Образователен Говорилник_тема 11_празнична_:)

• 23 822
  • 758
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Добро утро! Събудихте ли се Blush?

Един сутрешен поздрав от мен с Найджъл Кенеди и The Kroke Band: "Айде Яно" - да ни е весело така цяла година

https://www.youtube.com/watch?v=OTk9cuveGNU&list=RDOTk9cuveG … amp;start_radio=1

И да започваме с новогодишните обещания, за да е още по-весело. Аз обещавам, че:

1. Ще отслабна с 5 кг.
2. Ще започна да спортувам
3. Ще се запиша на един изпит (започнах да чета за него от преди Н.Г.) и ще го взема Sweat Smile

Вие сте Sunglasses

# 196
Миналата година преизпълних петилетката аз. За тази :
    Килограмите ще са -8
    Ще си нося новите дрехи
    Ще затварям кръгчетата на часовника (свързани са с активности) поне 25 от 30 дни в месеца

# 197
  • София
Добро утро Simple Smile То вече върви към пладне, ама днес ще така Joy

Аз май досега не съм си давала новогодишни обещания. Чудя се баш сега ли да започна? С това отслабване нещо ме позагубихте Joy Освен да си обещая да си вляза в старите дрехи (а и в някои нови, които най-оптимистично съм си купила) Joy

# 198
  • София
Честита Нова 2021! Бъдете здрави и обичани!

Добре дошъл на Мецан!

Пипи, прочетох ти драмите. Много е странно това при вас в БШ. В Прогресивно си има отсъствия, децата стриктно се следят дали са там, камерите задължително са включени и виждам и чувам, че всички активно участват, поне в нашия клас. Писаха веднъж на детето отсъствие, та се наложи да пускам мейл да извинявам, беше по моя вина. Но ние сме 7 клас и децата поне в този клас са много мотивирани, последния ден преди празниците дори им предложиха да готвят някакъв Коледен сладкиш вместо да учат и те отказаха, искаха да си имат часове, та го направиха в обедната почивка. Имат часове и сутрин, и следобяд - от 8,40 до 11,30 са и после от 13-13,30 до 15 ч. Часовете са по 30 мин. онлайн. На мен ми харесва, че имат такава дълга обедна почивка - имат време и за разходка навън, и за обяд спокойно. Аз обаче сравнявам малки с големи, та не знам колко е адекватно - нямам представа как е при малките класове, нито какви са им системите там, при нас си учат нормални часове и предмети, поне след 4 клас е така.

Тинки, не знаех, че сме били в една градина, но си права - моето дете се чувстваше прекрасно там, доколкото знам, на Данделион също. Според мен има голямо значение коя точно е Монтесори градината в бг условия, и също кои са учителите в даден момент. Чувала съм за добри такива, както и такива, които не се справят.

# 199
  • Отвъд алеята зад шкафа
Честита Нова Година!

Татко Мецан, привет!

Аз си обещавам:
1. Да излизам извън зоната си на комфорт и да предизвиквам себе си. Започвам с 2 пътувания, за които определено ще трябва да се пренастроя сериозно.
2. Да се опитвам да спестявам.

# 200
  • софия
Много ми се иска да участвам в свежата идея на Аш, защото много ме усмихна с това начинание, обаче не знам какви цели да си сложа. Този начин с точково изборяване е нов за мен Simple Smile
Ще пробвам:
1. Ще започна и ще продължа да спортувам редовно.
2. Ще започна един отдавна отлаган проект (той зрееше, не е отлаган)
3. три .... три.... трииииии..... ми не ми хрумва нищо друго Simple Smile

А!, ето, гадамер ми подсказа - Ще се опитам да спестявам!

Гадамер, да ни разкажеш после за тия пътувания Simple Smile аз много обичам да слушам всичко за всякакви пътувания.

# 201
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ще разкажа, само да се осъществят.

# 202
  • в страната на чудесата
Аз искам тази година да оправя градината на селската ни къща Simple Smile
И искам да придвижа няколко академични проекта.
Ама селската къща ми е по-важна.

# 203
  • София
Нищо не си обещавам аз, за пръв път нямам грам вълнение и вдъхновение, че идва нова година. Не виждам с какво ще е различна от предишната и не мога да се развълнувам от перспективата за 2020 vol.2.
Едно море да можем пак да направим поне, повече хич и не мога да си изфантазирам.
Сори за Гринчавото начало на годината от мен Simple Smile Ама не съм тъжна или депресирана, просто ми е meh, 1 януари, whatever.

# 204
  • София
За обещанията ми  леко ме изби на смешки - "обещанията, които ТАЗИ ГОДИНА НЕПРЕМЕННО ще спазя" Wink Твърдо мотивирана съм тази година да ги спазя. Wink

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 13:25 от Andariel

# 205
  • Пловдив/София
За много години на всички! Хубав въпрос с целите. Доскоро всяка година правех списък с постижения и цели за следващата. Като се появиха децата осъзнах колко малко може да се планира и контролира и някак поспрях... Но ще се помъча:
1. Искам отново да обърна внимание на себе си. Да се почувствам личност, а не само майка. Нямам цел като килограми, въпрос на усещане е.
2. В тази връзка- професионално удовлетворение, може би на ново място или нова позиция.
3. Надявам се да се влюбим в някоя къща, която да можем и да си позволим.
4. Отново да пътешестваме, дано и извън Бг.
5. Да започнем гладко и успешно първи клас

Май не са особено скромни, но това никога не ми е било от основните качества Simple Smile)

Колкото успеем, толкова. Важното е да сме здрави цялото семейство, и новото, и “старото” ми, с което много се сближих напоследък.

# 206
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз за първи път тази година поставих цели. Не обичам да гоня нищо, нещата ми се случват, без да ги мисля много. Единствено за пътуванията обичам да планирам дълго и напоително. Но да започна да спестявам е нещо, което няма да ми се случи от само себе си, ако не си го поставя за цел. Много широки пръсти имам.

# 207
  • София
Пипи, относно първата ти цел - това че си майка е част от новата ти личност Blush И хич не си само майка - ти си съфорумец, гражданин, данъкоплатец и много други неща Blush Но ако си искаш живота от преди 7-8 г., когато не си имала деца, well, не зная дали Санта изпълнява такива желания Blush

# 208
  • в страната на чудесата
Аз пък не искам и грам от предишния ми живот. Въобще без да споменавам пълнотата и любовта, дошли с децата. Но как съм оцеляла не знам. Работех на две места, учене, изпити, докторска, 14 дежурства в месеца и купон, който никога не спира... ми това ако е сега няма да ме бъде...

# 209
Честита Нова Година! Да сте живи и здрави!

От баницата ми се падна да ме приемат в желаната гимназия, а на дъщеря ми се паднаха купоните ooooh! Twisted Evil

Целите ми за новата година са да сме здрави на първо място. На второ да подкараме успешно един проект и да си възвърна формата, с което пък са свързани други цели Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт