90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема VI

• 21 939
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Гледала съм подобно шоу ,не помня по коя телевизия. Номинираха грозно обличащи се хора и им правеха стайлинг. Една водеща ги мъкнеше по магазините. Иначе и аз освен чистофайниците, 90 дни и великите спестовници, никор друго не гледам. Както каза господина твърде много ми идват, дори рекламите. Един път гледах реклама на чудати тела е казвам ви направо ми се доповръща. Както и 300 кила.Не е за всеки. Днес видях че и едното дискавъри ни липсва

# 286
А майка ми гледаше преди (май и сега - не съм сигурна) за медиумката Тереза Капуто.
Имаше едно предаване за дебели, които отслабват за една година - не беше лошо, в един епизод виждаш целия прогрес.
Някой знае ли кой ден ще повторят първи епизод на осми сезон?

# 287
Преди имаше хубави предавания. Сега само дебелаци, пъпки и крака. Гледам само 90 дни. Имаше и едно "Истински истории за изневери". Него гледах.

# 288
Вярно и такова имаше. Там ли беше и попаднах в болница зареди?

# 289
Сетих се за Не знаех, че съм бременна и продължението Отново не знаех, че съм бременна Joy
Това предаване беше хем ужасяващо, хем смешно. Е, имаше и нормални истории, но повечето от тези, на които съм попадала направо не са за разказване Mask

# 290
  • Sunshine state
Не помня точно кое предаване съм започнала да гледам по ТLC, но помня всички, които изредихте - и чистофайниците, и тези със стайлинга, Бъди и пекарната му. Почти всичко съм гледала, само Медиумът от Лонг Айлънд и Кейт с осемте деца не ме кефеха и не гледах. Булченската рокля също не ми беше интересна.

# 291
Имаше едно и за бременни тийнейджърки.
Семейство Бъгсби гледах.

# 292
Нашата ТЛС явно е по-подробна на американската, отколкото на турската. Знам, че американците непрекъснато дават 90 дни. Сега имаха маратон на Пилоу толк (което при нас не се излъчва, но пак е 90 дни).

Сега гледам турското ТЛС от половин час. Дават "Килограмите ми ме убиват" (Kilolarım beni öldürüyor,  ориг. заглавие My weight is killing me). И в рекламната пауза анонсират съвсем други предавания от тези по нашето ТЛС:
"Спешно се търси дом", "Моите странни навици", "Купи, ремонтирай, продай"... Да не говорим, че няколко жени и няколко мъже озвучават ролите. При нас са винаги две жени и един мъж, общо трима души дублират дадено предаване. Тук се пести от всичко Grinning

Днес видях че и едното дискавъри ни липсва

Да, в тази статия е обяснено кое и защо https://www.satinfobox.com/?p=3261

А имаше и едно предаване: Моята луда циганска сватба... или нещо от сорта. Тука не го превеждаха точно това заглавие, за да не обидят ромите Wink

# 293
Да, вярно. Това с циганите страшно много ми харесваше. Научих много неща за тях. В реалният живот не съм общувала с роми и не знаех нищо за тях. Предаването ми показа ,че сме взаимствали доста неща от тях, примерно това с тортата да се мажеш на сватбата( за мен е необяснимо) , но на доста български сватби съм го виждала.

# 294
Ех, сега виждам, че телефонът ми пак е редактирал - вместо подобна, пише подробна... И името на Тереза Капуто настояваше да смени, но го хванах Sad Все едно, няма да се връщам да поправям.

# 295
Циганките Нети и родата много ми харесваха, изобщо в началото имаше по-интересни предавания. Сега от тези булки, пъпки и Бъди ми се гади вече, и все по-рядко пускам канала.
300 килограмовите ги гледам от време на време, интересен ми е най-вече психологическия аспект, и много се радвам когато някой успее и задържи резултатите си.
Fine living също ми беше любим, жалко че са го махнали.
Преди години имаше Хванати в изневяра, обаче по кой канал беше, не си спомням.

# 296
Хванати в изневяра не го ли излъчва ха по Zone reality?

# 297
Da, Cheaters. Беше по Zone Reality, после по CBS Reality, мисля, че и до ден днешен го дават на този канал.

А за 300 килограмовите, веднъж гледах цели 10 минути. И някакъв дето преди ял по 12 хамбургера се хвалеше да доктора, че вече ял по 8 ... ама пак хамбургери, хахаха. Ми въпросът е не толкова в количеството, а и какво ядеш. Яж салата, пък ако ще да е в огромно количество.  Никой от тях не яде плодове и зеленчуци, всички се тъпчат с пържени картофи с много кетчуп, пица и хамбургери, щото най-вкусно. Еееми...

# 298
  • София
Оспамихме темата, ама и аз да си кажа - първо хванах детските конкурси за красота, после имаше някакви с ОКР-та като Монк. Разните спестовници, триста кила и многодетни бебешки хич не ги понасям. Новите, които ми правят впечатление и се загледах от миналата седмица са Къщата на съпрузите и Платвил, и то защото са малко по-странни и няма малки деца. И обсебващите майки са ми забавни. Особено онази италианка, която прилича на Ози Озбърн в женски вариант.

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 16:38 от Andariel

# 299
Сега по турското TLC минаха още няколко автореклами за предавания, които тук ги няма: Ufak tefek evler (Малки домове/къщи), Bu ev kolay satılır (Тази къща се продава лесно), Acil ev aranıyor (Спешно се търси дом), Annesin kuzusu (Агънцето на мама; В промото дават как майката гали по главата отдавна порасналия си син, нещо като Брандън от 90 дни). Явно предаванията са по-различни. Но сигурно се въртят по всички ТЛС-та, та.. рано или късно ще дойдат и при нас.  Сега започна "Evinliğe evet de" (Кажи "Да" на булчинската рокля), това е пълен булшит, сменям канала, хахаха

SORRY за offtopic-a

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 17:32 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт