Образователен Говорилник_тема 11_празнична_:)

• 23 799
  • 758
  •   1
Отговори
# 315
  • софия
Аз пък нищо не видях от тоя пубертет. Пу пу пу.

# 316
  • София
И после, човек дори и добре да живее, идва 7 клас...
И баш в 7-ми клас най-яко друсва пубертета, а ако си от късметлиите като мен - точно в 7-ми клас ще се влюби и ще си хване първото гадже. Laughing

# 317
  • София
При нас тийн изцепките при девойката започнаха вече на 9 г. и не мога да си представя какво ще е на 13-14. Много е уверена в себе си по някакъв динайъл-мрънковски начин. Опитва се всячески да се налага - спори, тръшка се, иронизира Simple Smile. Вече чух и "Мамо, я се успокой малко!" Joy Докато младежът е един хрисим - така мило успява да се скатае, ако не иска да направи нещо и после е безпомощно смирен - няма и помен от тийн реакции при него.

# 318
Ееее,Фенси,аз също купих билети за Крит за подарък за мен и ММ по случай края на 2020. Букнах и едно симпатично кабрио за развоз насам натам. Дадох на ММ срок от 1 ден,в който да ми каже къде иска да отиде,че той много гони исторически места,след което успях да направя цялото itinerary и да резервирам хотелите. И вече нямам търпение,а ще чакам още една бременност време Joy

# 319
  • Пловдив/София
Не ви ли е страх да резервирате при шанса за отменени полети или изискване за ваксини? Някак нищо не се знае до лятото и не смея още... а в главата си имам планирана цяла почивка с дати, забележителности... Обаче не знам дали бих се ваксинирала веднага само за да пътувам, а някои авиокомпании вече го въвеждат (засега не в Европа).
Засега се утешавам с планиране на пътувания в България само.
Случайно да знаете дали априлската ваканция е сигурна както и приключването на малките на 23.06?

# 320
  • София
Ха, Пипи, какво си тръгнала да се притесняваш да не те накарат да се ваксинираш...То дотогава я има ваксини за всички, я не. Освен ако не си приоритетна група, де Simple Smile Аз по-скоро се замислям дали да не взема да се запиша да участвам в изборните секции, гледам, че и тях щели да ги ваксинират приоритетно Joy

# 321
Не се притеснявам да искат ваксина. Не се притеснявам и да канцелирам. Много позитивна се чувствам като планирам почивки,тъй че вярвам,че само положително ми носи едно такова начинание.

# 322
  • София
А аз даже не знам какви дати да запазвам...до края на март би следвало да знаем къде ще следва малкия и след това почвам да правя всякакви резервации.

# 323
  • софия
Набори са с моята Simple Smile
Блах, моята сега пише есе за Браун, кой ако не тя, в последния момент 1 час преди дедлайна да седи и пише есе. А аз подскачам като нервна кокошка. Туй дете не е от мен.

Последен.Нищо не проверявам аз. Затова и питам тук, поне малко от малко да знам нещо.Тя каза, че не иска агенция, били глупости, не иска мен, тежък характер е. Лятото си е избрала каквото си е решила, че й харесва. Разбрах какво, чак когато трябваше да заплатя регистрациите. По около 100 евро вървят европейските. Иначе в колежа имате много хубава нещо като презентация пролетно време, като общо взето ти казват за кога е най-добре да се напарви нещо си. Примерно - да си уточниш лятото желанието, да си вземеш сертификатите тогава, да си напишеш св и т.н. После 12 клас направо не се усеща, че има кандидатстване.
Тинки, щом не й пречи, не се притеснявай.
Значи и на вас ще стискаме палци Simple Smile
Тинки, много ми харесва на мен такова леко "неглижиране". То само уж е неглижиране. Има хора, които работят много по-добре под напрежение.

Именно затова вече има немалко всякакви - големи и малки, успешни компании, които раздробяват проектите си на множество вътрешни дедлайни. Оказва се, че в много случаи дори приключват работа по-рано от стандартните си срокове и доколкото знам споделят за същата качествена работа на проекта. Тоест проект извършен за съкратено време е поне толкова успешен, колкото ако е бил за стандасртното си време от 10/12 месеца.
Наблюденията на формите определено показвали повишена ефективност.

Непремнно да се похвалите, момичета.

доп-сега поразгледах за дуолингото. резултата на моето се равнява на 119 на тойфел. Брех, при 4 спирания на тока, телефонен интернет и напълно непознат формат на теста. Зарадвах се.

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 10:38 от Амели

# 324
Писна ми да се притеснявам, Пипи. Билетите са с право на промяна. Резервациите са с право на отмяна до месец преди пътуването. Не мога да си стопирам живота и нямам никакво желание за това.

Началото на май ще слеем дните и имаме билети за Италия. Принципно ходим там всяка година поне по веднъж и пропускът миналата ми се отрази много зле. Ще отидем в единствения регион в който не сме били - югоизток.

Априлската ваканция ще се резервира в последния момент, но и там имаме планове за Хърватска и Черна гора с кола.

При нас идват 6-ти и 7 клас. Та използвам в момента всяка възможна минута за пътуване.

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 12:40 от Fancy

# 325
Аз хем нищо не планирам, хем имам планове за лятото. Планът ми е много простичък: От април до септември, всеки месец в Гръцко. Април, май и юни за кратко, по за 4-5 дни. Юли, август и септември за повече. Ще посещаваме познати места, така, че няма и да проучвам нищо предварително. Не мисля, че тази година гърците ще пускат само ваксинирани туристи. PSR тестовете не ме притесняват, стига да са отрицателни.
НВО и кандидатстване също хич не се вълнувам, чакам само да мине. Нашите желани училища клонят към едно единствено. Ако не се пребори за там, резервният ми вариант е 119-то СУ. Съвсем сериозно говоря. Училището ми е в района, със страхотна база. Е, май само това са плюсовете. 😂

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 09:23 от Фран

# 326
Априлската ваканция ще се резервира в последния момент, но и там имаме планове за Хърватска и Черна гора с кола.
Щом ще сте с кола, можете и рафтинг по Тара да направите.

# 327
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хм, аз вече имам букнато за февр (ски), април (Сицилия), май ( Исландия), юни (нашето море), юли (Гърция), август (Тоскана и планина в БГ), октомври (Намибия). Единствено може да изгоря със самолетните билети до Сицилия, другите неща са или със застраховка, или с безплатна отмяна...Не ме е страх, най-много нещо да не се осъществи. Нямам проблем да се ваксинирам, макар че имам антитела. Ако трябва и ПСР ще си направя.

За пантофите - спрях да пера пантофи още на етап 1 група в ДГ, защото замених пантофите на децата с кроксове. За мен са много по-добър вариант от всякакъв вид детски пантофи, които се продаваха.

За мен най-рисков клас е 6-ти, по отношение на хормони, разваляне на дисциплината и опасност детето да кривне.

# 328
  • София
Лелеее, ти си яко Ковид оптимист, браво! Аз мисля да правя планове в последната минута за всичко.

# 329
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хаха, определено съм оптимист. Стига да няма изискване за 2 седмична карантина, заминавам без нито минута чудене. Всъщност в Тоскана ни стои платена къщата от миналата година, буквално 3 дни преди да излетим, Италия наложи карантина за българи.

Общи условия

Активация на акаунт