Но поне физически съм добре. Работя по цял ден на бюро и страдах от ужасни болки в плешките- е вече са история. Пожелавам ви да намерите мотивация. Тренирам 5 от 7 дни, само позитиви и не, имате време! Има тренировки за 30 мин в домашни условия, няма извинение
) - забавляваха се. После даже им теглих още. За Чаплин мислех, че са малки, но може и аз да пробвам, щом вече има положителен опит в темата.
Изгледаха сериите, който намерих на "Бенджи, Закс и звездният принц", "Арабела"
Сега ... чакам да пораснат и да четат бързо субтитри и съм намерила ... "Седморката на Блейк"
Ами, забавляват се, да ви кажа ... Е, гледат си и техни глупотевини, но и се връзват на моите ... Последно гледаха всички сезони на "Флинстоун". Като по-малки ... доста филмчета: Грижовните мечета, Мечето Ръкспин ... дам ... Не, че са им първи любими филми, странни са им, но ги гледат с интерес ... Не знам, може и да сме ние като семейство в грешка, но телевизор нямаме, пускам това, което преценя на лаптопа или киноекрана ... За музика - същото. Музиканти не сме - имаме Ямаха синтезатор, барабани, кл. китара, ел. китара, бас, укулеле ... грамофони, плочи ... всеки избира и пуска ..., но и там е ограничено до 100-тина плочи класика и рок
Наистина може да сме в грешка с възпитанието .., но това са им даденостите като родители
Като пораснат - да се оправят с други филми и музика, ако искат

).Препоръчани теми