Образователен Говорилник_тема 11_празнична_:)

• 23 827
  • 758
  •   1
Отговори
# 180
  • в страната на чудесата
Аз пък искам всичко затворено и само училищата и структурно неотложните да работят.
Ама никой не ме пита.
И също - от три месеца няма планови медицински дейности. Т.е.  Няма реално здравеопазване. Официално. Как пък един не се загрижи.

# 181
Може и някой и друг ресторант да отворят, както и един мол. Направил съм списък.

# 182
  • София
Аз пък се сетих, че тази учебна година не съм хвърляла око на седмокласната тема. Някак нямам сили. Срещнах един познат, който минаваше седмокласната одисея тази година. Направо не приличаше на човек, сподели, че е било голяма мъка подготовката и всичко, но все пак в крайна сметка са успели да влязат в желана гимназия. Те бяха от "алтернативните" родители, в "алтернативно" ЧУ, но към шести клас се усетиха и рязко смениха концепцията. Останаха си в училището, но много частни уроци, курсове и т.н.  И някак тази година ме е страх да погледна в седмокласната тема, предвид ДО-то и всичко.

Искам да ви пожелая весело посрещане на новата година, да сме живи и здрави и да имаме повече радостни моменти Simple Smile Heart Champagne

# 183
  • софия
Мила моя банда,

Колкото и нелепо да звучи няколко часа преди нова година някой да си прекарва времето в писане във форум, аз имам много сериозна причина да го направя!
Наред с очевидно неприятните новини и събития на 2020, аз все пак имам и за какво да благодаря!
Освен, че съм благодарна за супер приятната ваша компания в ежедневните ни всякакви разговори, има няколко човека, към които съм супер благодарна за силната опора, трезвата помощ и истинска закрила на душата ми в като по чудо - пращани ми в  нужните моменти!
Няма да изреждам никове, но искам всички да знаят, че считам себе си за уникална късметлийка. Вдигам чаша вино, с пълна признателност в сърцето ми и с дълбока благодарност пожелавам на всички здраве, здраве, здраве, пълна благодат, смях и щастие! Нека следващата и още много години напред бъдат изпълнени с Божия благодат и Любов!
Благодаря ви!
Наздрве!

# 184
Честита Нова година и най-вече много, много, много здраве на всички нас!
Всичко останало ще се нареди. Да сме живи и здрави всички! Честито на всички и да сме здрави, с всичко друго способни и умни хора като всички вас ще се справят.
Обичам ви.

# 185
  • София
Ooo, Татко Мецан!!! Много благодарим, че пак си тук при нас! Това се казва новогодишен подарък!

И на теб и близките ти здраве! И аз само това пожелавам, всичко друго го постигаме сами!

# 186
  • в страната на чудесата
Ееееее Мецане!
Толкова се радвам, че си тук отново!
На всички пожелавам да сте здрави, да сте богати на положителни емоции, да сте заедно и да се обичате!!!
Честита да е 2021! Наздраве Simple Smile
И аз ви обичам и се радвам, че ви има!

# 187
  • София
За много години, Мецане, момичета, дами и господа! CocktailChampagne

Бъдете живи и здрави! Много вдъхновение, вяра и обич! Wine Glass BalloonPurple Heart Много кураж и да не угасва любопитството и амбицията в децата ни Green Heart! Да имат късмет и когато те са добре и ние да сме добре с тях! Наздраве! Wine Glass

# 188
Пожелавам си да сме опора за децата и да дундуркаме внуци някой ден Simple Smile след тази изминала година не искам много.

Мецане, липсваше ни!

# 189
Здравей, мецан!
За много години,всички!
Да е по-във всяко едно отношение,въпреки че май не е трудно изпълнимо това Grin
Бъдете послушни и се обичайте Heart

# 190
  • софия
И аз ви обичаааааааааам!
Мецане, добре си си дошъл у дома! да не си посмял да бягаш!
Честита 2021! Да е здрава!
и спокойна!

# 191
Мецане, прекрасно започва годината с твоето появяване, магаре такова!

Да сте живи и здрави, само шестици и по някоя петица на малките, по-големите и най-големите!

Ще се борим с живота, ще се учим, ще се смеем и ще се обичаме, ще си помагаме и ще се забавляваме и всички да имате много късмет, да ви се сбъднат повечето желания! Всичките няма как, защото ще свършат мерцедесите и ще стане тарапана на Малдивите.

# 192
За много години на всички! Бъдете здрави, окрилени, вдъхновени, благословени!
Мецанеееееее...... TadaHands ClapHands Clap

# 193
Обичам ви с цялото си сърце. Да е честита и успешна за всички Новата година и да сме здрави!

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 01:31 от Татко Мецан

# 194
  • София
Честита Нова Година! И аз се присъединявам към пожеланията за здраве Simple Smile Ако не друго, то през изминалата го оценихме още повече.Та, да сме живи и здрави всички и хората около нас отново да пожелая!

Мецане, радвам се, че се върна Simple Smile

И аз ви обичам всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт