Болка и секрет от гърдата

• 1 183
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте момичета ,имам проблем който не ми дава мира известно време.Болка в лява гърда и секрет зеленикав.Веднага направих ехограф и сикрет за изследване.На ехографа _фиброзна компонента а секрета галакторея.Дадоха ми антибиотик и вечерна иглика.Някой да има със същия проблем.

Последна редакция: чт, 24 дек 2020, 18:30 от bubanka

# 1
Да, аз съм така. Не пипай, не цеди. Работи за нормализиране на хормоните.
При мен пролактина не е висок.

# 2
Благодаря Дорис,дано не е опасно,само това ме притеснява.

# 3
Ами ходиш редовно на мамолог и ако недай боже има нещо да се предприеме нужното.
Твоя пролакти висок ли е?

# 4
Не съм го изследвала.за сега си пия антибиотика и разчитам на ехографското изследване преди 5 дни и анализа от секрета.Всичко било на хормонално основа.Възпаление.

# 5
Няма страшно. Изследвай и прогестерона и действай да нормализираш хормоните! Например с билки, алое, вечерна иглика.
Пожелавам здраве!

А и да ти кажа, като позтои секрета в гърдата т.е. не тече става зеленав. Даже ръждиво кафяв - да не се среснеш. Редовни прегледи и изследване на секрета.

# 6
БЛАГОДАРЯ мила,весели празници и здраве пожелавам

# 7
Здравейте момичета ,имам проблем който не ми дава мира известно време.Болка в лява гърда и секрет зеленикав.Веднага направих ехограф и сикрет за изследване.На ехографа _фиброзна компонента а секрета галакторея.Дадоха ми антибиотик и вечерна иглика.Някой да има със същия проблем.

Привет от мен! Извинявам се, че нахлувам в темата, но съм много притеснена. От април насам имам изтичане на секрет от едната гърда, по 2-3 пъти с месеца, еднократно. Направила съм 3 независими ехографски прегледа, вкл. И при онколог и всички бяха категорични, че няма проблем и най - вероятно е хормонално. Досега обаче секретът беше прозрачно жълтеникав, а днес беше червеникаво-оранжев. Ужасно се притесних.
Бихте ли споделили при Вас дали премина и да ми препоръчате лекар евентуално Sad

# 8
Да, поняога секретът се оцветявал, защото е утаява по каналчетата, изсъхва и така отново и отново.

Малко съм изненадана, че са ви напавили само ехография. На мен ми направиха ехография, мамография, няколко лекара дойдоха да ме прегледат, цитологично изследване на секрета. Имаха и още предложения, които аз отказах.

# 9
Да, поняога секретът се оцветявал, защото е утаява по каналчетата, изсъхва и така отново и отново.

Малко съм изненадана, че са ви напавили само ехография. На мен ми направиха ехография, мамография, няколко лекара дойдоха да ме прегледат, цитологично изследване на секрета. Имаха и още предложения, които аз отказах.

И аз съм изненадана и то след трима лекари. Единият дори каза, че тъканта на гърдите ми е много рехава и се вижда отлично всичко.
От групите и форума разбрах, че е добре да се направи цитологично изследване, както и да се види пролактинът. Следващата седмица се  заемам, дано само да има свободни часове.
Благодаря за отговора

# 10
А той как изтича този секрет? Виждаш го по сутиена или е стискаш?
Не бива да се стискаш и да проверяваш, защото така го усилваш.
При мен бе кафяво - ръждив. Но нямаше интернет като се появи и не се бях стреснала като бях на 28 години.
Когато се повтори така се изплаших, прочетох вякакви ужасии, отписах се, ходих къде ли не и всеки ме засилваше за някакви мега гадни изследвания.
Според мен Пролактин /добра идея/, цитология и ако решите ЯМР или мамография ще покрие екзистенциалния минимум и ще е категорично, че няма какво да се тревожите.

# 11
А той как изтича този секрет? Виждаш го по сутиена или е стискаш?
Не бива да се стискаш и да проверяваш, защото така го усилваш.
При мен бе кафяво - ръждив. Но нямаше интернет като се появи и не се бях стреснала като бях на 28 години.
Когато се повтори така се изплаших, прочетох вякакви ужасии, отписах се, ходих къде ли не и всеки ме засилваше за някакви мега гадни изследвания.
Според мен Пролактин /добра идея/, цитология и ако решите ЯМР или мамография ще покрие екзистенциалния минимум и ще е категорично, че няма какво да се тревожите.

Изтича винаги като се изправя от легнало положение и аз го усещам, защото ми намокря тениската. Не го стискам предваротелно, а след като видя, че имам капки по дрехата, тогава изстисквам много леко и всичко приключва, сухо е и няма нищо. После може 2-3 седмици да не се появява. Първите два месеца засякох, че стана към края на овулацията, после 2-3 преди цикъл, а днес стана докато съм към края на цикъла. Допреди 3 дни бях и с ковид, дали не оказва влияние? Ох……..Sad

Общи условия

Активация на акаунт