Образователен Говорилник_тема 11_празнична_:)

• 23 804
  • 758
  •   1
Отговори
# 300
  • В офиса
За чаршафите логиката е с алергиите и че всеки родител си е отговорен за праха, който използва при прането. Но пък защо не въведат това само за родителите с наистина алергични деца, другите да могат да кажат, че им е все тая с какъв прах се перат.
Мецане, никога за грешки, които по принцип детето си знае, не набивам канчето. То аз само това трябва да правя. Оценки не ме интересуват, за това. Все си мисля, че невниманието лесно се коригира, а не като незнанието. Може и да греша, де. Даже ми е достатъчно за задача да ми каже: смята се така и така. Сметките всеки ще ги направи.
Амели, какъв език учи с Дуолинго? Бях много изненадана, като видях, че изпитът от Дуолинго се признава и като езиков сертификат. Някъде помежду декларирането на YELTS, TOEFL видях и опция Дуолинго.

# 301
Това пък за алергиите и праха за пране не съм се сетил, Тинки, наистина има логика. На да ни давали обяснения защо трябва да перем завивките, задължително беше и толкова.
Ц

# 302
  • София
И аз по принцип мисля, Мецане (без да искам да те засегна), че може, и трябва, да го оставиш сам да се оправя. Ако пропусне някое домашно, просто ще получи лоша оценка - голям праз. Но само така ще се научи да внимава. Иначе трябва да му висиш на главата цял живот. Ето моят днес има Д2, защото е написал грешни страници домашно по БЕЛ през ваканцията. Просто не е внимавал, като са му диктували страниците за домашно и е омазал всичко. Цяла вечер гузен седя и писа. Но затова пък аз имах пълноценна ваканция, за което не съжалявам ни най-малко.

# 303
  • софия
Амели, какъв език учи с Дуолинго? Бях много изненадана, като видях, че изпитът от Дуолинго се признава и като езиков сертификат. Някъде помежду декларирането на YELTS, TOEFL видях и опция Дуолинго.
а, учи няколко.....играе си.
Иначе за този същия изпит става дума. Признали са и го. Днес и пристигна резултата - бързаци. Не се задълбочих много, но разбрах, че е изкарала еквивлента на 8,5 при  IELTS.

# 304
  • София
Това сигурно ли е за дуолинго?
Моята щерка твърдеше, че никъде не се признавало като сериозен сертификат за език, било само за самочуствие.

# 305
  • софия
бърз преглед сега направих - ми да, има университети, които го признават -  Колумбия, Станфорд, МИТ ...... сигурно има много други, просто тия ми изникнаха в главата ....За  Англия нвмам идея. Харвард моля ви се, вече не искали доказателство за езика Simple Smile

# 306
  • София
Аха, ясно, явно се признава за Щатите. Мерси! Тя ги е зачеркнала по ред причини, макар че моята приятелка от детството работи в добър тамошен университет, макар че не съм с е интересувала колко е добър всъщност, но пък изглежда хубав.  Твърде ни е далеч, ние сме много слепени, само след седмица в чужбина и е готова да ме смачка с прегръдка. Иначе е много самостоятелна Simple Smile

# 307
  • софия
Е ти провери за където ви е важно де.
Аз напосоки хванах Щатите. Скоро и аз ще трвбва доста по-конкретно да си сверявам часовника.
Кой клас ти е щерката, ELIG?

# 308
  • В офиса
Набори са с моята Simple Smile
Блах, моята сега пише есе за Браун, кой ако не тя, в последния момент 1 час преди дедлайна да седи и пише есе. А аз подскачам като нервна кокошка. Туй дете не е от мен.

# 309
  • София
Последен.Нищо не проверявам аз. Затова и питам тук, поне малко от малко да знам нещо.Тя каза, че не иска агенция, били глупости, не иска мен, тежък характер е. Лятото си е избрала каквото си е решила, че й харесва. Разбрах какво, чак когато трябваше да заплатя регистрациите. По около 100 евро вървят европейските. Иначе в колежа имате много хубава нещо като презентация пролетно време, като общо взето ти казват за кога е най-добре да се напарви нещо си. Примерно - да си уточниш лятото желанието, да си вземеш сертификатите тогава, да си напишеш св и т.н. После 12 клас направо не се усеща, че има кандидатстване.
Тинки, щом не й пречи, не се притеснявай.

# 310
Днес отварям дневника и първата честитка е, че любимата пуберка не е написала половината домашно. Забравила била. Мота цяла ваканция. Как точно е успяла да напише едната половина, а другата да забрави(по един предмет) не ми стана ясно. Но ми е ясно, че вече я тресе яко пубертета. А аз съм на черешата от отговаряне и отзяване. Та така. Мецан да е благодарен, че момчетата са бавни и тоя етап закъснява с около година-две.

# 311
  • София
Аха, изчакай да стане на 13-14 и тогава ще видиш пубертет. Joy

# 312
Представих си как те тресе пубертетът шест месеца на дистанционно обучение и пред компютъра и ми стана смешно. И после тъжно.

Иначе е готино, растат си децата.

# 313
  • София
И после, човек дори и добре да живее, идва 7 клас...

# 314
Оф, ама сте черногледи. Но аз съм в добро настроение. Купих билети за Крит, букнах на три места там страшни вили с басейни и в момента разпускам с чаша в ръка след добре свършена работа. Морето септември е подсигурено. Мисля в момента за юли, но то е по-трики, че ще е на Цикладите с фери.

Общи условия

Активация на акаунт