p=3261

Хващам турското ТЛС от сателитна чиния. ..  почти същите предавания, но с пълен дублаж, без да се чува на английски отдолу. Не дават 90-те дни от месеци, дават постоянно онези сладкари и пекари, както и предавания за булчински рокли. Доскоро бях на А1... там ТЛС го има на 3 езика: английски, унгарски и български, програмата е една и съща

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 00:40 от diziler

# 279
Как ме хвана 🤣🤣🤣🤣 ОптиКом е. Имах проблем с А1 искаха ми 40 лв за същият пакет , за който плащах 30 преди да изтече. После 3 месеца след края на договора ,връщане на техника и прочие ми начисляваха такси. Сега имам 450 канала за 30 лв на месец + интернет. Доволна съм.

# 280
Съжалявам, че съм оффтопик.
Аз също съм на А1 и са измекяри, но можеш да ги изиграеш. На мен също искаха да ми сменят пакета след изтичане на договора, защото плана е добър. Попълваш онлайн заявление за продължаване на договара и избираш да останеш на стария план и ти изпращат договора по Спиди. Операторчетата искат да те вържат с друг план и да си хванат таргета  и лъжат, и мажат, но не успяха 😈😈😈

# 281
Нашата ТЛС явно е по-подробна на американската, отколкото на турската. Знам, че американците непрекъснато дават 90 дни. Сега имаха маратон на Пилоу толк (което при нас не се излъчва, но пак е 90 дни).

# 282
Здравейте, започнах да гледам 6-ти сезон в ютюб, но не мога да намеря епизодите от 7-ми натататък. Може ли някой да ме посъветва - къде могат да се гледат?

# 283
Не е по темата, но как се зарибихте по ТЛС , аз започнах с маниаци чистофайници, след него видях 90 дни до сватбата с Паула и Лорън сезона и от там се запалих.

Аз се зарибих, когато хванах случайно "Истории за духове", даваха го всяка вечер в полунощ. Започнах да го гледам, месеци наред. Оказа се, че всичките серии са минали първо по Дискавъри, после по TLC и ID.  Иначе този канал ме е отблъсквал с тия 300 килограмовите... все попадам на джуджета или разни предавания за странни хора, с израстъци и с недъзи, какъв е техният живот, как се влюбват и т.н. И днес предаването за пъпките и кистите ми идва too much, както и "Чудати тела".  А предаванията за булки и сватбени рокли са си за женската аудитория. Така че само 90 дни гледам и чат пат Семейството на Шантел. Като 90 дни го гледам от времето на Ръс и Паола, Хорхе и Анфиса, не знам точно кой сезон е.

# 284
И аз не харесвам предаванията за пъпки и подобни. Сега се сетих кое гледах най- в началото - онова със Стейси и Клинтън, в което купуваха дрехи за 5000 долара на някого. Беше малко обидно, аз бих им позволила да ми направят стайлинг и бих взела скъпите дрехи, а после ще продължа да се обличам както ми харесва... Даже нямам против да изхвърлят нещата от гардероба ми - щом ще платят; определено нямам дрехи за 5000 долара... После бих си отмъстила на този, който ме е номинирал Wink
Чудя се защо го спряха, сигурно заради бюджета?

Общи условия

Активация на акаунт